Bobčo chápu, jak to myslíš, ale ty letité zkušenosti jsou bohužel negativní natolik, že i to psaní o “blbostech” je v některých chvílích neúnosné. Chápu i ostatní, že jim je jedno, co si kdo myslí. Mě to jedno není, takže další negativum 🙂. Když píšu moji realitu, tak fňukám, nebo jsem podporovatel dvorkového chovu jednoho koně, např. Nikdo se neptá “proč”, na důvody. Prostě to dělám vše dle trendů špatně a hotovo 🙂. Dám jeden přiklad, a už to nebudu rozebírat a otravovat sebou. Videjko z “přehánění” koňouchů z pastviny na pastvinu, a různé reakce a pohledy - většinou napíší koně jsou tlustý, ano jsou. Koně kulhají, ano, kulhají. A jeden trend, jmenuje se Paddock paradise, koně nesmi být takto na velké patvině, tráva jim ubližuje a musí mít řizený pohyb. Velmi málo lidí napiše jeee, ty koně se u vás tak maj… to píší jen ti, kteří mi sem koně dali 😉 Proto ty koně tady jsou, aby nic nedělali, jen se pásli a užívali si život po svém, říkám tomu “život bez lidí” - proto jsou tlustý. Kulhají, protože žádnej z těch třinácti není zdravý - maj nohy zmasakrovaný, artrozu, podotrochlozu, PSSM, hnáty křivé atd atd, nebo jiný problém, např prosedlá záda, věkové rozmezí 5 - 29 let. Že by na trávě z různých důvodů někteří neměli být (např osel, jsem se dozvěděla…)… a začne se mi to samozřejmě vysvětlovat… O ponících radši mlčím úplně. A pak vznikají třenice i jen proto, že ukážu něco ze svého života. Třeba Bobčo chápeš, třeba ne. A hlavně,můj osobní pocit je, že někomu něco nabouravám, a to já nechci. Ale díky za podporu.
Tak jen to videjko 🙂 Hezký zbytek vikendu. Tu furt střídavě leje 🤦🤦🤦
https://m.youtube.com/watch?v=iVruilxOOgo&pp=ygUJa2FjaG55MjI0