Aktuálně: 2 370 inzerátů291 194 diskuzních příspěvků21 125 uživatelů

Drbání (u stolu, ne to na zádech)

acher (neregistrovaný) 10.09.2026, 10:17:52 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 10.09.2026, 09:15:52

Tak to máte dobrý. Vy sbíráte kozlíky a my kočky😀, ale letos zatím žádná nepřibyla. Jednu našel syn, ale udal ji kolegovi.

Nepřihlášená Zrzavci (neregistrovaný) 10.09.2026, 10:21:41 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 10.09.2026, 09:15:52

Ája v sobě nezapřela lovce, skočila mu na krk. Kozlík s ní skočil do rybníka. Poté se vynořili, doplavali ke břehu. Tak ho máme doma.

Ája je dorsoňka, panečku teda, takhle si poplavat. Držela i pod vodou, jo?

Je ale taky moc krásnej, stejně jako černoušek. No….teda nudit se asi nemůžete. A díky za ně.

tetrivek
tetrivek 10.09.2026, 10:23:01 xxx:xxx.fed4:f98

Pořád se mi nechce věřit, nikdo je nehledá…. Přemýšlím kolik nechtěných zvířat, takhle skončí. Vlky a medvědy, tu ještě nemáme, tak přežili. Ale jsou tu auta a vlak…… 

tetrivek
tetrivek 10.09.2026, 10:24:41 xxx:xxx.fed4:f98
Nepřihlášená Zrzavci:

Ája v sobě nezapřela lovce, skočila mu na krk. Kozlík s ní skočil do rybníka. Poté se vynořili, doplavali ke břehu. Tak ho máme doma.

Ája je dorsoňka, panečku teda, takhle si poplavat. Držela i pod vodou, jo?

Je ale taky moc krásnej, stejně jako černoušek. No….teda nudit se asi nemůžete. A díky za ně.

Jo i pod vodou, prý i pár vteřin byla pod vodou a syn kvůli ní skočil do rybníka za ní. Měl o ní strach. 

Zrzavci
Zrzavci 10.09.2026, 10:29:10 xxx.xxx.226.6

Jozefpčík a teroš jsou co? magoříí! 😀 ne, nepustí. Můj první pes se takhle málem utopil, jouda a to šlo jen o pádlo! Prostě ho nepustil a protože se blbě chytil, tak to pádlo jak bylo blbě nasměrovaný, když plaval, šlo pod vodu a táhlo i jeho 😲 a von blb zabejčenej prostě nepustil. Museli jsme ho vytáhnout a pomalu skorem i voživovat. Taky jsem měla strach. No takže chápu, že se držela, když je navíc lovec

tetrivek
tetrivek 10.09.2026, 10:53:13 xxx:xxx.fed4:f98

Ája byla z celého vrhu, největší lovec a chovatelé věděli, že půjde k nám. Tak nám to vyprávěli a smáli se. Přeji si aby nám letos na podzim dopadlo to krytí. Protože si chceme nechat její dceru. Je to úžasný jezevčík. Jako v té reklamě gaučák a přitom neohrožený lovec. 😀

Zrzavci
Zrzavci 10.09.2026, 10:58:48 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 10.09.2026, 10:53:13

Já jsem kdysi byla duší jozefpčíko terošová, ale pak mě rozmazlila vižla a já vlastně nevím?? zda bych se dokázala na tu jejich vlnu správně naladit. Na tu jejich potřebnou samostatnost, umanutost, zaťatost, která se mi líbila a líbí.

tetrivek
tetrivek 10.09.2026, 11:16:06 xxx:xxx.fed4:f98

Jezevčík se dá vychovat snadno, musí se s ním jednat jako se sobě rovným. A znala jsem pána se kterým jeho jezevčík jezdil i v traktoru v práci. A když ho zavolal. Tak jsem na něj tenkrát koukala, povídal mu pojď jedeme na svačinu a pes fungoval jako hodinky. Protože když by mu dal povel k noze, sedni atd. Pes by jistě radši čmuchal v křoví….. 

Aluška
Aluška 10.09.2026, 11:23:34 xxx.xxx.237.192
tetrivek:

Jezevčík se dá vychovat snadno, musí se s ním jednat jako se sobě rovným. A znala jsem pána se kterým jeho jezevčík jezdil i v traktoru v práci. A když ho zavolal. Tak jsem na něj tenkrát koukala, povídal mu pojď jedeme na svačinu a pes fungoval jako hodinky. Protože když by mu dal povel k noze, sedni atd. Pes by jistě radši čmuchal v křoví….. 

Na jezevčíka musí bejt člověk nastavenej. Já jsem s nima celej život a neměnila bych 😀

tetrivek
tetrivek 10.09.2026, 11:38:45 xxx:xxx.fed4:f98

Já taky ne. A i když máme čuvačku, ohaře a jezevčici poslouchají stejně. Jako jo ohař je jednička a ještě je to pes. Ty dvě to jsou prostě holky. 

Varaxi
Varaxi 10.09.2026, 12:08:45 xxx.xxx.129.250
tetrivek:

Pořád se mi nechce věřit, nikdo je nehledá…. Přemýšlím kolik nechtěných zvířat, takhle skončí. Vlky a medvědy, tu ještě nemáme, tak přežili. Ale jsou tu auta a vlak…… 

Sena je málo, otava žádná, takoví ti mazlochovatelé mívají ty zdroje všelijaké, ale málokdy spolehlivé. Nechtějí zabíjet, prodat na guláš taky ne, kastrace je týrání zvířat, tak se jim to tam množí… 

No, co zbývá, než přebytečná zvířata pustit? Řeknou, že utekla a přes veškerou snahu je nenašli, a kdo dokáže, že je ani nehledali, že. 

Samozřejmě ne všichni jsou takoví. Ale stačí jeden z dvaceti. 

Verun
Verun 10.09.2026, 12:15:33 xxx.xxx.116.186

U nás takto chodil po okolí kozel od kykánů.  Pak ho asi časem krocli…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.