…no snažil se ho zachránit, hrál si s ním skoro hodinu, než to vzdal plus navyšování anestezie, prý jsem zase tolik neplatila podle znamych co na obdobnem zakroku byli…..
Uznávám. Ale když vezmete v potaz, že platíte pojistění… Já třeba než jsme museli změnit zubaře - odešel do důchodu a měli jsme veeeelké štěstí, že nás vzal zubar v Liberci a nemusíme někam do tramtárie - tak jsem do te doby u zubare nechala tak max 1000,- za bílé plomby jednou za x let, i zlatou korunku jsem měla zadara. A najednou lup, mladej zacal opravovat a za rok jsem tam nechala 15 tisíc. Ale.jak říkám, slýchám větší částky.
…minulý čtvrtek mi trhali osmičku plus šití a platila jsem 1 300 korun…nejprve mi ji odvrtával v rámci zkoušení zachránil, ale nešlo to, protože prasklá, tak jenom několikrát přidal anestezii a vytrhnul jí…
lesnizinko já si myslím, že zpívat si má člověk pro radost, pokud ho to baví, ať je to jak je to. Manžel má taky hudební hluch, neudrží melodii nebo jí vůbec nemá, na žádný nástroj nehraje (možná spíše nemá tu trpělivost) a houby zle. Já se mu nesměju, nijak ho neopravuju, baví ho to, tak ať haleká 🙂 A myslim si to komplexně globálně ☺️
Dneska je to nějaká traga, tak jsem stihla jen vyzkouset kytaru a nahrála to jen na telefon. Musím ještě přeladit, podladit, dlouho jsem nezpívala a ty výšky jsem nedala.
Já jsem právě naopak “na hudbě" pořád, od mala. Ticho mi nevadí. Ale musí být ticho, někde uprostřed lesa na pařezu. Jenze dneska už je všude ten “zvukový smog”, a tady u ty hlavní silnice, kdy se to ještě odráží od lesa, to je masakr, ze mi někdy ani sluchátka nestačí, a v létě nejdou mít otevrený okna, bo neslyšíme televizi.
Coudas, právě jsem si myslela, že tebe by to mohlo zaujmout, takový styl, jen Radůza většinu odehraje na harmoniku. Mám ráda většinu její tvorby, jen jedno album šlo mimo mě, to mě nezajímalo a tedka nové písničky, ty jsou spíše ala Amerika a to taky nemusím.
Já jí jako takhle v povědomí mám, a určitě jsem slyšela i něco přímo od ní, jen jsem se tomu nijak nevěnovala, protože rádio neposlouchám, už ani to Country rádio, a tak vycházím z toho, co mi nabízí youtube, když začnu nějakou písničkou. Radůzu mi to nikdy nenabídlo 🤷
Návštěva zubaře a nasledně návštěva plastického chirilurga? 🫣
Já řeším od včerejších 21.00 fyziku u dítěte ve škole. Nejraději bych profesorovi napsala, ať přestane chlastat, ale to samozřejmě nemůžu. No start na první dobrou.
Bobčo nevím, jestli je to totéž, ale nějaký plyn jsem dejchala jednou u zubaře. Ano bylo to uvolňující, až tak, že mě chytaly záchvaty smíchu, opravdu doslova. Vrtal mi třičtvrtě zubu a ptal se, jestli to tedy opravdu nebolí. Což u mě je trochu blbá otázka, ale vzhledem k rozsahu zásahu to nebylo tak hrozné. Mí se pak strašně divili, že jsem prý přicházela k autu “vytlemená”, což je přinejmenším divné, když vycházite od zubaře 🙂 Zubař ještě pak říkal, že to nikdy nezkoušeli na dospělém, jen na dětech. A jako bolelo to prostě jen trochu, a prý byl.dost hluboko v zubu.
Já jsem dnes dostala dvojku z občanské nauky 😭 a nevím, jestli se mám ptát proč, protože ono je to vcelku fuk. Holt jsem asi neúplně zpracovala zadaný úkol, nebo jsem se karierně ubírala špatným směrem. Případně se nelíbím panu učiteli, bo jsem taky takový Hujer. No ale pololetí mám za sebou, tak keště jedno, snad už definitivně v mém životě poslední. Jakožto nestudijní typ je to pro mě snad už poslední škola.
Já v “tom” (jak je dnes moderní) vidím spíš kluka, v ksichtu. Na prsa sice záběry jsou, ale to bych přisoudila posilovně. Ale kdo ví. Stejně to musí být tak, jak to cítí on/ona, jinak to dnes nejde. A hlas, to bych neposuzovala. I ti kluci, když nasaděj, tak to člověk někdy nepozná 🙂