Ani já to nemám daleko.
Jak se vám venčí?
acher:Ani já to nemám daleko.
Fakt? No tý jo. Jsem ve vesnici, která spadá pod Nasavrky.
Fakt. Dokonce jsem Vám někdy vloni i psala SZ.
tak tento týden Yodislav
a teď ty nepsí. Sníh utekl, sluníčko občas slůnilo a ještědský dnešek byl úžasný
My se dneska neplánovaně venčili s dalšími Chřibomily v okolí Halenkovic - Kudlovická dolina. Prošli jsme to bahnem od Habeše, okolo Kameňáku, na Komínky. Marast bláto, všude skály, které jsme procházeli, až jsme zatmili. Bohužel neúspěšně. 😢
Po čtrnácti dnech nás opustila tetička mlha (a to jsem si myslela, že tu snad s námi bude až do jara) a máme docela příjemné ráno.
My dnes nevenčíme.
Rodil se nám dnes v noci vnouček, jsem teda už čtyřnásobná bába, psi nějak cítili napětí, a všichni nalezli ke mně a vnučce do postele, jsme všichni trochu nevyspalí.
Teď odpočíváme.🤣
Doron:My dnes nevenčíme.
Rodil se nám dnes v noci vnouček, jsem teda už čtyřnásobná bába, psi nějak cítili napětí, a všichni nalezli ke mně a vnučce do postele, jsme všichni trochu nevyspalí.
Teď odpočíváme.🤣
Zmohlo je to všechny. Moc gratuluju k vnoučkovi. 💐
❤️
Doron:My dnes nevenčíme.
Teď odpočíváme.🤣
Krom krásných pejsků vidím v pozadí i úžasný kus nábytku.
Gratulace k vnoučkovi
Doron, to je krásná zpráva! Moc gratuluji k vnoučkovi 🙋♀️ ať jdou oba s maminkou zdraví a mimi se má čile k světu 🤗
Nl tak to teda velká gratulace k vnoučkovi🌷🌷🌷🌷🌷🌷… hlavně že jsou mamina i kluk v pořádku.
..převeliká gratulace a vnoučátku ať se daří a dělá všem jen a jen radost… a samozřejmě zdraví i jeho mamince💐
Moc děkuju!❤️
Jsou to vždycky nervy😅.
tak víkend ve znamení vycházek po městě…,
po dědině furt bláto,z polí a z opravy budovy knihovny+nejsou ty chodníky,člověk chodí v tmě mlze po silnici,auta jezdí jak šílený, a i když chodím osvětlená,psy reflexní,
tak Dafinu táhnu za sebou,jsou mokří,
je to otravný-k lípě/hájence se nedá přes rozježděný bláto autama jít,tak jen ke křížku a zpět,nebo dědina,k rybníčku,ohradám…,
tak v sobotu v práci od sedmi do 3-takže dopo šel ze psama přítel za zahradu kousek,a po práci mě dovezl psi k práci,šel nakoupit a já šla s práce,přes trhy,navrch ke kostelu a dom,psi se prošly,vyvenčily,měly změnu a socializaci…venku teda nebyly dlouho,ale to je fuk..
doma jsem si lehla na sedačku,usla a pak jsem vyděšeně vzbudila,že jsem zaspala do práce…😀
hoodně se mi ulevilo,když jsem zjistila,že jsem byla i v práci ze psama a nikam-jen vedle k máti-už nemusím…😀😀😀
to mi říkal tatínek,že kolega z kameny kde táta hromadu let dělal.. se po práci vzbudil,bylo tma,bylo před šestou,tak se lekl,valil do práce,přeskočil plot a šel makat,za hodinu mu došlo,že je večer,že už v práci byl,tak se naštval a šel na pivo😀😀😀
v neděli,že pojedem do BK,vyjely jsme tradičně pozdě…přítel dodělával svíčkovou,
tak já šla po dědině vyvenčit psy-kolem projížděly na závodních motorkách k lípě,jedna motorka za druhou…tak vyvenčím,
vlezem do auta a jedem,vynecháme VÝJIMEČNĚ VYCHÁZKU V KRASU,ABY JSME STIHLY OBCHODY A TRHY,
HAHAHAHAHAHAHA-tak trhy v BLANSKU-stánky i kolotoč vše zavřený….fakt úlet,
prošly jsme se ze psy po městě,já nakoukla jen do knihy,
a zalezla jsem k tatkovi,přítel mu donesl nákup,a šel se projít-nebyla mlha…
šel teda na velkou vycházku bez psů-no aspon tlustocha Dafču mohl vzít…
no nic,psi si užily tatky,postelí a pelíšku,….-jako toto je jeich oblíbená část návštěvy😀já mu poklidila,daly jsme mu oběd,pokecaly jsme a jely jsme dom
po cestě ještě překrásnej betlém v Podomí,a pak zverimex ze psy ve Vyškově a trhy ve Vyškově-daly jsme 2 kola kolem stánků a jely jsme,něco jsme pořídily na podporu charity-PIAFY …
doma psy odpadly,ani jim nevadilo,že jsme šly bez nich k máti…
dnes mlhavo,mrhlilo,
jdu ve čtvrt na osm s Žerykem-zvuky psí skřnky,otvírání konzervy,braní pamlsků,oblíkání,šustot psích gatí,psí bundičky,psí pláštěnky-aby byl Žeryk v teple a nepromokl,vodítek-nic z toho Dafi nezvedlo z postele…,
no šly jsme s kamoškou a s basendžim,
tak k rybníčku,koníci v ohradě s boxama už,řechtaly na nás..
šly kolem toho velkýho výběhu,obešli to a přes pole,že dojddem do dědiny a dom,tam tak strašný bláto,že plavky jsme neměly,brusle taky ne ..-mohly jsme v tom zkusit se klouzat a pak plavat…😀
tak jsme se kousek vrátily a přes potok,překročit a kamoška mi přenesla Žeryka-já byla ráda,že jsem zvládla potok-jsem extrémní nemehlo…..
a přes ohrady,-tam ještě prohlídnout basendžimu zoubky-si u prken usmyslel,že je to stůlna výstavu a nikam,nepude..
a pak k rybníčku a dom
Žeryk do vany,nohy břicho umýt,pamlsky do koberečku a ven Dafča-za barák,vyvenčit a cvičit přivolání,aporty,taneční cviky a puller házet…a dom-sprcha,léky,jídlo a hajííí
a moje gatě ěly do pračky-jsme to braly v ohradě i přes hovínka..
dnes už nechci vodítko ani vidět..fotky ze včera….
-v knihobudce ulovena překrásná nová knížečka citátů..miluju dárkový knížky s citátama,takže další do sbírky🙂
Doron obří gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
impact:My se dneska neplánovaně venčili s dalšími Chřibomily v okolí Halenkovic - Kudlovická dolina. Prošli jsme to bahnem od Habeše, okolo Kameňáku, na Komínky. Marast bláto, všude skály, které jsme procházeli, až jsme zatmili. Bohužel neúspěšně. 😢
Nevím jestli jste zaregistrovala - hoch z Halenkovice se dovolal pomocí a je doma. Aspoň 1 dobrá zpráva.
Orionka:Nevím jestli jste zaregistrovala - hoch z Halenkovice se dovolal pomocí a je doma. Aspoň 1 dobrá zpráva.
Jen mě děsí, jestli už nebylo i trochu pozdě. Snad ne
včera v lese překvapivě i sluníčko svítilo - přeci jen je to o kousíček výš, než město. Dneska má psisko oddychový den - venčí se jen kolem vrátek - neboť učím až do večera… a s páníkem mají naplánované "jen" domácí předvánoční činnosti…
Orionka:Nevím jestli jste zaregistrovala - hoch z Halenkovice se dovolal pomocí a je doma. Aspoň 1 dobrá zpráva.
Orionko měla jsem to z první ruky - ještě než to bylo vůbec veřejně. Hned v tu chvíli psali na skupině dobrovolníků hledačů, že ho mají. ❤️
Jsem hrozně moc ráda, že tenhle náš zážitek budu moct vyprávět u táboráků s úsměvem na rtech. 🙂