Pořád se mi nechce věřit, nikdo je nehledá…. Přemýšlím kolik nechtěných zvířat, takhle skončí. Vlky a medvědy, tu ještě nemáme, tak přežili. Ale jsou tu auta a vlak……
Jozefpčík a teroš jsou co? magoříí! 😀 ne, nepustí. Můj první pes se takhle málem utopil, jouda a to šlo jen o pádlo! Prostě ho nepustil a protože se blbě chytil, tak to pádlo jak bylo blbě nasměrovaný, když plaval, šlo pod vodu a táhlo i jeho 😲 a von blb zabejčenej prostě nepustil. Museli jsme ho vytáhnout a pomalu skorem i voživovat. Taky jsem měla strach. No takže chápu, že se držela, když je navíc lovec
Ája byla z celého vrhu, největší lovec a chovatelé věděli, že půjde k nám. Tak nám to vyprávěli a smáli se. Přeji si aby nám letos na podzim dopadlo to krytí. Protože si chceme nechat její dceru. Je to úžasný jezevčík. Jako v té reklamě gaučák a přitom neohrožený lovec. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 10.09.2026, 10:53:13
Já jsem kdysi byla duší jozefpčíko terošová, ale pak mě rozmazlila vižla a já vlastně nevím?? zda bych se dokázala na tu jejich vlnu správně naladit. Na tu jejich potřebnou samostatnost, umanutost, zaťatost, která se mi líbila a líbí.
Jezevčík se dá vychovat snadno, musí se s ním jednat jako se sobě rovným. A znala jsem pána se kterým jeho jezevčík jezdil i v traktoru v práci. A když ho zavolal. Tak jsem na něj tenkrát koukala, povídal mu pojď jedeme na svačinu a pes fungoval jako hodinky. Protože když by mu dal povel k noze, sedni atd. Pes by jistě radši čmuchal v křoví…..
Jezevčík se dá vychovat snadno, musí se s ním jednat jako se sobě rovným. A znala jsem pána se kterým jeho jezevčík jezdil i v traktoru v práci. A když ho zavolal. Tak jsem na něj tenkrát koukala, povídal mu pojď jedeme na svačinu a pes fungoval jako hodinky. Protože když by mu dal povel k noze, sedni atd. Pes by jistě radši čmuchal v křoví…..
Na jezevčíka musí bejt člověk nastavenej. Já jsem s nima celej život a neměnila bych 😀
Pořád se mi nechce věřit, nikdo je nehledá…. Přemýšlím kolik nechtěných zvířat, takhle skončí. Vlky a medvědy, tu ještě nemáme, tak přežili. Ale jsou tu auta a vlak……
Sena je málo, otava žádná, takoví ti mazlochovatelé mívají ty zdroje všelijaké, ale málokdy spolehlivé. Nechtějí zabíjet, prodat na guláš taky ne, kastrace je týrání zvířat, tak se jim to tam množí…
No, co zbývá, než přebytečná zvířata pustit? Řeknou, že utekla a přes veškerou snahu je nenašli, a kdo dokáže, že je ani nehledali, že.
Samozřejmě ne všichni jsou takoví. Ale stačí jeden z dvaceti.