Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám )
PPéčkování pro palicolámání
Zrzavci:Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám
)
Phíkovnice párkrát psala - péčkování = pandemická pohroma!
Propadnutí péčkování? Potom pozor! Přijde pohroma - pouze písmeno P používáte - psané, při promluvě, při pokecu. Pozapomenete písmena před P, po P. Povídám, píšu prověřenou pravdu!
Zrzavci:Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám
)
Pojmenování po písmenu P pro představitele pHAUNy, pravděpodobně publikace prohibována, protože pojmenování poměrně peprné!
Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
Plaka:Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
Převelké poděkování!
Phido polehává, pospává, přesto potravu přijímá!

Paměť pitomá!
Anonymní:
Paměť pitomá!
sakra, to jsem já. Zrzavci
Překrásné páteční poledne přeji perfektním péčkovačům. Pracovní pauza probíhá. Pekelně přemýšlím, péčkuji a píši. Pak po práci popeláším po pěšině pro psa.
Popadnu pesana, popapá piškot a poprocházíme se. Prostě paráda.
Péčkování popleteno , písmeno přespolní proniklo.
Při pátku plánovala pEfe potěšit přítomností pramáti. Potom pocítila převeliké píchání podbřišku, pitomá perioda!! Proto polkla pilule, přesto píchání pokračuje... Po práci proto poputuje promtně pod peřinu
Posílám pozitivní paprsek proti protivnému palčivému píchání.
Poradím pořídit pečovatele
LordofYukon:Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.05.2023, 13:36:33Posílám pozitivní paprsek proti protivnému palčivému píchání.
Pečovatele pro pEfe? Pro pramáti? Pramáti pečovatelky používá
Fikovnice:Plus prosím ostatní: Napíšu zde příspěvek, dám odeslat a VŽDY mi to napíše: Odeslání formuláře se nezdařilo. Až na druhé kliknutí to jde. Také se Vám to tak děje?
Taky. Musela jsem připomenout přihlášení.
Fikovnice:Plaka:Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
Převelké poděkování!
Phido polehává, pospává, přesto potravu přijímá!
Perfektní! Přejeme pouze pozitivní připomínky. Pac (a) pusu.
efe:LordofYukon:Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.05.2023, 13:36:33Posílám pozitivní paprsek proti protivnému palčivému píchání.
Pečovatele pro pEfe? Pro pramáti? Pramáti pečovatelky používá
Propánajána, poraděno pozdě. Pečovatelky používány - precizní práce.
Přeji příjemný páteční podvečer.