Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 30.06.2025, 16:01:31
Na něco podobného jsme koukali. Ono to sice fouká studený vzduch, ale na druhou stranu to i vyfukuje teplý vzduch. Sice na druhou stranu, ale pořád to i topí. Přijde nám to docela kontraproduktivní a od lidí co to zkoušeli prý nic moc. Mame doma asi 3 větráky, to je pocitově taky studenější vzduch, ale jen pocitově 😀.
Ella (neregistrovaný)30.06.2025, 17:22:23xxx.xxx.123.152
Jestli mohu přidat vlastní samodomo řešení veder… Nalepit lepící páskou na okna termofolii z autolékárničky, mají i samostatně v lékárně. Je částečně průsvitná, takže není úplná tma. Mám střešní okna, jedno se nedá otevřít vůbec a druhéjen na ventilačku, takže v podkroví bylo klidně i 60stC. Po zakrytí fólií jsem se dostala na krásných 26st a věřím, že kdybych mohla tu folii dát zvenku, nebo mezi okna, bylo by to ještě lepší
Odpověď na příspěvek uživatele Ella z 30.06.2025, 17:22:23
Díky za nápad. Ja koukala na fólie do oken, ale ta se lepí na sklo a bylo by tu šero. A taky by to stálo docela dost, protože naše okno je celá jedna stěna 😅…
Tak na tohle se dá jedině napsat, že naší předci měly mozek na pravém místě a to tím, že třeba bývalé baráky, statky mají ty zdi fakt fest festovní ( já mám metrovky) a opravdu není v takovém baráku zima ani horko. Jasně když je zima a se jen mírně zatopí je opravdu teplo a drží , v létě se zase chodíme do baráku schladit.
Pokud folie je drahá tak zkuste tu folii s lékárničky, ony jsou velké a nemusí být až dolů. Já si to odzkoušela v Havířově v paneláku a fakt to hooodně pomůže. Jo a není šero, je průsvitná.
my dneska byli v lese už chvilku po šesté - bylo krásné chladné ráno (13 stupňů) a tak i Yoda byl vesel a hezky si poběhal. No a v půl osmé už jsem byla v práci - a od zítřka jsem doma… dovolená bude fajn - dorazí naše vnoučata a také švagrová se švárou a vnoučaty. Takový “dětský tábor” budeme zase mít.
Taky chodíme ráno v šest, dneska byla skoro zima (asi 11 stupňů), já frajerka jen v tričku, takže jsem se domů vrátila náležitě osypaná a s puchýřema 🤦♀️
u nás kolem 6 ráno 15 stupňů. Docela jsem si užívala to chladno i v šatech na ramínka😀… Jack dostal ráno stopovačku kvůli zajícům, já byla celou dobu nastartovaná, že bych to kdyžtak zadupla, ale zajíci nikde …😀 Hlavně, že včera jsme jich potkali víc než desítku. Omylem jsem mu teda na stopku 2x šlápla a to se vždycky tvářil, co že to chudák udělal …
Tenuri……….. není to nic vzhlednýho, na co jsem narazila - takže jen pokud jste fakt zoufalý, a ani nevím, jak to funguje, nefunguje - teoreticky by mělo stejně jako v autě? Invetsice není veliká….