Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 14.08.2026, 17:04:56
Jasně, je to zábava. Vy zase čtete zřejmě extra.cz.
Co je Tadeáš zač v osobním životě, netuším. Ale bez něj a Justýny bych se těžko dozvěděla, jak moc vylízaní jsou někteří lidi v Americe. Jako… pořad Nikdo není dokonalý, resp. Aj múdrý schybí byly sice také pěkné nakúkání do společnosti, ale takové šťavnato jako ta Emerika, to teda nebylo.
Praha - od včera prší, sice jemně, ale prší. V bytě je “jen” 24,4 a venku 20,5. Větrám a doufám, že déšť bude vytrvalý, z trávníků máme na sídlišti seno na Sahaře.
U nás tři kapky a zase svítí žlutá koule. Hlásí víc deště v průběhu týdne, moc tomu nevěřím. Ale naštěstí u nás není kraj ještě tak vyschlý, i když v potoku už spíš neteče než teče, tak koryto je pořád ještě vlhké…
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 17.08.2026, 08:25:15
Vcera v poledne jsem prejizdela z Brna do Prahy - z 34 st do 19st. Uleva. A to jeste odpoledne to byla trosku “pradelna”, prvni dest se skoro hned vyparil…V noci uz uplna parada.
Jen tak btw. po letech budu muset strihat drapy psum. Normalne to vubec neznam. Ale ted je na drapech videt, o kolik mene pohybu meli tech par tydnu veder. Nestihali obrusovat 🙂
U nás v noci před druhou hodinou velká bouřka, lilo jak z konve, že jsem i zavírala zápaní okna která byla na ventilačku. Jednu chvíli obrovské tři rány za sebou,že se oklepal barák a i Alan, jak se bouřky nebojí, přišel až do ložnice, co že se to děje.
U nás v noci před druhou hodinou velká bouřka, lilo jak z konve, že jsem i zavírala zápaní okna která byla na ventilačku. Jednu chvíli obrovské tři rány za sebou,že se oklepal barák a i Alan, jak se bouřky nebojí, přišel až do ložnice, co že se to děje.
u nás podobně, po prvním hromu Arinka začala chodit, tak jsem zavřela okno a byl klid.
Odpověď na příspěvek uživatele Ariska z 17.08.2026, 10:06:35
Přišla změna, zatáhlo se z ničeho nic, v bytě najednou 24,1 a zase prší. Takže to asi dnes bude taková hra, hádej, jak bude za 15 minut 🙂 Naštěstí jsem vyvenčila, když měl deštíček pauzu, protože pesa se v dešti venčit nechce a další venčení bude, až bude chvíle bez kapek.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 17.08.2026, 07:28:50
Nečtu extra.cz, vyplivl to na mě Seznam ve výpisu článků.🙂
Kamarádka říkala, že je ještě nějaký jiný Tadeáš, který je podstatně příčetnější, ale já neznám ani jednoho. Jak jsem uviděla ten odkaz, vzpomněla jsem si na Vás a klikla na to, že si třeba rozšířím obzory, ale nakonec jsem usoudila, že si tuhle zkušenost ušetřím. 🙂
Moje guilty plesure je fan fiction, takže… asi si můžeme podat ruce. 😀
Tak dneska mi jedna zákaznice řekla, že jsem velmi stylová. Komentovala můj ohoz (nebo jak se teď moderně říká “outfit”), že jsem jako víla křížená s rockerkou, jakože dobrý…no tak děkuju, protože přesně to byl záměr a jsem teda ráda, že to někdo poznal 😎 a co už, no tak jsem jí teda dala slevu.
Tímto bych chtěla apelovat na chlapy, co by eventuelně na tenhle příspěvek narazili…pánové, tak si z ní vemte příklad…jako vaše žádosti o slevu typu “Páteční (pondělní, středeční, víkendová…)slevička by nebyla?” nebo ve stylu “Pani je hodná, ona nám dá nějakou slevu”…tak to fakt nefunguje, obzvlášť, když tohle použije 9 chlapů z 10… to se budete muset víc snažit a být o hodně originálnější 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.08.2026, 15:01:21
Úplně souhlasím, nedávno mi jeden náš host řekl :"Paní Vy vypadáte pořád stejně." Jako jak stejně? Stejně mladě vypadající, staře vypadající. Blbě vypadající, dobře vypadající. Já fakt nevím. Nějak v tom ten kompliment nemůžu najít……
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 24.08.2026, 16:10:44
No lidi tohle říkají většinou jako kompliment, ale je to ..no…takový nešťastný…
Protože tohle přesně jsme říkala, když děti začaly chodit na stejnou základku a dostala je stejná třídní jako učila manžela…a manžel říká “ona vypadá furt stejně” nebo když začaly chodit ke stejné dětské doktorce jako manžel, když byl děcko.
Jakože si myslel, že už budou dávno v důchodu, protože mladě nevypadaly, už když k nim chodil on.
Na druhou stranu měla jsem na základce tělocvikářku, takovou čupr babu…v tý době jí mohlo bejt tak 40 let…hele a ta fakt vypadá furt stejně, jako jasně, přibyly jí nějaké ty vrásky, ale jinak je fakt stejná.😲
A další příklad…k mojí dceři, když jí bylo asi 17 let se venku hlásil klučina v jejím věku, že si jí pamatuje, že spolu chodili do 3.třídy na základku a že vypadá furt stejně…no jako 17ti letá slečna člověk fakt nechce slyšet, že vypadá stejně jako ve třetí třídě na základce..