- Příspěvek #227284
- Nahlásit
Děkuji za poslání odkazů
Děkuji za poslání odkazů
Ano jsou spolu už od mala a žádný problém mezi sebou vůbec nemají jde mě jen o ty oka ale podle mě by ta andulka se tama neměla protáhnout
Zdraví chci se zeptat jestli andulka neproletí pletivem průměr oka 25x25 musím totiž koupit pletivo 25x25 2mm protože co mám pletivo o síle 1,8mm tak ten můj Číňan mě to štípe jako by nic předem děkuji za odpověď
Jasný to se stává já se jen tak ptal vadit mě nebude když se nezdaří odchov
Ano pár mám andulky a korely už jsem měl takže to poznám samice snese snůšku 5 vajíček ale vždy prázdná a seděla na nich pořád a nic já nikdy naklíčené nedával, ale bylo mě řečeno od někoho pana že TCB andulky že je těžké u nich mít odchov tyhle mám poprvé takže právě moc nevím .a děkuji za rady a odpověď🙂
Pařit sem je neviděl právě jen to že samec ji pořád krmí a furt kolem ní poskakuje vaječnou směs dávám i ovoce zeleninu, nalíčenou ne zelené mají taky i ty kopřivy přidávám do vody také nic přidávám zeleného mají až dost nahý oves také mají chtěl jsem se zeptat (můžu dávat nalíčenou pšenici???)
Zdravím mám dotaz mám páru andulek samice zasedne na vejce pořád je na nich v budce a už po druhé se mě stalo že snůška byla jen z čistých vajíček nikdy nebyla oplodněná Sameš má 2 roky a samice rok a 3 měsíce může tě mi někdo prosím poradit čím to může být jestli vzít ještě jeden pár nebo nechat je tak děkuji za odpověď
Děkuji za radu
Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký kroužek o velkosti se používá na tyhle andulky děkuji za odpověď
Je to psáno na stránkách já to taky viděl že se to tam nesmí prodávat
Chci se zeptat nevíte za kolik tam prodávají proso ??? Jezdím tam ale nikdy jsem po tom nešel nebylo potřeba až teď jsem pořídil TCB ANDULKY tak se ptám děkuji za odpověď
Tak to oni tak nemají jsou to velcí mazlici
Máme doma amazoňana a zařve si a dost kolikrát to zvládá v kuse i 20 minut ale nebydlíme v bytě takže nám to nevadí když chce tak křičí ale stačí k ní přijít a je v klidu takže na jednu stranu to vypadá že chce aby jsme byli sni ale zase můžu říct že kolikrát o ní ani nevíme že ji máme
Zatím nejde nic moc vidět
Toto je jen přechodná klec mám voliéru 5x2x2 takže jdou tam jen pridelavam pletivo silnějším vázacím drátem děkuji za info
Zdravím mám dotaz je tu někdo zkušený z chovem Alexandrů čínských a poznal by pohlaví dostal jsem dárek mladé rok 23 a právě nevím co to je dna nebylo dělané ( a co mě říkal jeden tak že samec má od malá oranžový zobák já četl že pak se až vybarví z černé tak nevím ) předem děkuji za odpověď
Pohladit se necha ale hrozne moc se boji ruky kdyz ji zkusite dat ji k noham uplne utoci ale vazne moc agresivne tak jen jsem se chtel zeptat zda je mozne ze to prejde prave amazoňana mam poprvé
Dobrý den muzu se zeptat jak nejlepe odnaucit papouska aby se nebal ruky kdyz mu ji priblizim k noham ??? Pohladit se necha ale nic víc
Děkuji za odpověď tak hrozný to nebude asi po hodince co byla doma uz jedla jabko a kdyz jsem dal ruku do klece ta klid jen jsem nesměl ji dat blíže k ní stravu mela dobrou .
Zdravím chci se zeptat dostanu darem 15 leteho amazoňana nikdy co jsem se dozvedel nebyl venku z klece nechapu proc bude jeste mozne ho neco naucit nebo aby si zvyknul na klasický zivot tak jak papousek ma mit