To je super… a jak se to někde rozjede blbým směrem, tak prostě přesunout sem.
Registrovaní/ neregistrovaní… tak nevím jak v ostatních diskuzích, ale v těch psích vidím diskutovat převážně registrované, přihlášené.
No a teda po těch letech na fauně a rady si troufnu říct, že dost lidí poznám dle písemného projevu, i když se přihlásit zapomenou nebo nemůžou.
Ad tykání/ vykání… já nemám s tykáním problém… frčí to tak na spoustě diskuzí… nicméně plně respektuju vykací režim… s některými z vás si tykám… troufnu si říct, že pobtěch letech plkání bych si s vámi tykala i v reálu… některým z vás vykám a naprosto to respektuji a nevadí mi to… holky, problém je jen s tou mojí sklerotickou hlavou…. já mám opravdu jmenný seznam, kde jsou tedy “ tykací” nicky a když si u někoho nejsem jistá, tak tam načouhnu… což nevylučuje, že to občas popletu.
A teď k tomu, co o mě napsala Varaxi:
krmila z talíře i své psy. Sardullah to dělá podle mě doteď. Samozřejmě až poté, co své psy vykoupe v šampusu, a před tím, co jim vyčistí zuby a přečte pohádku.
Tak sorry, ale tohle musím uvést na pravou míru… krmíme z talířů, z pravýho cibuláku, přeci nejsme žádný burani, aby psi žrali z psích misek. Takhle… je pro mě jednodušší strčit talíř do mičky, než umýt psí misku… takže to bohužel není snobárna, ale moje lenost
Šampus doma nemáme, jsme nepíči, psy nekoupu nikdy, protože za A to nejsou čuňata, aby se třeba vyváleli v hovnech a to astatní zařídí samočistící srst.
Zuby nečistím, dostávají kosti na okus.
Pohádku nečtu… v pondělí koukáme na Místo činu České Budějovice, úterý Labyrint, středa Přežít Austrálie, čtvrtek Strážmistr Topinka, pátek Monyová, sobota Přežít Austrálie a neděle případy Vašátka a Horàce, z čehož snad jasně vyplývá, že ty večery máme nabitý a ns pohádky není čas.
Tvl tak já myslela, že se mi daří předstírat, že jsem normální a tady se kludně proflákne, že jsem ta divná psí bába😂😂😂😂😂😂😂😂😂