Flexina neni zadny strasak 😇to se jen siri internetem blud, ze je to jen a jen fujky voditko 😂
Kdyz potrebuju bezpecne vyvencit psa, co se neda pustit na volno - neni lepsi volba.
Ty jo…asi tu flexinu koupím. Byla jsem strašný odpůrce, ale začínám vidět nedostatky stopovačky a 3m vodítko na výlety moc nestačí…ne všude se dá pes pustit na volno a ne všude mám odvahu ho pustit já (zvěř v lesích atd)…za týden jedeme na 4 dny na Moravu výletit a tam stopku nechci ani vidět 😀…je to teď furt zablátěný hnus.
Flexina neni zadny strasak 😇to se jen siri internetem blud, ze je to jen a jen fujky voditko 😂
Kdyz potrebuju bezpecne vyvencit psa, co se neda pustit na volno - neni lepsi volba.
To si myslím, že mu bude malý, když koukám na tabulku u toho Zero DC Short.
Ph:Flexina neni zadny strasak 😇to se jen siri internetem blud, ze je to jen a jen fujky voditko 😂
Někdy mě to štve, že ho používají lidi, který pes vůbec neposlouchá, oni na jedné straně chodníku příp. cesty, pes na druhé a já abych přes to asi skákala. Já ho teda nepoužívám, protože mně vadí, že je těžké, mám už ty ruce trochu opotřebovaný. Ale mně vadí i těžký vodítka od Tameru, musela jsem je poslat dál.
Protože lidi u venčení psa nemyslí a to je pak jedno jaký mají vodítko.
Hejty na flexinu taky nechápu, však to má stopku, udělám si z toho vodítko přesně tak dlouhý jak v daný situaci potřebuju a když je na celou délku, tak si ho prostě přivolávám.
Také hlasuju pro Flexi Giant, máme velikost M (25kg) pro 17kg psa, slouží bez problému už 7. rokem
to ale neni problem flexiny, ale toho, kdo to voditko drzi …. Vyvencite na tom bezpecne i ciziho, nevychovaneho psa.
jako ja za flexi nehodlam nijak lobovat - na me ta firma nezbohatne. Kupuju jine jen kdyz to stare nekde zapomenu a to vencim z 90% uplne na volno ( kolikrat v pulce vychazky zjistim, ze ani obojek nekteri nemaji 😂)
Jen to vidim na hotelu, na kolika psech je to vyzkousene 🤣a pak ctu ty zarucene prispevky od vycvikovych rychlokvasek, jak je to fujky - jen kroutim ocima.
Tak hlavne ze 30m stopovacka protazena tim vsim sajrajtem na sidlistich, co za sebou taha nevycvalany jedinec v parte dalsich psu, co se spolu nahaneji - je pro ne OK. To bych zase nedala ja 😄
já si proti vám tady připadnu divně😀😀😀
všichni tady značkový vodítka,
a já ze zverimexu 2karabinový na přání 4 metry pro psy rodičů,desetimetrovka modrá taky na přání přes zverimex,
zelenožlutý pletený jednokarabinový vodítko mám přes 30lt za 20kč ve výprodeji😀😀-D-používáno jako cvičící,nebo do města,nebo spojený s druhým vodítkem,at je delší…
2 flexiny mám a používám na ranní+noční venčení a nebo na jednoho psa,
rodiče mají celý život flexiny,psy nepouští,jiný vodítko nemají tak mám vodítka i na jejich psy…když je berem autem
jinak mám ušitý fialový 2karabinový,hnědý jednokarabinový at mi ladí k hnědýmu cvočkovanýmu obojku co má Dafča 10let…😀
růžovou 5metrovku-na 2 psy…
+několik obojků
….tak já měla ze zveráku obyčejné vodítko, které jsem před dva tři roky nazpátek, vyměnila za biothanové, koupené kdesi na závodech a je fajn, lehounké, dobře se otře anebo umyje a je tak pořád čisté…
fotku toho vodítka by jste prosím neměla?
…jek dostání v různých barvách a velikostech…dělají z toho materiálu i stopovačky a obojky…
I cajky na koně - hlavně na vytrvalost. Kde se taky oceňuje snadná údržba a funkčnost.
jen takovy drobny OT 😇- tenhle material se jmenuje Hexa - na voditka je podle me lepsi nez biothane. Biothane je mene poddajne a hlavne - klouze v ruce. Bojkotovala jsem dlouho stopovacku z B. , ale z hexy mam a pouzivam rada
aha,to vypadá dobře!děkuji Vám!
noo-mě právě z toho biothane přišly tvrdý neohebný,tuhý takový….-a já mám ráda,když se vodítko dá narvat do kapsy-i když nosím přes sebe,tak nějaký mám vždy v kapse,a tuhý obojek bych nechtěla..-neříkám,že mám pravdu!!!
..tak to se omlouvám…já to blíž nezkoumala…prostě to tam tenkrát měli a říkali tomu tak…pro mně bylo prioritou, že to vypadalo omyvatelně, byli to lehounké, malá karabina a modrá barva Kelišovi k očím…
..teď jsem na to koukala….HEXA…obrovský výběr když jsem se koukla na nabídku a opravdu z vlastní zkušenosti už bych do jiného nešla…přemýšlím i o obojku, ale to až zase budou prodávat na nějaké akci..
Hexa, 1cm siroka - poddajna je. I vahove odpovida snure 0,6cm - vazila jsem to kvuli stopovacce, na 10m se vaha uz projevi
Pouzivam v zime i obojky z hexy- jak je tma, vidim je. A ta snadna udrzba je fakt super.
Jinak pouzivam kuzi - ale me se obecne moc nelibi barvicky, kdyz to neni uzitecne pouzit jako treba v zime prave..ta se udrzuje taky dobre a kdyz to udrzi kone, udrzi to i canika😁
Tak na Máťu mám vodítko obyčejný přepínací, takový to pletený s dvěmi karabinami… normálně ze zveráče. Používám to na psy celej život… tohle je ještě po jackovi, takže asi 16 let starý.
Gina má teda lanový s posuvkou…. To mi hodně vyhovuje.
Že mám značkovou flexinu, to je dané tím, že mám velký psy a potřebuju, aby je udržela i v krizovce… stejně tak kladu důraz na karabiny na vodítkách pro Ginu… u růžovýho posuvnýho vodítka jsem si je měnila.
No a pak mám teda dvě 20 metrový stopovačky… ty jsem si nechávala dělat od Timeru… na konci mám taky posuvku, abych si mohla konec přehodit přes plece…
…z přírodní kůže je stejně nejhezčí a nezničitelný…měla jsem před ix lety vodítko…pak jsem ho někde ztratila, ale oplakala jsem ho…