Aktuálně: 2 487 inzerátů • 293 155 diskuzních příspěvků • 21 489 uživatelů

Pro chataře V.

⋮
anonymní (neregistrovaný) 14.08.2012, 21:11:16 xxx.xxx.178.113
samec nebo samička Ivanoe
Obrázek
⋮
anonymní (neregistrovaný) 14.08.2012, 21:29:54 xxx.xxx.178.113
Nic neříkám- samec co ?
Obrázek
⋮
Orina (neregistrovaný) 15.08.2012, 21:54:43 xxx.xxx.50.178
Tak těch pár slibovaných fotek. Něco pro Kájika
Obrázek
⋮
Orina (neregistrovaný) 15.08.2012, 22:02:07 xxx.xxx.50.178
Přestěhovaní agáči po hnízdění.
Obrázek
⋮
Orina (neregistrovaný) 15.08.2012, 22:13:22 xxx.xxx.50.178
A poslední. Hlídač při hře.
Obrázek
⋮
Peťula (neregistrovaný) 16.08.2012, 09:31:27 xxx.xxx.38.103
no Ori, lepší fotka by nebyla? Však to bez hlavy vypadá jako "ofca" :-)
⋮
Orina (neregistrovaný) 16.08.2012, 13:53:35 xxx.xxx.41.244
Ono to je jako "ofca" i s hlavou. Tedy nevím jak se chovají ostatní molosy, ale myslím že straší jen to jejich vzezření, protože v tomhle věku německý ovčák nebo begičák už na místě zabíjeli. Tohle je fakt jen "ofca" No nevím, když mi každý z hrůzou říkal,abych si s tím poradila, že je to nebezpečnej pes a že na to určitě stačím, když jsem před tím cvičila psy. Pořád čekám až se to nějak projeví, zatím se nemůžu dočkat. Je to "ofca". Až se to projeví určitě dám vědět :-))
Obrázek
⋮
šiška ol. (neregistrovaný) 20.08.2012, 18:51:58 xxx.xxx.67.3
Ori, tak za prvé - šarplaninac není molos ale pastevec, za druhé - chovatel zkažený belgičákama a podobnými rychlokvaškami by si snad ani neměl pořizovat něco co roste i dospívá pomalejc, asi jej svými nároky zkazíš. PS - zabít snad dokáže jen smečka belgiků? nebo se pletu? v šesti měsících ti pejskové zabíjeli? no potěš PánBůch :-(
⋮
Orina (neregistrovaný) 20.08.2012, 21:42:20 xxx.xxx.53.1
Vypisuji text z klubového zpravodaje šarplaninců : Za nejpůvodnější formu všech molosů, kam tedy patří i pastevečtí psi....... atd. Nevydávám se za znalce molosů, tlumočím pouze to co sdělují chovatelé šarplaninců. Nevím proč bych měla být zkažená služebním plemenem NO nebo BO Šarplanince používala srbská armáda a tak je i cvičila. To proč se v armádě neujal bylo především proto, že šarplaninec je pes jednoho pána a v armádě se u psů vojáci střídali. Proto později raději byli používáni němečtí ovčáci. To že psi zabíjeli nesmíš brát tak doslova, ale jako příměr. Nesmíš být u všeho tak upjatý a vážný. Já nechci psa lajdáka, který bude ležet na zahradě bez činnosti. Nějakou práci a zábavu mít musí. Každej ze sebe dělá znalce, ale se psem nesložil ani jednu zkoušku. Výcvik psa je dlouhodobá záležitost a záleží pouze na psovi jak ho budou vycházky spojené s nějakou činností, byť výcvikovou bavit. Každej se stará co já a pes. Buď bez obav, že se u mě bude pes mít dobře. Ještě žádný pes nestrádal hlady nebo nějakou újmou, že musí poslouchat. Vše si řekeme tak za tři roky. To už by měl mít první zkoušku.
⋮
šiška ol. (neregistrovaný) 20.08.2012, 21:55:29 xxx.xxx.67.3
jj, už tedy už budu kliďně spát, já netvrdil že se u tebe bude mít zle, jen mi to postýskávání nad tím že nezabíjí vše kolem jako BO připadá stejně jako některé poznatky chovatelů na chatu a diskuzích s papoušky, no a pokud bys chtěla stavět klubový zpravodaj šarplaninců nad klubový zpravodaj Moloss, tak jsi mě vážně zklamala. no a pokud zapátráš v paměti nazpátek, tak ti možná vyvstane, že jsem ti šarpl. před časem mimo jiné doporučil.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.