Šutříku, napsala byste prosím, jaký paralyzér používáte?
taky 3..poprvé jsem si jich ani nevšimla🤭čelist může být i od divočáka..nepřipomíná vám to prasečí zuby?
taky 3..poprvé jsem si jich ani nevšimla🤭čelist může být i od divočáka..nepřipomíná vám to prasečí zuby?
Xerxova:já myslela, že je to srnčí čelist… ale moc jsem to nezkoumala
Ta mě na první dobrou napadla (pár jsem jich v lese taky našla), ale… ten špičatý tvar prvních dvou zubů se mi nezdá. Možná nějaké staré srnčí? Jak jsem psala, potřebovala bych pohled seshora.
Bobca:taky 3..poprvé jsem si jich ani nevšimla🤭čelist může být i od divočáka..nepřipomíná vám to prasečí zuby?
To by tam byly i nepřehlédnutelné špičáky. Viz výše - bez měřítka a pohledu seshora jenom spekuluji.
Tak u nás jsou venku jenom +3, ale je krásně slunečno, takže všude plno lidí.
A my venčili okolo komína. Malej se snaží, ale ještě klukům nestačí.
Přenádherná smečka.🥰
Šutříku, napsala byste prosím, jaký paralyzér používáte?
včerejší vycházka večer-3 psy-nejstarší Betty,kousek od domu na loukách,mezi polama měly hledat míček-malý oranžový…
hledaly dlouho a nenašli…naštěstí večer nefučelo jako dopoledne včera…,
dnes ráno fučák a efa vuchr..takže zase kousek od domu,kde je ten míče??
no kde??
nikdo neví,ještěže byl oranžovej…..
takže nic,vyběhat pejsky s plyšovým oslíkem a kolečkem,oběhnout stromy,a doma trimování+stříhání+česání,kartáčování Dafi…..,
tradičně jsem zjistila,že je Dafča tlustá☹️holt vykastrovaná 9letá fena s nechutí pohybu,za to velkou chutí k jídlu…..
nešmikala jsem nakrátko úplně….
snažila jsem se zavolat Žeryka,že se taky pude učesat,ale schoval se v posteli,kam jsem mu donesla kuře…
Malej se snaží, ale ještě klukům nestačí.
já na rozdíl od tebe myslím pořád na jídlo,,
takže-mám takovej hlad,že sám sebe jím…
za trest si ty nožky líný sním…..
a začnu zadní nožkou…..
mno Dafi, pes vidí oranžovou i červenou jako ŠEDOU, takže mají-li hledat zrakem na suché louce - tak dobře rozeznají modrou 😉
souhlas oranžové balónky používám,když chci , aby hledali poctivě
No,já tohle vím,už jsme se o tom bavily i na Kníračích,že špatně vidí oranžovou,takže vím,že když jim dám hledat tenhle míček,tak ho budou fakt hledat čichem a ne zrakem-odzkoušeno,-čmuchají 1 cm od něj a nevidí ho-a pak chnap-takový to překvapený vrtění ocásku-jjé tak tady jéé🙂
takže s tou barvou to vím,to bylo na mě-že jsem ho nenašla ani já-když byl teda oranžovej🙂další hračky mají šedý,modrý,zelený,hnědý
veleproblém je jen tento pidi oranžovej míček,takže nic,
aspon budou mít na hledání jednodušší život odted…🙂
ano,vím,ale já si naivně říkala-budou hledat poctivě,unaví se čmucháním,
a když ho nebudou moct najít-protože oranžová,tak já!!!!!hahaha,pěkně uvidím….🙂
no takže odted zase hračky jiných barev no….
a jinak si přebarvím psa-protože nic není tak blbě vidět jak šedej pes….
tomu se žádná barva nevyrovná…
to je furt-Dafííí,Dafíínkooo,kde seš??a ona bud stojí u mě nebo za mnou,a nebo kus ode mě a trvá mě,než ji zmerčím,protože šedá tak nějak dost splývá…,asi bude muset zas nosit reflexní šátek…..-kvůli mě🙂
my dneska měli kus procházky velmi svižný… Byli jsme objednaní na očkování. Ordinace je na okraji Jizerek - a tak jsme jeli dřív, popojeli až na parkoviště u Výšiny a vyrazili do lesa. Bylo krásně - zima, místy sněhový poprašek, místy vytáto od jasného sluníčka… a jdeme a kecáme a kocháme se… a najednou už míjíme skautskou studánku… a to že je dál, než jsem to chtěla točit zpátky. No zrychlili jsme krok a stihli jsme veterinu přesně - časovka taky klapla, takže jsme vůbec nečekali a za pár minut byli venku (kontrola psa, načtení čipu a jeden bodanec platný zase na tři roky).
Jo přidám taky jednu veterinární….po loňské operaci kolene, mi psina minulý čtvrtek na tu nohu přestala chodit(skoro do roka po operaci- chybí měsíc) ,noha jí visí ,psina hopsá, občas se opře o špičku…. z klidu, žádná zátěž , večerní čůrání, nejsem máma, co se hned hroutí(už máme něco bebíček s nohama za sebou) a podala jsem prášky na bolest a čekám…no dneska teda veterina, čéška v háji( může se prý stát, jako komplikace po operaci) , takže ve středu OPERACE. 😂
Kdy my se pořádně projdem?
tak ať se dobře zahojíte a můžete se konečně pořádně projít. Chudák psice, ta má prostě pech…
Krucinál! Brouček malá. Zítra ať to dobře dopadne a rekonvalescence probíhá dobře, v rámci správnýho hojení rychle a vy pak můžete konečně procházkovat.
,tak já!!!!!hahaha,pěkně uvidím….
dokázali jsme ztratit oranžovýho čakíta tak, že ho na louce nenašli dva lidi, takže v poho.