Chápu, už se nedivím.
Příspěvky uživatele
Coudas
Když to potřebujete v neděli večer, tak toho na netu moc nekoupíte 🙂
Ach. Vidlák vyjel do města. Potřebovala jsem pro psa svetřík. Paní v obchodě, ne prodavačka, se mě ptala, co mám za psa, a že ovčáka oblíkat nemám. Po mé odpověďi s úšklebkem odešla. Dobrá rada nad zlato. V kuchyňském studiu jsem odchytila pána a položila jsem mu jasnou otázku, jestli se dají u nich koupit tyto koše do skříňky, ukázala jsem přesně jaké. Dalšími asi 10ti otázkami se potřeboval ujistit, že naprosto přesně vím, že to je tento výsuv, takto velký, výšku skřínky a… No prostě přece nemůžu mít já jistotu, co chci, že. Nicméně vyzjistí u obchodníků. Těším se na další návštěvu obchodních center…
To nikdo nepopíra, ze žáci jsou lidi. Tak ať se tak chovaj 🙂
Já jsem taky chodila do školy v minulém století. 87- 99. A jaké to asi tak bylo za Marie Terezie 🤷 Jinaknve škole tělocvik, výtvarku, hudebku a podovně mají stále. Jen jim do toho přibyly ty technologie. A hlavně “já mám právo”, že maj i povinnost, to pomíjí.
A v kterém to bylo století? Pardon, vtip. Určitě jsme byli ve třídr růrně “rychlí” a chytrý. Alentenkrát se výuka nepřizpůsobivala tomu nejpomalejšímu, který měl 3 asistenty a ve třidě dělal akorát rozruch. V to. je ten rozdíl. A bohužel dnes dát hajzlikovi facáka, tak učitel letí bez náhrady škody.
Jo taky si veterinářka stězovala, že jsou u nás všichni obézní 😁
Canko nedělám na vánoce nikomu nic 😁. Nedělám to ani k narozeninám, jako mnoho… koňáků. Dny od 23. 12. - 2.1. jsou pro mě trest. Radši to nebudu rozebírat. Což mi ovšem připomnělo, že musím koupit mrkev 🙂
Hele přemejšlím, co bych si měla “přát” specielně jako teď zrovna, protože jsou vánoce. Každej rok mám jediný přání, aby byl přes zimu sníh 🤷😔. Tudíž mám smůlu. Z věcí, co si můžu koupit mám prostě všechno, co potřebuju, nebo si přeju. A to, že jsou vánoce, tak musím něco koupit, to nesnáším už roky. Ale já vázně nikomu nechci kazit radost. Navíc dítě si to vybíra za mě 😁 Dneska jsou ty jejich “hračky” děsně drahý.
Jsem ráda, když daj hezkou pohádku. Naposledy jsem se těšila na Jak si nevzít princeznu. A to jen proto, že se jednak točila u nás, a druhak u jedné scény jsme stáli při natáčení opodál a čekali, až to natočí. Sebrali nám rozcestník a tak jsme kvůli nim zabloudili. Až u dalšího plátna jsme se chlapů ptali, kde je žlutá, a došli jsme úplně jinam, než jsme chtěli. Ale nevadí, my se rádi procházíme. Z herců jsem poznala jen Adamczyka. Zbytek jsem si musela dohledat na netu, a že tři sudičky jsou paní Kolářová, Janžurová a Konvalinková jsem fakt na těch 20 metrů nepoznala. Jo, někteří, jako švagrová v pohádce přímo hráli (Peklo s princeznou), mě stačí tenhle zážitek. Tak jsem zvědavá, co bude letos. Ta s Gottem, kde mluvil slovensky byla hrozná.
Hezká byla Obyčejná koňská historie. Dneska už neumí natočit nic pořádného.
“Tradičně” dělám posledni roky bramborový salát s lososem. Mamka do salátu dávala šunkový salám. Manžela napadlo místo salámu tam dávat osmahnutýho lososa a vzniklo z toho vše v jednom. Kapr mi nechutná, i když si jej chováme na svém, nejedla jswm ho nikdy. Na oběd hrachovka. Problém je cukroví. Nebaví mě to dělat a kupovaný není až tak chutný . Nepečený plácaný kuličky musí stačit 🙂 No, každej máme k vánocům vztah jinej 🫣
Jop 😁 dávám si dárky celý rok. A okomentuju to “to mám k vánocům, narozeninám a svátku ”😁. Vzhledem k tomu, že jsem si vánoce zrušila, tak idealní řešení 🤭
Procházka vyšla, bylo to super. Máme přitom vždy filizofickou, tentokrát na téma elektrická energie, protože jsme šli kolem jednoho, co si staví vlastní větrnou elektrárnu. Výsledek je, že se musím naučit zavařovat a podobné triky předků, abychom se připravili na co největší nezávislost. Když jsem projela, na co vše elektriku potřebuji, tak nejzávažnější je mrazák. Zbytek si myslím, že se dá bez elektriky.
Teď Dobrá Voda 😁
My jsme během přípravy oběda nainstalovali dveře, manžel mi pomohl. Taky jsem se k tomu nemohla dokopat, futra máme koupený už určitě 14 dní, tak jsem si řekla, že musím překonat lenost a konečně to udělat. Abysme neměli v loznici trochu chladněji a neodfunovali nás z postele, když otevřu okno. Venku je hezky, tak se snad dokopu na tu procházku konecně.
Pokud se tím budu živit tak samozrejmě. Razítko pod projekt si taky neudělám z brambory.
Barák jsem si nakreslila sama. Projektantka jen překreslila do programu a dneska jim to stejně už počítaj různý programy (jestli se pletu, tak se onlouvám). Spíš je horši si myslim dodržovat ty paramtery stavebního zákona. Ale je pravda, ze na matiku je Aňa dobrá, má jedničky. Já měla čtyřky. Teď, když jsme ve škole měli kvadratické rovnice jsem učiteli napsala, ze se to učit nebudu, něco jsem dohledala na netu, ať mi dá za 4 a čau babi.Tak jsem kupodivu za 2 příklady spočítané podle youtube dostala za 3. Ono asi hodně záleží, co z tý matiky pak budou potřebovat. Já v tom stavění potřebuju hlavně uhlopříčku.
Ano, tohle je hodně smutné.
Presně nad tímto 🙂 Bude dělat přijímacky na stavebku. To po mně asi má, stavby a projekty jsou můj koníček.
To nepopírám.
Díťetovo domeček, ale tak je jí 15, ze. Oceňuji, že na zabití nudy užila tvořivost.
No já pravě myčkubkupovala, abych neměla to nádobí nasládané na lince vedle dřezu, ale aby to špinavé bylo schované v té myčce 🙂
Malé hranate nebo velké kulaté?