DafiŽeryková: Úterý dopo před neplánovanou odpolední…
a dnes po ranní před deštěm….-pořád za huma ke křížku,k lípě navezly na cestu štěrk a šutry,sousedce jsem řekla,že kdyby tam jela s kočárkem,tak jí bud vypadne dítě,nebo ulomí kolečko…☹️.
k hájence zase cihly-kousky…
takže furt jak blbečci..ke křížku,nebo po dědině,to bylo v pondělí-po ranní odpo,-okruh po dědině,pak se najíst,uklidit a jít naproti kolegyni-ze psama,doma hodinu a půl školení do práce,-to si spaly,Dafi pak u mě naklíně spala,a když jsme odcházely,tak jim najednou došlo,že tady někdo byl,a jak nás slyšely na terase,tak začly štěkat🙂.tak jsme se jim smály🙂,
no a Betty je ze dvorku..pořád jen chodí,hodiny chodí,jí,pije,chodí….
za týden ji bude sedmnáct,nevidí,skoro neslyší,občas někde zabloudí….,onehdy se napasovala do rožku se smetákama,zajímalo by mě jak to má z čichem…
když kolem ní šla v pondělí kolegyně,tak ji Betty vůbec nevnímala a to šla těsně kolem…
nejhorší je,že jsem u ní už dlouho neviděla žádnou emoci….☹️
je to divný vidět psa,co nevrtí ocáskem,co pořád vypadá jako ducehm nepřítomný,což ona i je….☹️
24,května jí bude sedmnáct…
Ta poslední fotka Betynky, to je čumáček jak přes kopírák moje lidožravka. U tý se jen domýšlíme jestli je jí 15 nebo 16 Ale Bessča zatím vnímá.