To je mi líto, úžasňák jako byl můj Cipísek 💔
To je mi líto, úžasňák jako byl můj Cipísek 💔
Zrzavci:Tak snad jsem mu to za těch 8,5 roku vynahradila.
Myslím - upřímně, že víc než stoprocentně.
To prázdno, když odejdou, je kurva velká daň, za to, že s námi byli.
Děkuji osudu, že ke mě Idorka poslal, že jsem mu mohla ukázat že existuje milující náruč, láska a péče. Aspoň těch 8,5 roku .
Je to hrozný, už právě proto co všechno zkusil. Tak snad jsem mu to za těch 8,5 roku vynahradila. Už se mi nebude plést pod nohy, nebude mě vyhlížet kam jsem mu odešla, večer jsem ho už nepřikryla a chystám jenom 3 mističky…..a samozřejmě pořád bulím
Dnes nás opustil Idorek, Idor ze Strkovských sádek, dotlouklo srdíčko vyjímečnému psovi. Pejsek, který toho hodně musel vydržet, než se dostal ke mě . Byl to byl milující a oddaný kluk. Můj stín. 😢Sbohem lásko….
Idorka 14,5 roku už taky nepouštím z vodítka. Jednak skoro neslyší a často se zastaví a kouká nevím kam, jak když zapomene že má jít dopředu.
tetrivek:Jezevčík se dá vychovat snadno, musí se s ním jednat jako se sobě rovným. A znala jsem pána se kterým jeho jezevčík jezdil i v traktoru v práci. A když ho zavolal. Tak jsem na něj tenkrát koukala, povídal mu pojď jedeme na svačinu a pes fungoval jako hodinky. Protože když by mu dal povel k noze, sedni atd. Pes by jistě radši čmuchal v křoví…..
Na jezevčíka musí bejt člověk nastavenej. Já jsem s nima celej život a neměnila bych 😀
U nás když jakoby pomlaskávala Mijunka a Bess, tak u obou to byly zuby, u Mijunky šly ven 2, u Bess 1.
Dnes odpoledne zemřel Cipísek…..v sobotu i v neděli jsme spolu byli na procházce, byl úplně v pohodě. Ještě dnes v půl čtvrté stál ve výběhu, viděly ho děvčata od ostatních koní. V půl šestý ho našel ustajovatel bez známek života 😢
Až se potkáme, tak ti řeknu
Znala
U nás před 15ti lety, známej šel se psem a střelcem dohledat postřelený prase. Známej se už z lesa nevrátil, střelec mlžil, prase našli půl kilometru od zastřelenýho dohledávače, v době trřelby už dávno zhaslý…..
Když umřela Dafinka 1, hned to odpoledne byla doma Dafinka 2. K Dafince přišla Wendy, Míja, Bess, když umřela Dafinka 2, objevil se Idor……teď mám 3 stařečky a Mirečka. Mirečkovi ještě pořídím parťáka, ale už zůstaneme asi časem jen na dvou kouskách. I když……uvidíme
Upřímnou soustrast…..je mi to moc líto ☹️
Tak konečně po čtyřech letech uvidím vnučky 🥰
Naše kočka si drápy na kožený sedačce taky nebrousila, ale jak po ní lítala sem a tam, tak jí prostě poškrábala
sutrik:Nepatří to sem, ale když jsem to tu začala… Linda je mrtvá.
Tak to je mi moc líto…..držte se
u nás včera takhle
Koženou sedačku zničila kočka, mě se na ní sedělo blbě, v létě se člověk přilepí, v zimě je to studený, takže na tom stejně pořád byla nějaká deka. Na kůži psi nechtěli, na deku už jo.
Sardullah:dislektik, disgrafik
Moji kamarádi mají syna.. dnes mu je 34 let. Taky dislektik a disgrafik a na základní škole s tím hodně bojovali. Do školy nosili posudky od psychológa a učitelé to ve své podstatě ignorovali a kluka známkovali jako kdyby tenhle problém neměl.
Upřímě jsem si myslela, že dneska už se to posunulo někam jinam, ale koukám, že i po těch letech je to stejný..☹️
Měla jsem se synem to samé. Letos mu bude 38. Posudky nejen z poradny, ale i od psychiatričky, kam jsme pravidelně docházeli pro léky ( učivky a zlobivky aneb tiapridal a nootropil), podle tří psychologů kluk nadprůměrně inteligentní, ADHD, dysortografie, hyperaktivita. Učitelé vše ignorovali a zkoušeli stejně jako ostatní děti. Ze základy odcházel s tím, že je stejně blbej tak proč by se učil ( práce učitelek ze základky ). Naštěstí na učilišti chytil druhej dech, dodělal si maturitu, pak se dostal na FAO do Písku, udělal Dis a poslali ho rovnou do třetího ročníku na Bca. Prostě byl najednou tak chytrej, že přeskočil dva roky a šel rovnou do posledního ročníku. Přemlouvali ho aby přestoupil na režii, ale on chtěl zůstat na kameře. No ale to ADHD se ho pořád drží, má furt blbý nápady, jako teď v tý Kanadě hledají claim na pronájem a chtěj sami těžit zlato……
efe:Protože psi, kteří strádali, prý nadměrně ukládají. Organismus je nastaven na neustálý nedostatek, takže cokoliv dostane, uloží raději na pozdější hubené časy…
Já mám doma nějaký výjimky, Idor a Bess, oba přijeli jen kosti a kůže, oba jsou kastrovaný, žerou jak prokopnutý a nepřibíraj. Já jsem samozřejmě ráda, že aspoň nemám doma koule co už hůř chodí a nemusím vymýšlet jak je zhubnout.