Jen to ne, to raději bolavý zub snad 🙈 jestli je to head shaking tak jsem v loji, tam může být 1000 a 1 příčina 🙈 ale ten by se snad měl zlepšit s maskou/překrytím nozder, ale ona s tou hlavičkou rejdí úplně stejně, ať tu masku má nebo ne. Jinak bolavý koutek - u mě fungovalo nakytovat Framykoinem přes noc 😃
Příspěvky uživatele
Murray
Ajjjj my máme právě i vakcinovat v úterý 🙈 ale samozřejmě podle toho na co přijde vet a co jí nadělí za léčbu, takže to vidím že to budeme posouvat. Sliznice má vlhké, se takhle laicky zdá, jako nosík určitě, když jsem zkoumala jestli tam nemá někde něco píchnutý nebo co by tam nemělo být tak jsem cítila vlhko, i jí odkapávala vodička z nozder, když frkne lítají kapičky..mrkev, bude mrkev, děkuju moc ♥️
Asi to tak bude, moje prvotní myšlenka byla chybí jí nějakej vitamín, po konzultaci mě vet po telefonu vyvedl z omylu, že to může být přesně jak píšete, nepohoda, neurologický původ.. Hlavou házela i minulý rok v tomhle období, ale určitě ne takhle moc, to jsme na nic nepřišli, dostala léky na alergii (hnojili pole kolem) a odeznělo to, teď tou hlavou blembá že si musím dávat bacha aby mi nezlomila nos, naprosto nekontrolovatelný záškuby všemi směry 🙈 valach jí tak obsírá celkem často, ale vždy když už jí to přišlo moc tak zvýšila výkvik a odehnala ho v klidu, teď jí opravdu jen tak lehounce po tý zádeli poňouchnul a reakce byla že jsem nevěřila a on taky teda, zase ho zvládla takhle zrubat i kulhající, tak snad to nebude nic vážnýho, prosím, bude jí za chvíli už 23let 🙏🏻
Nám začala taky kulhat kobyla 🙈 na levou zadní. Nic nehřeje, bez otoku, kopyta udělaný. Do toho až úplně hystericky olizuje dřevěný přístřešek, kůly, ohradu paddocku, prostě vše dřevěný jede odzdola nahoru jako šílená a k tomu ještě háže hlavou a drbe si nozdry, hlavně když je vítr. S maskou bez masky, stejná kadence. Žere, pije, pase se normálně. K tomu nakopala valacha když jí ožďiboval na zadečku, fest, skalpovala mu kůži na zadní noze, naštěstí ne až do živýho. Vet přijede v úterý s plnou polní, chci rentgeny, všude, komplet krevní testy, kouknout na zuby, vše možný i nemožný co půjde. Ach jo, u nás hezký začátek jara 😔 Zoranek je božan parádní, naprostý švihák ♥️ bude z něj krásný zvíře ♥️ všem přeju klidný víkend, Janajanajana ať léčba zabere a kobylka je fit, už žádný mrtvolky a neuro e-e, javory, červíky, přenašeče prostě jen klid a pohodu pro všechny 🙏🏻
Přidám se, prosím, Zorankovi spousta pohlazení od nás všech. Je to neskutečný, jaký pokrok udělal. Pašák největší 🌟 a opravdický bojovník ♥️ Jinak u nás už taky línáme, nebo už, asi tři týdny. A je to teda masakr, přísahala bych, že tolik chlupů ještě nepouštěly, hlavně valach, z něj to lítá že jenom projdu kolem něj a už plivu chlupy. To nemám šanci z něj vydrbat do další zimy 😂
Ale neeee 😢 a to tam byl koník sám?
To snad není možný, to jsou rozdíly jak blázen !!! I ta srst..to bude jedno z nejvděčnějších zvířat ever..smekám až hluboko za kotníky, tohle je prostě opravdu zázrak 🌟😍
A máte taky někdo pijavice odzkoušené? Myslím přímo u koní, čistě ze zvědavosti..na Facebooku jsem viděla pár příspěvků ale jsem k tomu dost skeptická.
Ten má tak krásný dlouhatý řasy 😀❤️a jak krásně chrumká 😍
Já vidím obě očka 😀 a chuť k jídlu 🙏🏻 jasnější pohled a naprosto luxusní apartní ofinku 😃 zvládne to 🍀💪
Já čekám na zprávu, že peníze ode mě taky v pořádku dorazily a zpátky taky nechci ani ťuk, to jen tak pro pořádek 😄
Verun, o studii nevím, ale někde jsem četla, že silné říje můžou způsobit koliku plus změny počasí, jakože fakt výkyvy, taky. Pije Vám normálně? Jakože jestli jde nějak odpozorovat jestli nepije rapidně míň..v tomhle marastu se koníkům většinou moc pít nechce, tak jestli to taky nemůže nějak souviset :-/ něco na zklidnění říje jí dát?
Ojjj, asi jsem četla blbě, psala jsem přímo sz Horsaně, tak prosím poslat, kujuju.
Je mi to moc líto 😥 😔