Opakuji , predano vse a zitra budu pokračovat. už mě nemusite bombardovat 😉
Příspěvky uživatele
paga3040
predano. diky ze jste me vyprovokovala , jinak bych to neresila. zítra budu resit dál.
dobře. dekuji . nemám žádné zkušenosti tak to pošlu jinam
myslíte že mam napsat na tyhle stránky o mojí zkušenosti s mnozkou beaty pavlátové? myslím na množírny překupníky? nemám zkušenosti ale třeba by jim to nějak pomohlo
chcete dukazy? mam je poslat sem ? mám zprávy od vás v mobilu. fotky stenete, adresu jmeno . je tam toho dost. mám to sem přeposlat?
určitě tu slecnu co zalozila diskuzi dusi a vyhrožuje, to je jasne
takže mnozitelko nalezla jsem tu adresu takže adresa a jméno je Pavlatova Beata *** , ***. Co bude ted? Tady jsme s přítelem byli osobně u vás. váš vzhled je také nezapomenutelny , to tady popisovat nebudu ale videla jsem fotku a jste to vy. co přijde ted? vyhrozovani už tu bylo Beato Pavlatova .
Panebože vy jste směšná . tady končím a snad najdu v tel to co funclub mnozky vyzaduje. sama si o to řekla, pak poslu na všechny stránky
Sarah01:Tak když všechno víte, všechno znáte a od všeho máte klíče, tak asi taky máte zjištěno, co je trestné a co ne. Sdílet špatnou zkušenost rozhodně ne, to není žádná kyberkriminalita. Každý obchod má i špatné recenze, dokonce i každý doktor nebo nemocnice a nikoho nežalují, kupodivu. Tak běžte za tím právníkem, šup, šup.
paga3040 - nic jí nepište.
dekuji. chtela bych opravdu dokázat to ze jsme u této mnozky byli. tenkrát to bylo hlášené ale nikdo nic neřešil. nevedela jsem, že pořád množí a prodává az co na mě vyskocila diskuze. proto píšu své vlastní zkusenosti, nemam jediný duvod si vymyslet. Dekuji za podporu a už nebudu komentovat, nenechám se tady napadat někým kdo tyra psy. jedine co zkusim je najit vice o mnozce kterou ma. když se povede, tak to sem pošlu
Už to hledám. musim rozchodit starý telefon. ale tenkrát jste chtela za to zmrzačene stene 20 tisíc. už tenkrát nas zarazilo to že byla zmena adresy z tábora do mini vesnice. nikdy nezapomenu jak jste poplacala pejska kterého jste měla na ukázání jako maminu . tu surosvost a hrubost k takové malé fenecce proto nám bylo jasné že máte psy jen na peníze. snad se mi povede najit adresa kterou jste nám psala a jmeno i když určitě bylo falesne jako to děláte ted. klidně si me nechte overovat vašim organem, já se zastrašit nenechám.
Sarah01:Neustále se opakujete. Když už se tady oháníte orgány, tak si nejdřív zjistěte, jak to u soudu chodí. Pokud podáte žalobu vy, tak budete muset dokazovat vy, ne žalovaný. Takže tady přestaňte pořád blábolit o tom, co kdo kde napsal. Napsat si může každý, co chce, máme svobodu slova a nějaký anonym nám tady nebude nic zakazovat a přikazovat. Maucta.
👍
Přestaňte mi vyvracet neco co jsem s přítelem viděla na vlastni oči! muzu zkusit najit všechno ve starém telefonu a kvůli vam to udelam. přestaňte me tady napadat a vydavat se za nejakou záhadnou obhájkyni mnozky o které se tady diskutuje. je to smesne
tenkrát před 6 lety se to řešilo. neměla jsem s přítelem ale žádné dukazy, protože jsme stene nekoupili. přestaňte tady hrát na to, že nejste Beata Pavlátova, vždyť se tady oháníte nějakým oznamenim a napadate všechny a hájíte množku o které se tady diskutuje. je to smesne a vtíravé . nikdo vas tu nebere vážně
registrované množirny jsou všude. psi nejsou odebrani proto, že není prokazano týrání.
A ještě něco, je to přesně 6 let kdy jsem osobně byla u vás když jste prodávala v Sezimove Ústí. nikdy nezapomenu na to slabé a zničené štěně které jsem naštěstí nekoupila. Maminka určitě nebyla opravdová, protože na štěně vrčela a vůbec ho k sobě nepustila.netušila jsem, že pořád prodáváte psy. snad existuje nějaká spravedlnost a vy a všichni ostatní množky budete řádně postestani.
pochybuju že zato podvedena bude něco resit s vami . Určitě ji tak jako každému tady vyhrožujete. proto se obrací na rady zkušenějších a hledá pomoc v diskusi tak jako to delaji jiní podvedeni. Vyhrožování je taky trestné a ro presne tady předvádíte
Jednoduše, přestaňte tady všem vyhrožovat a míchat se do této diskuze . vždyť jste tím profláklá. jste směšná když píšete pod diskuzi kterou zacla pani kterou jste podvedla.
Množitelka Pavlátová osobně. jak trapné a zase všem jen vyhrožuje. Nedejte se lidi, jen kecá a snaží se vyhrožovat, prostě její profláknutý styl. co tady chce žalovat a kde bere to sebevědomí?
mrkněte na net, před touto množnou jsou varování vsude a to už hodně let
pojem množírna je množení psů za jediným účelem zisku. vždyť je v čr registrováno více než 200 množíren které jsou registrované. problém je špatný zákon. co ale v zákonech je, že feny musí mít pauzu mezi rozením stenat a množky množí stále a podvádí . pani množitelka si asi udělala více profilů aby mohla hájit sebe samotnou 😆jak trapné