Také krmím podle toho, jak pes vypadá.Množství,ale i složení.Jeden pes měl více masa,jiný zase více příloh,občas přidám mleté skořápky zakápnuté citrónem, občas Irish Cal ale pravidelně a dlouhodebě vlastně nic nepřidávám.

my si dneska užili adrenalinový výlet po horách lužických. Trasa nebyla až tak dlouhá (asi 12 km), ale bahno, bahno a zase bahno. Klouzající, čvachtající. Navíc lesáky rozježděné cesty plné hlubokých louží po stranách lemuje neprůchodný les, kde se všechny soušky a prořezávky nechávají ležet. Ale nakonec jsme cestou necestou našli i Bukový vodopád (šli jsme tam, že by mohl téct alespoň trošku, neboť v posledních letech skoro neteče). Psisko má dost - ani neměl snahu se od nás v tom složitém terénu vzdalovat, nějak věřil, že se snažíme najít rozumnou cestu.
Já šla trošku opatrně, neboť včera se mě po dlouhé době ozvala záda… a tak jsem to šla dneska rozchodit. No na cestu zpátky po hlavní turistické jsem psa na vodítku dala výjimečně páníkovi - neboť už jsem měla toho klouzání a přelézání a přeskakování vody dost… ale sice o zádech vím, ale není to horší než včera.