Pro Bobču, poslední mé halekání 🙂 Údolí strachu, z filmu Brakýři (ráda bych viděla znova), nikde jsem nenašla originál od Michala Tučného, je jen jiná textová verze. Pak mi v jedné fb skupině dodali text, tak jsem si nazpívala sama 🙂
Tak toto mi pustil předevčírem syn, když jsem mu o té písni vyprávěla🤣, to jsem v sobotu viděla poprvé, to je ještě lepší verze možná🤣🤣…Sokol a spol. jsou prostě super!
Mladá to poslouchala, když byla malá 😁 mě baví i ten text “ajta krajta simulant” 🫣
Trochu z Čech, sice Dyka jako takového neposlouchám, ale tohle mě pred lety zaujalo, a zase, hlavně to video, nádherné záběry přírody. Ale i písnička mě dojala.
Jj, jednoduchý, ale jedinečný…🙂..taky šmejdím po youtube, ale máloco se mi zalíbí…pro mě ta nová hudba není tak zajímavá jako ty staré věci…každý jsme prostě jiný…taky si to nepouštím pořád, že jo…když byly děti malé, nebylo ještě žádné youtube, bylo rádio, tv, CD…taky to bylo období, kdy na hudbu moc času nebylo..teď musím mít náladu a ta taky není pořád…vnuk mi pustil toto a já jsem vybuchla smíchy, protože jsem si okamžitě vzpomněla na diskotéku…40 let jsem tuto píseň neslyšela..
Tohle je dcera kamaráda, vyprávěl mi, jak klip točili (anekdotu s koněm), jsem si jen vzpomněla, protože zpívá ve skupině Arthemion, a tato hudba mi nic neříká, ale někoho treba zaujme.
tedááá👌..měla jsem husinu a hrkly mi slzy do očí…Holky(a kluku),já totiž mám vždycky nostalgii,když si vzpomenu,jak mi chlap zakázal kapelu po svatbě,a já nemohla hrát..Po 26 letech,až jsem odešla,jsme se pak po 31 letech znovu s chlapama sešli,mě určili kapelnicí,a znovu jsme začli hrát..a když slyším někoho takhle zpívat,tak je mi to líto,že já nemohla zrovna mezi 21-51 hrát..Ale doma jsem měla “nahrávací”-spíš "kopírovací studio"..rozšiřovala jsem kazety Nedvědů..Pak z CD na kazety do auta..Měla jsem super věž-vysněnou..dělala si výběr písniček z rádia..Na domácí “tanečky”s dětma,když byly “pařby”na zahradě🤭..Později vypalovala už kopírované cizí -to už jsem někde psala..To už po 50.,když jsem bydlela v Olomouci..Chodila každý týden hrát country se skupinou hráčů z různých kapel v okolí…Tak jsem to všechno doháněla..🤗
Coudas-je čím se chlubit..ráda si vás poslechnu znova🙏
Protože jsem smrděla kouřem…a 4 chlapi🤔….Já měla chlapa o 20 let staršího,se 2 dětma,matkou o 40 let starší-pak spolu jsme měli 2 děti…tam se nenosilo něco takového.A doma si zahrát?třeba učit děcka hrát??Prostě pole,dobytek..práce a práce..Spartakiádu jsem si vymohla..a když běžela v telce,"babička" prohlašovala.."než by šly kopat řepu"…Já byla tak ušlápnutá jeho velkou rodinou!!!Sebevědomí pod bodem mrazu… ale je to pryč..To jen tak zhruba na vysvětlenou..tenkrát nešlo vycouvat.
No… to mi povídejte… ale jsem v jiné situaci, manžel je na mé straně 🙂 Jdu udělat video ke slibovanému vlastnimu, já myslela, že jsem ho dělala, ale.to bylo k jiné písničce.
Ano, americká country je umečená, tomu se směje i manžel, který anglicky neumí 🙂, protože když slyší na Americas country radio “emeeeerikas kauntry”, tak mu to přijde směšné. Proč se sem někdy vloží rovnou i “okno” s přehráním na youtuve a někdy jen odkaz? Na mě před nedávnem vyskočil tenhle kluk, docela příjemné.
Bobčo omlouvám se, ale zklamu Vás, nejsem zpět. Nakoukla jsem, protože zimní večery jsou dlouhé, téma hudba mě zaujalo. Zároveň jsem si z větší časti přečetla téma “Stelle” a tam je popsáno přesně to, proč tady být nechci. Mohlo by se dost dobře jmenovat spíše “vytáhnem na sebe bubáky”, a to bych se úplně klidně mohla přidat, protoże z ifauny jich mám za ty roky poměrně dost, a takový Nekonečný ("N") jen vidím “přezdívku” a je mi na víte co. Leithian mě taky obvinila z trestných činů bez důkazu, žádat omluvu? To je pod její úroveň přece. Zkusila jsem se zařadit sem do koček a tématu “o ničem” (ve smyslu nic konkrétního a jasně daného) prptpže tu je Canka, a koňáckým a pejskařským tématům se snažím vyhnout obloukem. Ale nepovedla se mi ignorace Buggyry, nějakých 20 let se jí v reálu vyhýbám jak můžu, ale na netu na ní narážím téměř všude, a nezlobte se, ale já pevně doufám, že ani náznakem nejsem Bugyře podobná, natož abych byla stejná 😭 tak to radši nebudu nikde. Ano, hledala jsem na netu vykecání se, ale pochopila jsem (hodně pozdě), že to neumím v anonymním prostředí, kde ze sebe může každej udělat, co chce, na to jsem příliš upřímná. Zažádala jsem i adminy o smazání účtu zde, ale mají asi moc práce, nebo to nedělají, jak jsem tedy teď zjistila, že se tak nestalo. Lesnížínka to napsala (bohužel) přesně, beru si věci osobně, a s tím, jak mi bylo napsáno, se na internetu nechytám a nemůžu fungovat. Děkuji, že jste mě přijali, vážím si toho. Ale jak kdosi napsal “však ať si jdou, je to jejich věc” tak ano, je to lepší. Pro obě strany. Opožděně vše dobré do nového roku, hlavně zdraví a spousta splněných přání. Mějte se.
Nebudu to přehánět, trochu se pochlubím (i kdyz neni čím) a půjdu. “Videoklip” s písní Cesta - Kryštof a T. Klus v mém podání. Ješte nahraju na yout. jedinou mou autorskou píseň a až tam vložím 🙂
Protože nejraději hraju na kytaru, můj hlavní styl je country - americká i česká. Ale zahraju třeba i Robbieho Williamse 🙂 Pokud mě píseň zaujme, je mi úplně jedno, co je to za žánr, klidně i metal - Nightwish třeba 🤷. Vložím písničku s nejdelším názvem vesnice na světě, která je v Austrálii (tedy údajně). Snažím se to naučit jen vyslovit od podzimu a umím uatím jen “tomatafakatangihangakoauauao….. tanahůůů” 😁