efe:Včerejší pokus o romantické portréty 😃
Fotky povedené. Ale neměly by být stranově převrácené?
nejprve Yoda - v lesích za humny i v okolí Bukové hory
a teď ty nepsí - kromě lesů za humny je to i okolí Bukové hory a Ptačích kamenů kousek od ní. A taky se předvádí “naše” Zrzečka a “náš” menší ježek (máme i většího). K těm kravám - byly už z dálky slyšet - byly děsně ukecaný. A když viděly na cestě Yodu - rozutíkaly se - ne od něj, ale k nám… hopsaly a pořád si něco vyprávěly. Yoda raději kráčel loukou na celou délku vodítka od nich… Bál se hodně. No - ten jeden ohradníček nevím jestli by je zastavil, kdyby se chtěly vydat dál
..ja vám vždycky jenom kliknu, ale napsat už to musím..ty všechny vaše fotky jsou opravdu neskutečně krásné, umi vystihnout ten pravý jedinečný moment…fakt klobouk dolů…
Kilian:..ja vám vždycky jenom kliknu, ale napsat už to musím..ty všechny vaše fotky jsou opravdu neskutečně krásné, umi vystihnout ten pravý jedinečný moment…fakt klobouk dolů…
dík - fotky nejsou moje - jsou manžela. Já venčím psa, on foťáky… a já si pak jen vyberu “výběr týdne”
..ja vím, kdesi už jste to uváděla na pravou míru…prostě vaše fotky🙂
Včerejší pokus o romantické portréty 😃
Chtěli jsme včera popojet vlakem na výlet, ale skočilo na tabuli 50 minut zpožďo, tak jsme vyrazili jen ke zdejším okresním malým vodopádům a taky to byla hezká, kratší procházka 5 km.
my opět vyrazili směr Buková hora (minule jsme úplně minuli Humboldtovu vyhlídku a museli jsme to napravit) a v plánu byly i dvě blízké rozhledny. Kohout a Strážný vrch. Celkem pěšky jen asi 11 km, ale solidní stoupání a klesání… Vždycky zaparkovat - vystoupat, pokochat se, seběhnout k autu… a opět a znovu.
Včera ráno jen krátký proběhnutí (10km) v mlze a zimě (bylo jen lehce nad 0°C), šetřila jsem energii na večerní běžecký závod. Efík se teda dost vztekal, když jsem to otáčela domů, prý to bylo krátký. Ale ta mlha byla parádní…
Dneska jsem mu to vynahradila už klasickou běžeckou trasou cca 18km, bylo nádherně a konečně se tváří spokojeně. Ještě dáme něco delšího zítra na Kokořínsku.
A závod. Jsem hodně spokojená. Bylo to jen 10km, ale celkem kopečky a já byla 3. v kategorii a 5. žena celkově. Čučela jsem jak puk…
..gratuluju🌷
Taky gratuluju, jste borec a Efík taky. Jak pózuje ❤️moc mu to sluší!
veverka je prostě nejvíííícccccccc-utně musím mít veverku-aspon na fotce🙂
nepřemýšlel muž nad tím,že by vydal kalendář????
bych od něj brala hned!!!
Včera jsme se s Cherry zúčastnily klubové výstavy retrívrů v Humpolci. Cherrynka získala ve třídě otevřené ocenění V2, res. CAC, z celkově 27 fen. Mám obrovskou radost, zvlášť proto, že fenky GR posuzoval Bruno Facq, dlouholetý chovatel goldenů z Francie.
Je to nádhera a ještě, když posuzuje někdo tak významný, tak musí vyloženě hřát u srdíčka..🌷 moc gratuluju Sarah!
..velká gratulace..krásný úspěch🌹
efe:Včerejší pokus o romantické portréty 😃
Fotky povedené. Ale neměly by být stranově převrácené?
Kilian:..velká gratulace..krásný úspěch🌹
I já velmi gratuluji všem závodníkům, vítězům a fotografům.
👍
Byl to pro nás obě náročný víkend. Spousta nových cviků a začátky chůze u pravé nohy. Dosud jsme chodily u pravé jen krátké úseky a bez obratů, teď jsme zkoušely obraty a další cviky, které se chodí běžně u levé nohy. A jak dokáže zavařit hlavu třeba obyčejný německý obrat, když je pes vpravo a ne vlevo…
A hlavně pro Dafi… Stále si říkám, že téměř nepotkávám knírače. Tak minulý týden to bylo pět malých na zahradách u domů, kolem kterých jsme s Bonnie procházely, a na kurzu jeden střeďák a tři velcí. Nádherní psi.
My byli na výletě kolem rybníčků a v lese, další den na návštěvě u rodiny (to ho vždycky zmůže 😂) a včera měl 3hodinky procházku s polobráškou a nějakým menším cvičením.
Dnes bude mít odpočinkový den a nic akčního. Ráno se mu nechtělo vstávat do práce a byl trochu protivný. Na chodbě vynadal i vlastnímu odrazu v zrcadle, který vidí každý den 😂…
A u práce nám vlezl hned za zadek pán se setrem ze jestli se můžou očuchat. Možná kdyby se na nás nelepil a dal nám prostor tak nejsem protivná já. Tak zase odešel a mumlal si něco o socializaci.