Aktuálně: 2 148 inzerátů286 267 diskuzních příspěvků20 424 uživatelů

Psi v médiích

Sardullah
Sardullah 22.12.2025, 21:01:07 xxx.xxx.221.235

Tak jsem koukala na zpravodajství na Primě a “ chovatelku” odebraných retrívrů a jejího manžela obvinili… tak nezbývá než si přát, aby všechno proběhlo co nejrychleji, hlavně aby jí psy co nejdříve zabavili i právně a ty zlatíčka mohli mít konečně opravdové, milující a pečující rodiny…

Sarah01
Sarah01 22.12.2025, 22:37:47 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Tak jsem koukala na zpravodajství na Primě a “ chovatelku” odebraných retrívrů a jejího manžela obvinili… tak nezbývá než si přát, aby všechno proběhlo co nejrychleji, hlavně aby jí psy co nejdříve zabavili i právně a ty zlatíčka mohli mít konečně opravdové, milující a pečující rodiny…

Tak už to bylo i ve zprávách? To se snad i začnu modlit, ať je to co nejdřív skončeno a s co nejlepším koncem pro ty chlupáče. 🙏

Daja
Daja 23.12.2025, 04:04:01 xxx:xxx.33d3:9d6b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47

Jo bylo a ukazovaly pejsky před a nějaké pak, pak byly ukázaná banda štěňátku a to byla nádhera, ale co ukazovaly páru fotek před katastrofa. Já fakt nemůžu na takové příběhy koukat, číst protože se moje mysl rozhodí a jsem dlouho na hov-o, ale tohle nečekaně jsem vzhlédla a povím, že katastrofa.

Fiona Praha (neregistrovaný) 23.12.2025, 19:36:41 xxx.xxx.69.161
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47

Ona je zřejmě dost bezohledný člověk. Vůbec jí nevadí, že jsou její psi po útulcích a nemůžou do adopci. Musí tušit, že ji je nevrátí 😡 Stejná nána jako ta původně z Prahy s těmi psy v malém bytě, co ohrožovala okolí. Nakonec se jich taky nevzdala a nechala je hnít v útulcích.

orionka-2
orionka-2 23.12.2025, 20:00:47 xxx:xxx.1693:d527
Sarah01:

Tak dnes jsem se podívala, výborně natočený a silný. Samozřejmě hrozná tragédie, ale chápu, že se to může stát. Manžel kdysi taky zapomněl v autě psa, naštěstí si to včas uvědomil.

Zapomíná se leccos. Já jsem zapomněla syna v kočárku u sámošky. Kamarád dceru v kočárku u hospody ( a to ji měl na první procházce ) a známá nedávno psa v práci. Většinou to dobře dopadne. Bohužel, někdy skončí tragédií.

Sarah01
Sarah01 26.12.2025, 20:35:27 xxx.xxx.162.253
orionka-2:

Zapomíná se leccos. Já jsem zapomněla syna v kočárku u sámošky. Kamarád dceru v kočárku u hospody ( a to ji měl na první procházce ) a známá nedávno psa v práci. Většinou to dobře dopadne. Bohužel, někdy skončí tragédií.

Ano, známá takhle zapomněla syna v kočárku na zahradě a zjistila to, až šli spát a uviděla v ložnici prázdnou postýlku. Měli ho později, tak jí to prostě nedošlo. Kluk celou dobu spal, takže ho ani neslyšeli brečet. 🙂

Orionka (neregistrovaný) 26.12.2025, 20:49:57 xxx.xxx.247.92
Sarah01:

Ano, známá takhle zapomněla syna v kočárku na zahradě a zjistila to, až šli spát a uviděla v ložnici prázdnou postýlku. Měli ho později, tak jí to prostě nedošlo. Kluk celou dobu spal, takže ho ani neslyšeli brečet. 🙂

Měly jsme s kamarádkou 2 tříleté a ročního. Když jsme ty dva pochytaly, odbahnily,  uložily a oni konečně usnuli, spokojeně jsme si otevřely, zapálily a kamarádka vyskočila : ježíšmarjá Radek. Spal v kočárku pod třešní, to se mu to spalo. 

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 07:42:09 xxx.xxx.221.235

Tak to se mi stát nemohlo, abych zapomněla kočárek s dítětem na zahradě… to by mě ovčanda hnala…

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 20:08:29 xxx.xxx.221.235

Tvl… teď jsem koukala na zprávy na Primě a zase tam ukazovali tu “ žebračku” s těmi chudáky bernardýny.

To je hrozný… všichni je mají před očima a nikdo s tím jejich utrpením nic neudělá… protože dle naší legislativy asi nemůže… smutný je, že se jí to furt vyplácí, jinak by tam s nima nedřepěla… se mi chce brečet…fakt, jakože nikomu nic zlýho nepřeju, ale zlámat jí obě ruce a hnáty, aby to nemohla provozovat…

BaLu
BaLu 28.12.2025, 07:49:29 xxx.xxx.230.124
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.12.2025, 20:08:29

Kdyby jí lidi nedávali žádné peníze… Ale právě na ty psy se lidi chytnou a žebrání se jí vyplácí. 

Taky by mohlo být zakázáno žebrat a provádět pouliční hudební produkci. Kde je vůle je i cesta. Ale vůle není. 

Doron
Doron 28.12.2025, 18:20:41 xxx.xxx.167.147
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.12.2025, 20:08:29

Ona je to taková žebrácká mafie, okolo mladý chlapi co hlídaj, přivážejí odvážejí ji autem, asi tím musí vydělávat hodně, peníze dávají hlavně cizinci.

Na Národní jednu dobu taky hrával slepej pán na housle, ten ale aspoň nosil psovi podložku a nechal ho spát.

Fiona.Praha
Fiona.Praha 30.12.2025, 10:55:04 xxx:xxx.135a:3447
»
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 28.12.2025, 07:49:29

To je stejná svoloč jako ti žebráci s malými pejsky, co klečeli v centru Prahy a pejsky měli přivázané k ruce, aby jim je aktivistky nesebraly a kolem se motalo pár chlapů, kdyby náhodou něco. Přesouvali se různě po Praze. Pak po se Praze pohybovala banda mladých “hluchých” navoněných usměvavých kluků, kteří vybírali na charitu a měli s sebou nějaký papír, kam se měl dárce podepsat i s adresou. Pak se objevili bernardýni na Václaváku. Taky se občas objeví taky “hluší” a nabízejí obrázky svatých za peníze, když je odmítnete, tak ten milý úsměv věřícího okamžitě zmizí. A nakonec nám tu po Praze a kolem aspoň lítají dovezení psi z jejich kill útulků.

Fiona.Praha
Fiona.Praha 30.12.2025, 11:03:03 xxx:xxx.135a:3447
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 29.12.2025, 14:01:59

Pomící , bohužel je nesleduji, tak nebudu vědět, jakou měli “životnost”. Myslím, že půjdou k chůvě, aby je naučila hygieně, nebo, že by nosili pleny? Děti si je občas pochovají a udělají si s nimi selfie a ona je občas poponese jako kabelku a u toho se taky vyfotí. Ale myslím, že příští Vánoce už se s nimi fotit nebudou. 

Varaxi
Varaxi 31.12.2025, 12:52:30 xxx.xxx.129.250

https://zena-in.cz/clanek/pritel-nechtel-stene-tak-jsem-vymyslela-malou-lest-jeste-bude-prosit-aby-nam-zustalo-smeje-se-evelina?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Vím, že je to tak na 95 procent vymyšlené a na 4 % volně inspirované nějakým pravdivým základem. Ale i ta 1% pravděpodobnost, že je to fakt realita, je strašlivá. Jak můžou být lidi tak hloupí, sobečtí a nemyslící, to mi zůstává rozum stát. 

Arosek
Arosek 05.01.2026, 11:49:47 xxx.xxx.244.47

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-jihomoravsky-kraj-sto-padesat-zanedbanych-psu-z-odrovic-je-stale-v-utulcich-dokud-nerozhodne-soud-do-rodin-nesmi-40555665#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kratke shrnuti toho, co se ted deje s Odrovacky. 

Co je asi nejpodstatnejsi:
OZP ke konci roku ukoncil predbeznou nahradni peci (PNP) do rezimu nahradni pece (NP ). 
Rozdil v praxi je ten, ze zvirata v PNP zajistuje financne stat, resp. ORP fakturuje vykazanou peci statu. Ten nasledne muze (ale nemusi) uhradu vymahat po majiteli zvirat. 
Platby za zvirata v NP jdou ale rovnou za majitelem, v tomto pripade za manzeli Ruzickovimi. 

Smutne je, ze nejvetsi naklady jsou samozrejme v prvnich tydnech po odebrani, kdy zejmena veterina leti do neskutecnych castek. Nicmene i tak ta pece bude stat i nadale dost (s ohledem na pocet odebranych zvirat), tak se prosim modlete, at nema prachy na zaplaceni!

O tom ze by tyhle pripady meli probihat ve zkracenem rizeni a jit rovnou v rezimu NP asi netreba diskutovat … 

Sarah01
Sarah01 05.01.2026, 12:44:22 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 05.01.2026, 11:49:47

Jani, kde by ty peníze vzala, když je předtím na zajištění běžné péče neměla?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.