Aktuálně: 2 485 inzerátů • 293 116 diskuzních příspěvků • 21 486 uživatelů

Příspěvky uživatele

Matúš Dubec

⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 04.06.2012, 22:26:08 xxx.xxx.112.26
Chlapi adelaidy hniezdia normalne ako rozely,ja mam roční pár a momentálne sedia na 6 vajciach tak uvidíme či sa zadarí odchov
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 07.05.2012, 23:12:52 xxx.xxx.112.26
U mňa je situácia nasledovná:rodičia sa sice starali vzorne ale začali škubať tak som mladé odobral a kamarát mi je ručne dokrmil.Tretí pár ktorý zasadol aj na tretikrát ako som očakával mal konečne oplodnené vajcia,ale žiaden uspech sa nekonal nakolko sa jedno mladé nevyklubalo vôbec-po rozbití vajíčka bol alex už zadusený, a druhý sa sice vyklubal ale asi ho rodičia ušlapali takže žiadne mlade.Pár alexandrov velkých mal 3 čisté vajcia ale vtáky su nadalej v silnom toku a samica už stale v budke takže očakávam novú znašku.Druhú znášku sa tiež chysta zahájit modrý pár,ktorým som mlade odobral.Zaujímavo to vyzera aj vonku u alex. čínskych2010,ktore sú v silnom toku a už asi 2 týždne sa pária tak som zvedavý ako to bude pokračovať
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 25.03.2012, 17:39:43 xxx.xxx.112.26
Situácia je nasledovná:prírodný pár ma 2 mladé,modrý pár taktiež 2 mladé,tretiemu páru som už vyhodil čistú ynášku ale vtáky sú nadalej v silnom toku tak necham sa prekvapit či nesadnú ešte raz.Mladé budu mať v utorok už dva týždne,pekne rýchlo rastú snad to tak pojde aj nadalej.Začali sa činiť aj alexandre velké zatial samica sedí na 3 vajciach tak uvidíme.Samicu som zohnal len vo februári takže aj znáška je už pre mna úspech,ale nechám sa prekvapiť možno sa zadarí.Uspešnú chovnú sezonu prajem!
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 16.03.2012, 21:03:04 xxx.xxx.112.26
Ahoj Filipe!Tak prajem nech sa Ti podari odchov.U mna to zacalo pred troma dnami pískať,a po dnešnej kontrole je stav nasledovný:zalený par zatial dva mlade este maju dva vajicka,modrý pár tiež dva mlade a este dva vajíčka,tretí pár ma bohužial aj druhú znášku čistu a 4 chovný pár je tesne pred znáškou.Zatial takto nech sa darí
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 26.02.2012, 09:31:22 xxx.xxx.112.26
Tak po dnešnom rannom krmení a kontrole je stav takýto: prírodný pár sedí na 4 vajciach,modrý pár to isté 4 vajcia,a biela samica a žltý samec zahájili druhú znášku zatial 3 vajcia.Som zvedavý ako sa to bude vyvíjať:)
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 20.02.2012, 22:05:50 xxx.xxx.112.26
Tak po dnešnej kontrole modrý pár má zatial 3 vajíčka, a pridal sa už aj zelený par ktorý má taktiež zatial tri vajcia,tretí pár sa určite chystá zahájiť druhú znášku-verím že to tak bude behom pár dní. Dnes som presťahoval aj 4 lutino pár ktorý už mal minulý rok mlade tak som zvedavý čo bude dalej.Mnoho úspechov prajem
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 16.02.2012, 20:04:02 xxx.xxx.112.26
Zdravím, prešiel nejaký čas a tak zhrniem ako to momentalne vyzerá. U prvého žlto-bieleho páru bola znáška čistá ale vtáci sa nadalej krmia a samica opäť obsadila budku tak čakám druhú znášku.Modrý pár sa behom 2 týždnov vkuse páril a dnes ma prekvapilo 1 vajce.Zelený pár zatial znášku nemá ale samicauž ani nevylieza z búdky tak snad behom pár dní. Taktiež som pred týždnom presťahoval do nových voliér pár alexandrov velkých ktorý poctivo obsadili budku a samica už aj nocuje v bude tak som zvedavý.Spolu s alexandrami som presťahoval aj moj pár žakov ale tí zatial len okusuju búdku zvonku ale nechám sa prekvapiť ako dopadne celá sezona.Pochválte sa ostatní ako sa darí vám?
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 25.01.2012, 17:37:27 xxx.xxx.112.26
Krasne Oldrichu, presne tak ako som Ti to prial nech sa podarí odchov dotiahnut až do konca držím palce
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 04.01.2012, 19:42:16 xxx.xxx.112.26
Tak dnes sa to začalo, prvý pár dnes začal znašku biela samica zo žltým samcom.Zelený pár už je skoro vkuse v budke takže očakávam znašku behom pár dní.U modreho páru vidím zlepšenie majú sa už viac k sebe a samica už poctivo hrabe.
Obrázek
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 01.01.2012, 15:35:27 xxx.xxx.112.26
Taktiež prajem všetkým priaznivcom tohto nášho spoločného koníčka vela osobných ale aj chovatelských úspechom v novom roku 2012. S pozdravom Matúš Dubec s rodinou
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 25.12.2011, 21:01:08 xxx.xxx.112.26
Tak prešiel rok ani sme sa nenazdali,zase mám narodeniny :) a máme tu novú sezonu.Tri páry alexandrov sú už 2 týždne presťahované v boxoch.Majú tam kolem15 stupnov a prisviecujem im aj ráno aj večer.Je tam prírodný pár ktorý už dosť intenzivne hrabe v budke,potom modrý pár ktorý sa zatial iba krmí,a tretí par je zložený z bielej samičky a žlteho samca tí taktiež už intenzivne hrabú v búdke.Ani jeden z týchto párov ešte neodchoval mladé,tak som zvedavý čo mi prinesie nova sezona.Chovný lutino pár je ešte pri čínannoch a čaká na prerobenie nových volier vo vedlajšej miestnosti kde ich budem stahovat spolu aj s alexandramy velkými a žakmy.Takto to zatial vyzerá u mna pochvalte sa teraz vy
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 25.12.2011, 13:09:50 xxx.xxx.112.26
Tak pridám sa ešte raz šťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov, a mnoho úspechov v novom roku 2012 vám všetkým praje dnešný oslávenec 19. narodenín Matúš Dubec
Obrázek
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 24.12.2011, 00:24:01 xxx.xxx.112.26
Prajem vám všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov, vela štastia,zdravia,lásky ale aj pokoja a úspešný nový rok 2012 či už v chovatelskom živote ale taktiež aj v osobnom. S pozdravom Matúš
Obrázek
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 14.12.2011, 20:54:05 xxx.xxx.112.26
Taktiež by ma zaujímalo ako sa vám darila tohtoročná sezona a tiež by som rád videl nejaké tie fotky
⋮
Matúš Dubec
Matúš Dubec 07.11.2011, 19:45:37 xxx.xxx.112.26
Ja to taky vidím na tutovu samičku prajem nech sa darí!