děkuji
Jak zde napsala Mirjana, tvé příspěvky jsou velice taktické a snažíš se spíše pošpinit mé jméno, než se rozumně zapojovat do diskuse.
V jednom příspěvku píšeš, že zde nesoupeříš a teď zde píšeš něco o písečku a bábovičkách. Toto mě opravdu utvrdilo v tom co napsala Mirjana, že tvé příspěvky jsou hodně promyšlené a hodně taktické a je zbytečné se k nim vyjadřovat, protože u tebe v zásadě se většinou nevztahují k chovatelské problematice. A opět mě vyprovokovali k zapojení do zbytečného tématu.
Pokud chceš poděkovat akterům stránky, tak využij Emailovou formu, kterou nalezneš v kontaktech. Zbytečně si vyhledáváš zámynku k vyvolání dalších hádek.
23.03.2008, 22:21:03 xxx.xxx.111.1
Mirku, škoda, že ses nechal tak brzy otrávit, protože tvoje příspěvky jsem četla hodně ráda, nevzdávej to, určitě ne...
Naproti tomu musím Hickse pochválit, stará se tu o jakýsi bulvár a zvyšuje čtivost těchto stránek.
Zdraví Lukáš
24.03.2008, 20:13:11 xxx.xxx.111.1
24.03.2008, 20:55:51 xxx.xxx.111.1
Určitě to není rozhodnutí pouze kvůli tomuto tématu ale kvůli jeho dlouhodobějšímu napadání ostatních přispěvatelů.
Hicksovi bych chtěl ale poděkovat, za jeho čas, který tomuto webu věnoval a že ho neblyo málo. Změna je ale někdy potřeba.
děkuji sejček