Aktuálně: 2 448 inzerátů • 292 718 diskuzních příspěvků • 21 443 uživatelů

Příspěvky uživatele

Aluška

⋮
Aluška
Aluška 10.05.2026, 06:53:54 xxx.xxx.48.20

Nevypadal že by měl nějakou zbraň. Je to chlap cca 55 let a je to chirurg. Asi to bude ale sprostý namyšlený macho který je sprostý  na samotný ženský a nesnese když se mu ta chudinka postaví.

⋮
Aluška
Aluška 09.05.2026, 20:50:12 xxx.xxx.48.20

Fakt už mám žaludeční neurózu, když jsem to říkala tomu policajtovi do telefonu tak jsem se zase rozklepala, blbě spím, pořád přemýšlím jak bych ty moje drobky případně mohla zachránit…

⋮
Aluška
Aluška 09.05.2026, 20:46:30 xxx.xxx.48.20

Teď už to vím taky, v pondělí jsem si říkala že on odejde a je to tvrzení proti tvrzení. Stejně mám strach že je to ten typ co nesnese když se ženská ozve. Na bývalou pritelkyni byl prej taky hnusnej.  Policajti taky rikali volejte jsem, samotná ženská v ohrožení.

⋮
Aluška
Aluška 09.05.2026, 20:22:43 xxx.xxx.48.20

Teď je mi nějaký i y ukradený, v pondělí jsem měla konflikt s chlapem, klepu se ještě teď, nakonec mě všichni přesvědčili ať to ohlásím.  Šla jsem s psíkama na procházku, měla jsem je na vodítku. Vyšla jsem z lesa a za potokem u lávky, kudy jsme chtěli pokračovat do dalšího lesíka, byl chlap s pitbulkou navolno. Vím že už 3x pokousala. Zavolala jsem na něj, ať si jí dá na vodítko, vykala jsem mu. On na mě houknul tak se nelez a jdi jinam. Říkám mu, že mi si nebude určovat kam mám jít a šla jsem asi 15 metrů od lávky proti proudu, kde se dá potok přeskákat po kamenech a pejsci by přebrodili. On na mě řval, že jestli vlezem do vody, že ta pitbulka je uloví. Znovu jsem mu slušně řekla, ať si jí přiváže, že v katastru obce má být pes na vodítku. On jí teda přivázal, já začala s psíkama slízat břeh toho potoka a on táhnul tu pitbulku po protějším břehu k místu kde jsem měla vylézt a řval na ní pojď máš tam hračky. Jako moje psy. Tak jsem je zase začala tahat po břehu nahoru že se vrátíme k lávce, když on tam nebyl a on zase letěl zpátky abych na tu lávku nemohla. Tak já zase táhla psy do potoka a už jsem na něj houkla ať mi dá pokoj ať jde do prdele. On na mě zařval ty zasraná krávo a dál táhnul tu pitbulku za námi. Ve mě to bouchlo a už jsem mu taky tykala a řvala jsem na něj jdi do prdele ty kokote. On na mě co si to dovoluješ ty zasraná krávo co mi tykáš . Říkám mu že si dovoluju jen to co on e že on si začal a mezitím jsem nějak přetáhla psy přes potok , namočila jsem si boty, ale to neva a on zase táhnul toho psa přes lávku a šel ještě asi 30 metrů za náma a ječel na mě že jsem zasraná kráva. Dneska jsem to nahlásila policajtům.  pořád se klepu strahy, aby jí na nás fakt neposlal až se někdy zase potkáme, že jsem se mu postavila. Pitbulce nic nebude, ale představa že mi trhá psy a já nemůžu nic dělat je strašná. 

⋮
Aluška
Aluška 05.05.2026, 10:15:52 xxx.xxx.237.192

Cipísek je 24/7 venku, ještě minulý týden tu byly mrazíky, sádlo nemá aby ho hřálo. Má vylínaný plece a zdárně pokračuje.

⋮
Aluška
Aluška 05.05.2026, 08:43:50 xxx.xxx.237.192
Horsana:

To je mozne.

Teraz ma jedinu ulohu, priberat. Lonz, behanie, to je vydaj energie, len nech ju premiena na hmotu.

Svaly si musi prizrat, nie pribehat.

To hovorim ako clovek, ktory vie, ze sa to da i u koni, co su v boxe 20 hodin denne.

Ano, napřed se vyžerem a pak začnem něco dělat 🙂

⋮
Aluška
Aluška 04.05.2026, 20:09:10 xxx.xxx.48.20
Verun:

To je mítus.ze když se na koni nejezdí opadnou mu takto záda…ba někteří koně z toho profitují,že si ta záda mohou odpočinout.dlouhy sval zádový není nosný sval(dynamický sval )k nesení zátěže. Je to sval staticky.kun .pokud správně nese jezdce netahá to tímto svalem.a.pokud jo .je to špatně.

Právě pozdní přelínávaní může být priznak.

Zhubnul přes 200 kilo podle vetky

⋮
Aluška
Aluška 04.05.2026, 10:26:06 xxx.xxx.237.192
Horsana:

To sa robi speci testovanie, na Cushinga, alebo ak je typicky priznakovy kon (moja Neha), tak sa rovno da pergolid, vas nie je uplne typicky, ale…ten ubytok hornej linie je markantny u neho. Taky, az prilis.

Ta horna linia sa da jedine prizrat, ja by som nelonzovala, prechajdy su ideal. Ryzovky su fakt top na toto.

S tím lonžováním nebudu začínat hned, až za čas, zatím chodíme ty dlouhé kopce a na rovince začneme spolu běhat. Kopec bych já nevyběhla, ještě nemám kondičku 😀

⋮
Aluška
Aluška 04.05.2026, 09:49:26 xxx.xxx.237.192
Verun:

Cushing mě napadl hned , dlouhé chlupy…záda… 

ale nechci být futr za škarohlída. 🤪

Má úplně stejnou zimní srst jako jindy, ještě není celý přelínaný. Záda má opadlý, rok  se na něm nejezdilo. Uvidíme, začnu pomalu lonžovat. Vetka ho viděla na podzim, dělaly se krve a selen a o cushingu neříkala nic.

⋮
Aluška
Aluška 01.05.2026, 19:14:30 xxx:xxx.fe97:9063

My dnes pro změnu zase pást, ale než k tý louce dojdeme,tak musíme do dlouhého táhlého kopce a zpátky taky. Takže se i projde. Už se začíná trochu lesknout, není tak matný jako předtím . 

Obrázek Obrázek
⋮
Aluška
Aluška 25.04.2026, 20:20:43 xxx.xxx.48.20

S žebřiňákem na procházce 😀. V břiše mu už škrundá tak o půlku míň a ne tak nahlas. Ve stádě ho 3 valaši pořád trochu šikanujou, dneska jsem jednoho trochu porovnala bičem, když nechtěl pustit Cipíska k vodě. To se starejm hubenejm koníčkům nedělá.

Obrázek
⋮
Aluška
Aluška 24.04.2026, 12:32:55 xxx.xxx.237.192
Buggyra:

Když ve mně to sezení natvrdo evokuje různé nepříjemnosti pro společnost:
musíme to živit
naučí se to v krimu nové bezvadné věci
nebo to v krimu bude šikanované a bude to do budoucna poškozené (inklinovat ke společensky závadnému chování, protože se v krimu vyplatilo)

Já bych fakt byla pro exemplární tělesné a pracovní tresty. Takové vysekávání invazních rostlin se samo neudělá. A odpočívadla na dálnicích potřebují údržbu pořád, neřád. Nedávno jsem shlédla film Frajer Luke…

Pravda, makat zadarmo, prospěšný práce a hlídat s klackem aby se neflákali

⋮
Aluška
Aluška 24.04.2026, 12:05:45 xxx.xxx.237.192
Sarah01:

Doufejme, že to tak bude a nezapracoval nějak vlivný rodič.

To doufejme, za tohle by měli jít sedět natvrdo

⋮
Aluška
Aluška 24.04.2026, 11:55:53 xxx.xxx.237.192
drvodelkafialova:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dali-kocku-do-susicky-zapnuli-ji-a-umirani-zvirete-natocili-zalobkyne-jejich-obvineni-zrusila-40575119#dop_ab_variant=1672311&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tolik k ochotě soudu trestat týrání zvířat .🤢🤮

Soudkyně to vrátila k dalším u dokazování, pak je znovu obviní

⋮
Aluška
Aluška 23.04.2026, 09:57:56 xxx.xxx.237.192

Je to zatím 14 dnů, tak nevím. Pořád mu hodně škrundá ve střevech, vetka mi řekla ať ho po 14ti dnech znovu odčervím, že jak neměli co žrát tak se snažili okusovat i to k čemu by jinak ani nečuchli, tak že může být hodně začervený a to může způsobovat zrychlenou peristaltiku. Tak to mu neublíží, tak to ještě jednou udělám. Jinak baští v pohodě, jak jádro tak i na procházce trávu. Na procházku jde ochotně. Akorát byl vždycky zvyklý že ve stádě je on vedoucí a to tady v tom novém zatím není.

A ještě teď jsem si vzpoměla, v neděli jsem ho pásla na louce a najednou v něm tak zaškrundalo, že první co mě napadlo bylo že je to jak když se spláchne záchod 😂

⋮
Aluška
Aluška 23.04.2026, 08:39:38 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

Sem si přesně myslela. No tak to je  ale to je o něčem úplně a zcela jiném, než píšeme my s kometou. To je sakra velkej rozdíl, když si to tělo ukočíruje samo a když je to zásah operace, mluvíte a porovnáváte něco zcela odlišného. To pak na základě svých, zcela odlišných situacích na pohodičku doporučíte někomu operaci, která teda rozhodně takováhle procházka růžovým sadem není!!

Aha, to jsem se předtím nedočetla, jak jsem to rychle přejela a operaci jsem nikomu nikde nedoporučovala. Tak pardóóón