Super “téma” 👍. Já jsem také přeběhlík ze staré ifauny. Chtěla jsem se tu i oficiálně zaregistrovat, stejně jako na té ifauně, ale když jsem viděla ten poměr (aktuálně pouze 11 registrovaných oproti 102 neregistrovaných), tak mě to zatím odradilo. Nevíte, proč je ten poměr takový? Proč se tu většinou nikdo oficiálně nezaregistruje?
Vzhledem k tomu, co se děje na Pinďovi, bych ráda založila téma, které bude určené lidem, kteří cítí potřebu ventilovat své dohady a již tisíckrát vyjádřené názory znovu dokola. Prostě drby. Seriózní diskuze stranou, tady se budou mlet nesmysly.
Protože i stokrát vyjádřené přání, ať se držíme tématu, vede někoho k tomu, aby připojil ještě komentář, na který někdo bude reagovat. Nakonec i poslední příspěvek v tom tématu obsahuje přímý dotaz (Proč po té snaze vícero diskutujících dnes zase zvýšit plamen pod kotlem?), který ten plamen zas podpoří. Chtěla jsem tam něco napsat, došlo mi ale, že by to dopadlo stejně. Jediná možnost je přispívat na Pinďu k věci - to ale nemůžu, nemám o Pinďovi nic, co bych mohla říci a nebyl to dohad. No tak prosím, tady se můžeme dohadovat, vylívat si srdíčko a blábolit, co libo.
A protože toto téma zakládám, sama se svými naprosto nepodloženými dohady začnu:
Myslím, že Pinďa PP nemá.
Myslím, že většina lidí, co pořídí psa z množky, je obětí.
Myslím, že Pinďa z množky není, že je třeba z útulku nebo tak.
Myslím, že drvodělka má na salámu, co si myslím. A je to tak dobře.
Myslím, že Zrzavci krmí slepice z talíře. Myslím, že dřív krmila z talíře i své psy. A Sardullah to dělá podle mě doteď. Samozřejmě až poté, co své psy vykoupe v šampusu, a před tím, co jim vyčistí zuby a přečte pohádku.
Jediný komentující, kterého nemám ráda, je Neverend. Myslím, že je sociopat.
Lituju, že odešla Leithian (nebo jak se psal její nick). Měla zajímavé názory. Nesouhlasila jsem s ní tak v 90 procentech, ale ráda jsem ji četla. Nějak jsem nepochopila tenkrát, co se stalo, že odešla - kauza ona, Fíkovnice a Sarah šla trochu mimo mě. Ale asi lepší tuhle část nevědět. Fakt, čím víc vím, tím hůř se mi žije.
Zajímalo by mě, jak se má Fíkovnice. Bylo strašně těžké najít při diskuzi s ní rovnováhu, protože se příliš snadno upínala. Myslím, že v její hlavě bych nevydržela ani minutu. Myslím, že je dobře, že odešla. Dobře pro ni. Snad.
Chybí mi Megi. Vím, že má svých starostí dost, že sem i tak občas zavítá, ale už to není, co to bývalo. Myslím, že to, co tu na sebe dokázala prásknout, by nepřiznal nikdo jiný.
Chybí mi Espiro a Inspektor Pišišvor. Těch lituju asi nejvíc. Myslím, že odešly, protože se jim nelíbila zdejší atmosféra a nepřišla jim ta diskuze přínosná.
Mám hrozně moc ráda ančovičku. Pořád pozitivní, pořád k věci, nepouští se do žabomyších válek. Myslím, že se to od ní chci naučit. Ančovičko, nepořádáte kurzy?
Myslím, že adminům z nás už solidně hrabe. A jsem jim ochotna, pokud je někdy uvidím na Doniu, přispět nějakou kačkou na antidepresiva.
Nepamatuju si, co má kdo z Vás za zvířata ani plemeno psa. Ph má cane corso? Asi. A Killian motýla. Sarah má labíky? Nebo zlaťáky? Efe má placaté čumáky, mimochodem nejméné hezké psy na světě, ale efe mě naučila pohled na ně si i tak užít. Acher má pastevce. Verun bulteriéra. Xerxerová má dogíska Yodu. Puma má No.
No vida, nakonec si toho pamatuju mnohem víc, než jsem si myslela. Celkem žasnu.
No, mohla bych v drbech pokračovat. Myslím, že většina z Vás pustila psa na dětské hřiště, aby mohl alespoň jednou v životě skákat na trampolíně. Samozřejmě když tam nikdo nebyl a že se po něm uklidilo. Tipuju, že minimálně půlka z Vás se houpala v houpačce spolu se psem. Hádám, že jste se dělili se psem o nanuka, prasata.
Myslím si to proto, že totéž jsem dělala před lety já se svým psem. On už není a zatím jediná cesta, jak být na své psí já aspoň trochu napojená, je přes Vás. Přes Vaše laskavé, milé, radostné, roztomilé, rozverné příspěvky plné radosti, strastí, zkušeností, zážitků, pěkných fotek (no, někdy i méně pěkných), nápomocných rad. Sdílíme tu spolu virtuální prostor. Jsem za to ráda. Opravdu upřímně jsem.
Takže prosím, přijďte sem a povězte všechno, co Vás trápí. Všechno, co by se jinde považovalo za nevhodné, co by plevelilo každé vlákno, co jste řekli už tisíckrát, ale stejně v duši cítíte, že to chcete říct znovu, všechno, co svou upřímností nesnese ani Všeobecný pokec, můžete napsat sem. Napište, že kometa je ukecaná, Buggyra neumí vařit, 5xjana má blbej nick, Varaxi je úplně mimo, napište, co si myslíte, co chcete říct. Pokud bude Váš příspěvek slušný, je tu vítán. Pište o PP, barfu, Bachových květech, že občas nevenčíte, i když víte, že byste měli, že Váš pes chodí čurat na zahradu na stejné místo jako Vy, že jste naučili psa otvírat dveře a pak toho litovali, pište o všem divném, kontroverzním, ujetém, všem, co Vás rozhodilo… Ale prosím, neplevelme si hezká témata, jako je Pinďa, tím, co do nich nepatří. Vždyť to můžete ventilovat tady.