Aktuálně: 2 262 inzerátů288 988 diskuzních příspěvků20 833 uživatelů

Drbání (u stolu, ne to na zádech)

Irma19
Irma19 06.08.2026, 13:24:44 xxx.xxx.174.37
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 06.08.2026, 12:56:15

Mohlo to začít zubem, ale zánět se pravděpodobně rozšířil i výše (nejen dutiny, ale i vzdušný vak). Jen je divné, že na klinice nic neviděli 🤔

DafiŽeryková
DafiŽeryková 06.08.2026, 13:48:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.08.2026, 07:14:26

tvl-je mi to neskutečně moc líto,fakt moc…..

bože tolik peněz to stálo,takové péče,nervů a starostí….

a ted tohle je mi to fakt moc,moc,moc líto,strašně moc jsem Vám držela palce,

bože doprčic-to je táááááák nespravedlivý,tak jste se starala,snažila a ted toto nemám slov…

chce se mi plakat,život je někdy strašně,strašně  na h…..

na houby…..

doprčic💔

N (neregistrovaný) 06.08.2026, 18:08:16 xxx.xxx.189.103

Tohle je ta chvíle kdy by člověk ať jsem cizí chtěl vyjádřit emoce a účast víc než jak digitální prostor dovoluje.😭 Šutříku je mi to moc moc líto a zrovna u vás s Lindou je to dvakrát šok. Vím jaká jste byla skvělá “dvojka” a vás si vážím jako skvělého člověka nejvíc z celé skupiny lidí zde i na bývalém fóru.😪 Upřímnou soustrast..😓

sutrik
sutrik 07.08.2026, 11:00:45 xxx:xxx.9e41:5ac8

Děkuji vám všem. Vážím si toho, jen nemám teď sílu reagovat na každého jednotlivě.

Nějakou dobu se k tomu tady nebudu vracet. Pak snad budu schopná. Jen zkráceně - pitva nebyla, neměla jsem sílu zařizovat odvoz na kliniku a nedošlo mi, že je možná i na jatkách. A asi by se mi do toho nechtělo ani finančně. Konečná částka včetně kafilérie je 90 tisíc. 

Splácet se mně to bude líp než s koněm. Tak jsem se vrátila k myšlence, že by to možná šlo ještě s jedním pinčem. To vede k naprosto nelogické, ale vtíravé myšlence, že to Linda věděla a odešla dobrovolně kvůli tomu. Vím, že je to blbost. 

Fotka nebe je z včerejší ranní procházky. Za 20 minut mi psala kamarádka, že je Linda mrtvá. Možná tou dobou umírala a bylo to rozloučení. Nebo mi ten nahoře poslal fakáč. Napadají mě teď zvláštní myšlenky.

Srnče ke mně a Bonnie běželo chvíli po odvozu těla. Je to cesta, která vede jen ke statku, kudy jsme chodily na vyjížďky. 

Fotka ze sedla je z poslední vyjížďky 30. června. To jsem ještě netušila, že budu řešit zub, nečekané komplikace a úplný konec. 

V červnu jsme spolu byly 12 let.  Od Lindiných 2 let. Učila jsem ji všechno, zvedání nohou, čištění,  na vodítko… obsedala…

Včera na mě naposledy zařehtala, když jsem šla do boxu vyvést ji ven. Měla takové milé vítací hu-hu.

Teď se v tomhle vlákně na nějakou dobu rozloučím, bude vedle ve venčící diskuzi. Dnešní delší procházka s Bonnie mi pomohla, i mě rozesmála.

Obrázek Obrázek
sutrik
sutrik 07.08.2026, 11:05:33 xxx:xxx.9e41:5ac8

Jen ještě… Moc mě mrzí, že nebyla 3 týdny ve stádě. Byla na stádě závislá. Ale aspoň umřela doma ve svém provizorním výběhu a s vědomím, že stádo se pase “za rohem”.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 07.08.2026, 11:23:15 xxx.xxx.128.36

„Je lepší litovat něčeho, co jste udělali, než litovat něčeho, co jste neudělali.“

Toto kdysi řekl někdo slavný,  nepamatuji si kdo, ale je to velká pravda, a ještě taky " nikdy nelitujte toho, co jste udělali, neboť v tu chvíli jste k tomu měli důvod. Nemrzte se, žijte na plno, i ty hvězdy co nás opustily i ty co nás provází a provázet budou si to zaslouží a vy zvlášť.

bambule
bambule 07.08.2026, 11:34:48 xxx.xxx.90.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.08.2026, 11:05:33

Nemyslím, že máte něčeho litovat, udělala jste maximum a to je to jediné na čem záleží. Někdy to s námi osud prostě skoulí takovým způsobem, že si pak člověk říká, že tohle snad není ani možné. Vemte si mě, loučení s Bambulí a šok z toho, že někde jinde na světě vykouklo štěně, které zaplní prázdný pelech. Jen tak bez varování. Jakoby někdo navrchu řekl “Na děvče tu máš štěně, neplač, netrap se”. 

Buggyra
Buggyra 07.08.2026, 11:36:17 xxx.xxx.198.226

sutrik: Když byste poskytla číslo účtu, pošlu vám ráda nějakou korunu. Ať to brzy umoříte a můžete dát domov nějakému jinému hřívatému šťastlivci, klidně i s dvěma pinčovými 🙂 nevadí mi, když si tu nabídku přečtete až po čase, ono se to chvíli splácet bude… pokud byste někdo to číslo účtu vymámil, tak prosím přeposlat, děkuji 👍

Vahine
Vahine 07.08.2026, 12:59:58 xxx:xxx.b709:3801
Buggyra:

sutrik: Když byste poskytla číslo účtu, pošlu vám ráda nějakou korunu. Ať to brzy umoříte a můžete dát domov nějakému jinému hřívatému šťastlivci, klidně i s dvěma pinčovými 🙂 nevadí mi, když si tu nabídku přečtete až po čase, ono se to chvíli splácet bude… pokud byste někdo to číslo účtu vymámil, tak prosím přeposlat, děkuji 👍

Budu se snažit mámit☝️, ale chvíli s tím počkám….

Večer jsem na vše myslela tak intenzivně, až jsem usnula někdy nevím kdy..😔

Fiona.Praha
Fiona.Praha 07.08.2026, 15:21:47 xxx:xxx.71ee:cf09

Šutříku - i já se přidávám s nabídkou malého příspěvku na … cokoliv. Každý rok před Vánoci hledám někoho, komu bych trošičku přispěla na přímo. Ale letos mám “Vánoce” už teď, protože se mi včera narodila vnučka a tak by má vnučka mohla přispět, aby udělala někomu malinko hezčí/lehčí den. Jen k tomu potřebujeme to číslo účtu. 

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.08.2026, 19:58:45 xxx.xxx.136.20

Holky a děvčata-milý kolektive-jestli vymámíte číso účtu přidám se též….

penízky se hodí na nový zvířátko,který by přivedla Šutříka na jiný myšlenky….,

myšlenky-2,srpna to bylo 24let co mi umřela má milovaná půjčovaná Killyna,když jsem ji vracela z ukázky na táboře,řekla jsem majitelce,že už k nám Killynka nesmí,že to máti zakázala…

bývala u nás přes Vánoce,léto,o víkendech,pak u nás odrodila štěnata a jáá ji po 3 měsících vracela…

Killy umřela 2.srpna v tropech na srdíčko doma v noci,já si do smrti budu vyčítat-a vyčítám,že jsem si ji nemohla nechat..

a že to slyšela,že už k nám nesmí a proto umřela a ano myslím,že umřela steskem,

už nikdy bych si nepůjčovala psa,který by mě měl rád jako paničku a radši než paničku….

N (neregistrovaný) 07.08.2026, 20:29:36 xxx.xxx.189.103
DafiŽeryková:

Holky a děvčata-milý kolektive-jestli vymámíte číso účtu přidám se též….

penízky se hodí na nový zvířátko,který by přivedla Šutříka na jiný myšlenky….,

myšlenky-2,srpna to bylo 24let co mi umřela má milovaná půjčovaná Killyna,když jsem ji vracela z ukázky na táboře,řekla jsem majitelce,že už k nám Killynka nesmí,že to máti zakázala…

bývala u nás přes Vánoce,léto,o víkendech,pak u nás odrodila štěnata a jáá ji po 3 měsících vracela…

Killy umřela 2.srpna v tropech na srdíčko doma v noci,já si do smrti budu vyčítat-a vyčítám,že jsem si ji nemohla nechat..

a že to slyšela,že už k nám nesmí a proto umřela a ano myslím,že umřela steskem,

už nikdy bych si nepůjčovala psa,který by mě měl rád jako paničku a radši než paničku….

Plně vás chápu, mně umřela pesana když jsem byl na druhém konci světa.😐 Nic bych na tom nezměnil, dostala péči co se dalo a byla v rukách mého otce jako v bavlnce, ale stejně nikdy si neodpustím že jsem u ní nebyl. To už tak holt máme my co pro nás zvířata znamenají víc než si mnozí dovedou představit.🙂 

Orionka (neregistrovaný) 08.08.2026, 15:39:12 xxx:xxx.110d:32ad
Buggyra:

👍

Varaxi
Varaxi 14.08.2026, 17:04:56 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 05.08.2026, 08:46:45

Buggyro, Vy opravdu sledujete tohleto? Jako… každý má právo na guilty plesure… ale… máte na víc. 🙂

https://www.extra.cz/sokujici-detaily-napadeni-tadease-kubenky-policie-obvinila-influencera-ze-lzi-b8a70?utm_campaign=hp_feed&utm_medium=seznam_distribuce&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

Kilian
Kilian 14.08.2026, 17:12:30 xxx:xxx.67c6:9dc4
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.08.2026, 07:14:26

..to to ne, to je mi strašně moc líto, držte se

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.