Aktuálně: 2 323 inzerátů289 739 diskuzních příspěvků20 936 uživatelů

Příspěvky uživatele

Coudas

Coudas
Coudas 21.02.2025, 17:32:13 xxx.xxx.120.100

Jasně, nakazitnse může i člověk, jen tam není jednoznacně jestli tedy od zvířat, a opačně. Jako asi kdyz by to měli na školní farmě v chovu, tak to budou rešit. Já jen az tam budi muset jít 🫣 taknasi půjdu v něčem, co pak pred statkem spálím 😁 ať to náhodou nedotáhnu dom🤔

Coudas
Coudas 21.02.2025, 16:09:23 xxx.xxx.120.100

Přišla mi ze školy veselá zpráva 🙂 Prej se v naší třídě vyskytl svrab, tak máme dbát zvýšené pozornosti. Jako přijít k tomu mohly děcka kdekoliv. Teď měli teda praxi, tudíž u zvířat. Pokoušela jsem se dohledat, ale já to prostě neumím, nevím, jaká hesla mám zadat, jestli je tedy svrab přenosný ze zvířete na člověka? Zatím jsem se s tím nesetkala, ani u zvířete ani u člověka. 

Coudas
Coudas 21.02.2025, 12:19:53 xxx.xxx.120.100

Píše se “rekreační jezdec s málo zkušenostmi”. S málo zkušenostmi v čem 🙂 Já jsem taky rekreační jezdec s malo zkušenostmi v závodech, na hubertech (tam jsem dokonce v životě nebyla) mezi mnoha koňmi…  A záleží opravdu na mnoha faktorech, dělají i závoy s vodičem. Pravdou ale take je, že sranda trailíky neumí někdy projít ani zkušenější jezdci (či koně).

Coudas
Coudas 21.02.2025, 06:23:17 xxx:xxx.e13f:4d2f
Anonymní:

To je fajn, že jste se ozvala. Rozhodla jsem sítě. Tak starý Haken (ne ten vodník, ale ten, co stavěl rybníky), žije, těší se dobrému zdraví, má postavený pěkný dům a skleník a kde může pomůže. (Skoro, jak ta bába po Bohu. ) 

Tak to ie fajn. 100 lat.

Coudas
Coudas 20.02.2025, 20:38:55 xxx.xxx.120.100

A Tebe to netěší, ten rangers výcvik? Mě to vzdycky strašně bavilo, právě ten extrém. Ale jak se tady stále píše, je to volba každého a každý to má jinak. Sestřenka mi kdysi u babičky říká - já bych koně nechtěla mít, sbírat po něm ty hov… Prostě to kazdy vidí po svém. Já zas nemusím do divadla, k moři a podobně. 

Coudas
Coudas 20.02.2025, 20:30:59 xxx.xxx.120.100

To jsou zážitky… Já mám mráz ráda. Ale musim vědět, že se “za chvíli” dostanu k teplu. Krbíček, foukáníčko. Ale tak dalas survajvra 😁 hlavně, že prstíčky neupadaly.

Pravda, že lidi neumí komunikovat. A ani v ty intetnetový korespondenci. Taky bych byla hnusná, kdyby na mě někdo vybaf chci aby k vám moje děti chodily. Mám obavu, že bych odpověděla stejně, jak Niki 🤭 Ach ta asertivita….

Coudas
Coudas 20.02.2025, 18:28:17 xxx.xxx.120.100

Pro někoho jsou takovéto závody, účast a vítězství na nich nejpodstatnějsí, bez ohledu na kvalitu jejich jezdeckého výkonu. Proč se nejet otrkat, ona ta nervozita také dělá hodně a člověk rozkryje sám sebe.

Coudas
Coudas 20.02.2025, 17:03:30 xxx:xxx.1838:eced
Orionka:

To bylo jen v souvislosti s rybníky. Nabyla jsem někde vedle dojmu, že máte něco proti rybníkům. Možná mylného.😃

Tak to opravdu nemám, spíše jste zaznamenala, že máme rybníček na statku 🙂

Coudas
Coudas 20.02.2025, 12:56:48 xxx.xxx.120.100

Kostely a kláštery mám moc ráda, vždy pokukuju. Já do kostela na kázání nesmím, chytám záchvaty smíchu. Bohužel i při tom pohřbu, zažila jsem. A když si mě chtěl blbeček brát, tak prej jedině v kostele, protože nikde jinde to nemá…. tu váhu, to ano, ten slib. Tak se musel nechat pokřtít, takže ve 30 rádoby zblbnul, ale to byla jen momentalní póza. Já nemusela nic, já křtěná jsem a mám i svaté příjímání. No tak jsem tam ale na ten křest musela. Uf, málem jsem si rozkousala ret, a stejně to k ničemu nebylo, skoro mě vyvedli. Na pohřbu je to ovšem hodně blbý.Taky bych čekala.pred kostelem.

Coudas
Coudas 20.02.2025, 12:50:09 xxx.xxx.120.100
lesnizinka:

Jo takhle Coudas, já už to pochopila, ty jsi prostě chtěla jen chlastat, lepila se ti huba, tak jsi vykládala všem o problému se žaludkem…😜

Jasný, třeba využít každé příležitosti✌️

Coudas
Coudas 20.02.2025, 11:11:09 xxx.xxx.120.100

To s tou Beyonce mi vybíhá stále, ale tak naposled k tomu jen, že opravdové hvězdy country se od toho distancují. Alan Jackson odešel před jejím vystoupením na country cenách, a prostě kolují samé hlášky “Ahoj, já jsem Beyonce a teď jsem country hvězda. / Ahoj, já jsem Alan Jackson, ne nejsi.” Možná je to to, co nazývají “tolerancí”. Jsem jiný, musíte mě tolerovat, to je pokrok.

Vyběhli mi tu Příbuzní, nevím, jestli jsem zmiňovala. Hodně jsem je poslouchala za mlada, kazety furt ve walkmanu. Na koncertě jsem dokonce jednou s kamarádkou zpívala myslím že Stánky, a já hrála na kytaru Vojty Nedvěda 😀 (Lepší jak jít s Tomem Cruisem 😀)

Trošku smutná, ale album Schránka se mi líbilo asi nejvíce. Poslouchala jsem při všech cestách, hodně vzpomínek…

https://www.youtube.com/watch?v=osC-uz7da64&list=PLqRvRSC9UN70oHuRL8KVxRBiyXVcK3gI5&index=2

Coudas
Coudas 20.02.2025, 10:59:49 xxx.xxx.120.100

Lesnížínko já si pravě vždycky myslela, že to je od žaludku, je to pocit jak když mi je špatně. Proto jsem si vždycky dávala slivovici. Ale po letech zkušeností 😂 mě dneska právě napadla bránice, jak jsem funěla, do toho zapojené břišní svaly… tedy… no… víme no… tak mě prostě jen napadlo, ze to nebude od žaludku. Na bránici frťan určitě nepomůže 😁

Coudas
Coudas 20.02.2025, 09:29:13 xxx.xxx.120.100

Kašlu na práci, vítr mi mete sníh do ksichtu a to mě nebaví. Pokus poklidit u poníků byl, ale je to pořád zmrzlý, a navíc, jak to házím přes zídku hned na hnojiště, tak mi to ten vítr vracel zpátky, piliny na hlavě, seno v hubě…  Manžel mi vtipně poradil to házet na druhou stranu… Tak si udělám kávu, chvilu pauza a něco podělám doma. Ozvalo se “zranění z mládí”, pravděpodobně a jestli je to možné mi tyhle horské túry způsobují namožení bránice. Za mlada mi to dělalo ale až tak po 30 nachozených kilometrech, vždycky druhý den jak by mě bolel žaludek, ale žaludek to není. ALe vždycky jsem si to myslela. Kdysi na jazykovce jsem dokonce došla do bufetu, jestli tam nááááhodou nemaj slivovici, no kurňa v Ostravě ne p…, tak byl pan ředitel tak hodný, že mi z vlastní zásoby frťana přines (bydlel v podkroví školy, byla to soukromá jazykovka) a to mi pomáhalo. No teď si frťana dát nemůžu, nikdy nevím, kdy pojedu. Je pravda, že včera mě v tom prvním kopci dost píchalo v boku, dalo to práci to vydejchat. No ale není to překážka v práci, je to jen nepříjemný 🙂 . Třeba v luxování  mi to překážet jistě nemůže. 

Bobčo máš pravdu, wellnes by bodnul, nebo nějaký lázně. Mě by stačila chatička uprostřed lesa, v tichu, se sauničkou a kádí ledové vody… joj to by byla paráda… 

Včera pod Ořešníkem bylo nádherné ticho. Až takovéto “že něco přijde”. Na skále pak už byl slyšet hluk z Hejnic, ale za skalama to bylo odstíněný, vůbec nefoukalo, sem tam nějaký ptáček… to byl wellnes jak vyšitej!

Coudas
Coudas 20.02.2025, 09:18:03 xxx.xxx.120.100
Orionka:

A kdyby byly za oknem ryby, mohli bychom zrušit rybníky. Coudas by měla radost.

Prosím Vás a z čeho bych měla radost?