»
Odpověď na příspěvek uživatele
Kilian z 14.08.2025, 11:08:38
no,já mám ve zvyku si strašně komentovat co dělám-furt….,
takže v práci ráno u pečení to vypadá tak,že vlastně 2 hodiny polohlasně melu-takže-kaiserky upečený,chleby upečený,dám péct sladký,dovezu paletu-datumy-holkýý kolikátýho je??aha-5-takže,5,5,5,5,..tak to je dobrý,ted přehodíme buchttičky,dáme záviny a pec hvízdá-no joo,dyt už du-co hvízdáš furt mrcho plechová…
ehmm a takhle melu v práci 2 hodiny:--()-jako pomáhá mi to si uvědomovat co mám dělat,co jsem udělala a tak-líp si to pamatuju…
doma taky nahlas komentuju co dělám-to říkám-hodně i směrem k andulkám,-jako-tak nádobí máme,musíme zamést,pak udělám rýžu,zaliju kytičy,ted si budu číst,pak cvičit-mezitím osluvuju andulky a říkám Ijm-to máte šikovnou paničku,uklidí vám domeček,chcete číst nahlas??někdy jim nahlas čtu,jakou si pustíme pohádku??
a tak..
no a byl doma přítel-před ním to moc nedělám-teda vůbec-jenže mi to nedošlo a začala jsem-tvl,to je bordel,musím zamést,nádobí,Dafča léky….-a přítel-ježíší,ty si furt na něco stěžuješ,to je hrozný,furt říkáš co musíš dělat!!!!!
-chudák nevěděl,že já takhle prožvaním celý dopoledne+u toho komentuju rozhlasový pohádky😀😀😀
a mluvení ze psama-su s Dafčou v BK,dělám okruhy po městě-a hle zase tady zrušily obchod,a tady je novej,přibyly nutrie v řece….tady už je zmruzlina,pod mrknem se na knížky ve výloze….
-a to taky melu furt nahlas…-su strašnej samomluvič..
v kanclu jsem si počítala kasu-a nahlas-stovky,tisícovk,stravenky a tady máme storno..
a zástupkyně-NERUŠÍM TĚ V ROZHOVORU???-a já bezelstně-nééé
což ji odbouralo a začala se řehtat-a prý-tvl-ona mi v klidu řekne néééééé😀😀😀