Mirďa dostal na zimu 2 softšílky, aby měl záda v teple. Je to po kamarádky fence, která z nich vyrostla. ( Její maminka šije na zakázku i další modely a střihy ) Jeho radost že budou záda v teple je zřejmá 😂
Mirďa dostal na zimu 2 softšílky, aby měl záda v teple. Je to po kamarádky fence, která z nich vyrostla. ( Její maminka šije na zakázku i další modely a střihy ) Jeho radost že budou záda v teple je zřejmá 😂
Já včera v JIP ve výprodeji kuřecí žaludky za 18,90 za kilo. Vzala jsem všech 8 kilčo 😀
Terven:Aluško, a vy máte jenom trpaslíky nebo i standardního jezevčíka?
Jenom trpaslíky
Já teda v krmení nevidím problém, je fakt že mám pesany normálně žravý. 3 starý, jednoho mladýho, 3 kastráty, zatím všechny přiměřeně aktivní. Baští ráno a večer. Každej svojí misku a svoje místo. Nandám kaýždýmu podle jeho potřeb, roznesu, pesani během 5ti vteřin zbaští, seberu misky, opláchu a šlus. Nemám problém s nadváhou ani jsem zatím za 40 let se psy neměla.
Mám půlku baráku jihozápad. Okna velký, jedno 200 x 250, dvě 180 x 150 a jedno 120 x 150. Bydlím v prvním patře, od tří hodin sluníčko pere do všech těch velkejch oken. S klasickýma vnitřníma roletama bylo doma na chcípnutí. Teď, konkrétně dnes v tom vedru se zataženýma předokenníma roletama, mám doma krásných 22 stupňů.
Sarah01:Tak to by mně stačilo ruční, je to okýnko 120 x 150 cm.
To vytáhneš v pohodě, 150x 180 taky vytáhnu ručně
Sarah01:Díky za odkaz. Nejdražší je na tom asi to ovládání na motorový pohon, s tím ručním to až tak hrozné není. Otázka je, co je lepší….
Na velkým okně 200 x 250 cm mám elektriku, to je tak těžký že bych to nevytáhla, na menších tahám růčo
My chodíme cca 7,15 a taky ještě super, ještě když jsem jela po osmé na kole do kanclu, tak ve stínu mi byla zima
To je všechno pravda o těch psích holkách, já ty svý taky miluju ať jsou jakýkoliv, ale k stáru jsem poznala, jakej klid může bejt s klukama 😀 😀. Hodně psích holek je úplně pohodovejch, já měla mám vlastně protivku jenom jednu, tygrovanou M9ju. Ona miluje lidi, děti, nejradši by chodila každej den do školky aby jí děti mohly mazlit celej den, ale na ostatním pesanům doma pořád chce rozkazovat. Oni si chtějí hrát a ona je diriguje že ne. Spí sama v obýváku, v zimě přijde do ložnice pod peřinu. Ostatní pesani spí se mnou v ložnici na jedný hromadě ( Bess teda v létě zarputile před barákem ) a když by náhodou šli do obýváku, bude na ně tygruše vrčet, aby jí obešli vééélikým obloukem. Říkám jí bachařka, ale sere mě s tím. 😀 Ostatní by mohli jíst z jedný misky najednou, jen madam tygrovaná bude vrčákovat a ohánět se po ostatních.
Sarah01:Na jedno okno by se mně fakt hodily, v těchto vedrech se v tom pokoji prostě nedá pobývat.
ne přesně tuhle značku, ale jen jak to vypadá
40 let jsem měla jen holky, několik let i 4 najednou. Fakt aspoň jedna bude vymejšlet a ostatní prudit, aby nebyl klid. Idora jsem nechtěla, že to s pinďourama neumím, no on si mě vybral a já nedokázala odmítnout. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, že jsem si ho vzala. Prostě chlap, nažrat a pomazlit a miluju Tě…..i Mirďa je pohodovej, na to že oba jsou chovní a krejou ( Idorek už teda ne ), tak v hlavě kulky nemaj 😀
Já mám na západ předokenní hliníkový rolety, nemůžu si vynachválit. Ale něco to stojí, to zas jo.
Taky poznám který hovínko komu patří, každej má trochu jiný a taky koukám každej den, jestli je všechno cajk
Zkuste kouknout na Morko.cz - super food podpora imunity
Mě taky tři veti nezávisle na sobě řekli, že probiotika současně s antibiotiky ne, až po dobrání antibiotik.
Vahine:No tak to je krásný, že mu to dobře běhá…až mi zvlhly oči 🙈 jak stárnu, všechno mne nějak víc dojímá 🤦♀️
Posílám všem Vašim Jozefčíkům pohlazení!
Já se už taky dost často dojímám a zvlášť když koukám, jak Idy a Bess s těma svýma špatnýma zkušenostma fungujou…každej teda po svým způsobu, ale snaží se. Budou mi jednou hodně, ale hodně chybět. No a už jsem zase dojmutá . A všechny jsem od Vás pohladila 😀
Vahine:No Idorek je idol prostě ❤️ a úplně naměkko jsem z jeho zádíček 😘 byl to Idorek s tím střetem s prasetem, že jo…jak mu to krásně zarostlo 👏 a nožka dobrý taky? Byla tam ta stará zlomenina…
Je to borec! A ještě k tomu krásnej 🌷
Jj, Bivoj Idorek, bylo tam 5 starých neléčených zlomenin….. běhá na svůj věk a ty starý zlomeniny tak všelijak srostlý jak srnka 😁
Já beru z Do psí misky
Já se pochlubím 13ti letým Idorkem, přijde mi že je čím dál větší fěšák 😀
efe:Volejte psociálku, tohle služka už přehnala!
😂