Zažila jsem v Decathlonu řádící děti na kolech a odrážedlech a mezi tím štěkající lítající psy… Nedivím se, že chtějí alespoň košík - někteří lidi by ho asi taky potřebovali…
Ronja s motejlem (neregistrovaný)30.07.2025, 10:34:48xxx.xxx.119.6
Třeba přijdou na řadu i povinné pleny pro psy. To se mi při návštěvě Decathlonu stalo, že tam měla paní maltezáčka na volno, nejdřív mi vadilo, že chtěl dělat mýmu psovi štěňata, humusáčtější ale bylo, že tam ochcával zboží. A na naše upozornění nám paní řekla, že na něj nemá vodítko, jak pak dopadla její rozprava s prodavačkama nevím. Ze mně normálně vypadlo, že je samice tura, prase jedno. Přitom nevypadala nějak mentálně ani jinak nedostatečně, naopak, prostě jenom k.á.a.
A v Hornbachu těch ochcaných věcí…🙄. Přitom je super, že obchody vyšly pejskařům vstříc.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 30.07.2025, 10:34:48
Jo, já do hobby obchodů vůbec psa neberu, protože je to tam vše ochcané a korigovat ho na každém kroku, že to přechcávat nebude, mě opravdu nebaví a nemám na to kapacitu. Stěží mám kapacitu na to se tam všem vyhýbat a nenechat se přejet vozíkem i když toho psa s sebou nemám… 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 30.07.2025, 10:34:48
Přitom je super, že obchody vyšly pejskařům vstříc.
Obchody vyjdou pejskařům vstříc…jenže mezi námi pejskaři jsou i hovada nekulturní, kteří nechají psa dělat cokoliv..i teda znečišťovat a pak to může skončit tak, že kvůlivá takovým můžou zase vstup se psy zakázat.😕
Ronja s motejlem (neregistrovaný)30.07.2025, 12:43:25xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 30.07.2025, 10:53:49
Rozumím, u nás jeden ovládá vozík a druhý psa😁, ale taky je rozdíl pes mlaďoch a starší pes a nejezdíme tam v návalu, to by mě taky stresovalo. U nás jsou návštěvy Hornbachu druhý, třetí…Vánoce, tak by mě omezení mrzelo, na druhou stranu bych se tomu ani nedivila.
já dneska potřebuju hodně sedět u počítače - domluvila jsem si práci doma… a tak jsme hned ráno stihli pořádnou procházku - šli jsme se podívat na přehradu na Černé Nise. Ani houba… ale jinak krásné dvě a kus hodiny v Jizerkách. A teď vzhůru do pracovního procesu
já dneska potřebuju hodně sedět u počítače - domluvila jsem si práci doma… a tak jsme hned ráno stihli pořádnou procházku - šli jsme se podívat na přehradu na Černé Nise. Ani houba… ale jinak krásné dvě a kus hodiny v Jizerkách. A teď vzhůru do pracovního procesu
Hele, včera na Černý Studnici asi devět kilometrů, a v lese asi tři hribky. Dneska tradiční okruh u nás po loukách a na krajích remizku taska
Špatně se venčí. Špatně. Pubertální hluchota a bezmozek udeřili v plné síle. Stopovačka je zase nejlepší kámoška. Pokusy o cvičení jsou spíš trénink mé trpělivosti, protože mladej pořád čumí, kde co lítá. Ani nemusí jít kolem pes nebo člověk. Stačí tráva a vnímání je v čudu. Úplně se mi vybavuje ten pocit, že bychom měli chodit kanálama, když se starouškem mlátila puberta. A vím, že to přejde a když člověk nerezignuje, tak z pubertálního jelimana vyroste supr parťák. Tak za dva tři roky. 🙈😅