Bobca:tak už to Stelli dotáhni do konce😟..nereaguj,a nezavdávej žádný důvod k dalším reakcím…provokuje to…chápeš?
Neodejde….
Bobca:tak už to Stelli dotáhni do konce😟..nereaguj,a nezavdávej žádný důvod k dalším reakcím…provokuje to…chápeš?
Neodejde….
Tak jdi, jsme hnusné
Nechtěla jsi odejít?
Zrzavci:No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.Jak já bych si ráda početla taky něco jinčího, kynolókickýho, abych se mohla vzdělat. Smůla. Aspoň u těch slepic se zatím můžu něco dozvědět. Takže já jsem od určitý doby spíš v sekci slepice - kde je mi dobře 😀 😀 😀 a nebo študuju na dobytku. což mi sice je k ničemu, ale něco se dozvím.
Asi tak…..
efe:Já jen, že si to bez něj neumím představit. Teda právěže umím 😃
Efe, když si vzpomenu, tak Vám doma to moje s tím obrtlíkem vyfotím
Stelle:Mně to vtipný nepřijde.
Protože jsi dítě a víš prd o vtipech nás dospělých…když tu ale chceš bejt a všem “radit” ve všem, tak ti to vadit nesmí
Vahine:Tedaa, to je nádhera! Společně s tím sluníčkem jsou ty Vaše krásné obrázky, jako z pohádky ❤️ milí poslušní psíci, co se rádi fotí 👏 dokonalost! Přeji jim i Vám hodně zdraví v novém roce, ať v něm užijete jen samou radost a žádnou starost ☝️🍀
Ti mizerové se vůbec fotit nechtějí, vždycky koukají jinam než do foťáku 😁, ale děkuji za pochvalu 🙂
Moji hafani taky ohňostroj neřešili, dokonce v půl dvanáctý chtěli ještě na krátkou procházku. Dneska jsme jeli k našim do Jaronina, CHKO Blanský les.
Mě teda taky přijde hodně divný, jak tak malý dítě neustále přispívá radama ať se týkají zdraví, nemocí, výchovy, aniž by někdy měla psa, kočku nebo koně. Ale ví o nich vše..jak se vychovávají, jakou nemoc můžou mít…..a že se s odpuštěním se…re i do porodů atd…..
Mám trojvoditko, jsou to tři vodítka z jednoho držátka a na začátku u toho držátka je takovej obrtlík,aby šly rozmotávat. Chtěla bych na čtyři, ale to prý není proveditelný.
Dneska s partičkou za sluníčka v našem lesíku
Krásný Nový rok všem
Tak jsem se pokoušela vyfotit hafany u stromečku. Když je na to člověk sám, tak to není tak jednoduchý a vždycky se najde aspoň jeden kverulant….. 😀 😀
Krásné vánoční svátky všem zde
A může na lidský lék napsat recept veterinář ?
Varaxi:Piracetam se dá koupit, i když v příbaláku je napsáno, že se bez porady s lékařem nemá užívat, protože ovluvňuje srážlivost.
Oni ty lidský léky bývají levnější než psí, ale zase já nedokážu spočítat, jak to dávkovat. A u toho Piracetamu, když může ovlivňovaz srážlivost, bych se asi bála. Kdyby tu byla fíkovnice, tak by určitě poradila… ☹️
Arosek:Ja bych do toho sla. Jen u hluchonu pak doporucuju prikoupit i naslouchatko 😀
Dobrá rada, Íďa blbě slyší 😀. Ale naštěstí jak on byl týranej, tak je na mě tak fixovanej, že se pořád ohlíží, jestli jsem těsně za ním 🙂
Vánočky nádherný
U lidí jako obdoba Karsivanu se používá Pentomer , Agapurin, Piracetam(edit: geratam, pirabene)…myslím, že ty první dva mají stejnou účinnou látku jako Karsivan, a Piracetam nevím, zda by šel psovi dát, ale asi jo, účinek je obdobný.
Ty lidský jsou ale všechny na předpis, ne?
Arosek:Tak.
Predevcirem se mnou sel vencit muj drahy, a kdyz popate dobihal metuzalema a otacel ho spravnym smerem vznesl dotaz, zda bychom ty aditiva seniorum nemohli omezit 😀
😂 Zrovna se rozhoduju, jestli Karsivan pořídit lidožravce a Idorkovi, když teď při tom Alavisu lítaj jak za mlada
Tak já taky venčím navolno. Na vodítku mám psy jenom ve vsi, tam kde navolno být nesmí a když z dálky vidím někoho jiného se psem či psy které neznáme. Jinak pesani jsou v poho, lidí se bojí jen lidožravka, tak tu mám na vodítku i když potkáme kolemjdoucího bez psa. Když jdou s malými dětmi, mám na vodítku všechny a protože černá tygra Mijunka miluje hlavně malé děti a vidím že děti se psíků nebojí, ptám se rodičů, jestli by si Mijunka mohla pomazlit jejich díťátko 😀 a pak hezky poděkuju, že dětičky pohladily Mijunku a nechaly si od ní olíznout ručku 😀