Hybridní kohout sedřel slepicím peří ze zad a křídel až na kůži, proto na jaře šel do mrazáku.. Něco málo přes 4kila vykuchanej, když beru z mrazáku jeho stehno na pečení a celýho kohouta zdrobnělky na polívku, jsou to tak nějak stejný balíčky.. Tady bych to taky viděl na ozobávající slepice..
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 03.09.2026, 11:33:38
Jj, taky jsme měli kohouta, co rval peří. Dokonce dva, jeden měl křivé prsty a drápy, a druhý šišatou hrudní kost. Asi se kvůli tomu na slepici neudržel, tak drapl o to víc nohama. Velikostně byli tak přiměření těm slepicím, ale holt hybridní dvorkový odchov přeje kdejakým podivnostem.
Vypadalo to ale jinak než tady na fotce. I málo slepic na kohouta může způsobit oškubané slepice, a i to vypadá jinak než fota výše.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 03.09.2026, 11:05:12
Jo tohle mi teď v jiné souvislosti / s vyprávěním o “mých” kuřatech/ říkala i kolegyně, že mají kohouty dva, normoš velikost a zakrslíka a to je takovej napoleonskej magor, co ty slepice dere, že přestane, až na něj narukuje ten velkej
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 03.09.2026, 12:09:13
Já nevím, jak to kolegyně má - vím, že prostoru mají dost, péče taky, dle toho, co jsem si vytahala z vyprávění. Říkala, že už mu hrozí polívka, že je s ním furt problém.