Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.06.2026, 16:47:13
No hele holka…v tomhle zaplať pánbůh za zahradu, oni se pesani nepopo, že nejdou na prochajdu…ale když je člověk nemocnej, tak je ta zahrada k nezaplacení…
….Zajímalo by mě, jak se má Fíkovnice. Bylo strašně těžké najít při diskuzi s ní rovnováhu, protože se příliš snadno upínala. Myslím, že v její hlavě bych nevydržela ani minutu. Myslím, že je dobře, že odešla. Dobře pro ni. Snad…
Nejsem s ní v přímém kontaktu, ale občas od ní zahlédnu něco na Facebooku. Aktuálně řeší zhoršený stav Fida, podrobné detaily neznám. Bohužel tak nějak pokračuje ve svém vzorci prožívání a komunikace… já už jsem to vzdala, není v mých silách jí pomoci 😟
Nevím, jestli k tomu mám ještě něco napsat. Fikovnice si mě všude zablokovala, takže o ní nevím nic. Jen vím, že to, co se tehdy stalo, byl záměr. Někdo to tak prostě chtěl. A po těch skoro dvou letech musím říct, že se mně vlastně ulevilo. Tak jen doufám, že jí snad taky.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.06.2026, 13:44:37
Taky mi nefunguje mozek a známí v těchto vedrech nemají na práci nic jiného, než mne zahlcovat nějakými dotazy a jejich rozhřešení.
Evidentně nefunguje mozek ani AI, včera jsem s ní hodinu diskutovala a věděla jsem, že kecá. Po hodině jsem ji umordovala, že mi odpověděla i s §, abych si to mohla ověřit 🙂
Všimli jste si, že v Pinďovi jakýsi anonym do všeho mluvil, bez znalosti souvislostí, a poučoval. A najednou ticho po pěšině? Že by neměl najednou, co říct?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 24.06.2026, 19:23:51
Taky si myslím, že se tady ze spousty věcí vypsala. Ale nevím (nebo si nepamatuji), co se událo, že na to reagovala tak, že se na diskusi vyprdla. Je to škoda a nemyslím si, že jí to vypovídání nechybí.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.06.2026, 16:36:48
Jestli je Vám zle z horka a snesete pohyb vzduchu, můžete zkusit přehodit vlhkou utěrku přes čističku vzduchu nebo větrák. Trochu to chladí. A pro lidi, co jsou z klimatizace hned nemocní, to je méně rizikové.
Zase anonym (neregistrovaný)24.06.2026, 20:56:14xxx.xxx.116.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 24.06.2026, 20:46:34
Možná to jako kolorit od anonymů vnímáte. Já ale ne. Jak jsem uvedl, pokud mám k tématu co říci, ozvu se. A to ještě zvažuji, zda se ozvat. Vyhovuje mi pasivní čtení. Domnívám se, že diskuzi k psům mám celkem načtenou. Ostatní jak mě co zaujme. Pokud daný den nemám čas, další den nebo ob den si diskuze dočtu. Takže bez znalostí věci a souvislostí se opravdu necítím, jakkoliv se to zde některým může jevit.
Asi půjdu.proti proudu,ale mě to teplo nijak nevadí.snad jen.ze se teda nedá s koněm nic dělat abych ho neuvařila (mají i otočený režim. Chodí na noc ven) ono se to ale nezblázni…
Dopoledne až do dvou jsem sekala latifundie,…krmila ryby.hrála si s čoklindou v rybniku,zalévala .přivazovala rajčata.zamulčovala travou záhon… odpoledne vykoupala koně..opravila ohradu.dala cerstvou vodu.šla hledat ztracené třásně na pastvinu…pak po nekolikáté jsem umyla i sebe a hurá si odpočinout na noční 😜🙈😂
Jestli je Vám zle z horka a snesete pohyb vzduchu, můžete zkusit přehodit vlhkou utěrku přes čističku vzduchu nebo větrák. Trochu to chladí. A pro lidi, co jsou z klimatizace hned nemocní, to je méně rizikové.
Já myslím, že to není úplně z horka….o minulém víkendu a v pondělí, jak byla ještě ta zima, tak jsem musela něco chytit, protože už ve středu mně začalo bolet v krku. Ještě teď v sobotu jsem si říkala, že to bude dobrý, v neděli už tak ne. Sekání trávy v pondělí mě totálně dorazilo a o včerejšku ani nemluvím. Do pátku jsem doma, šéf dovolil homeoffice a dva dny mám nárok na sickdays.