sutrik:Dneska jsme s kamarádkou a piraňou (Lusy) jely na komentovanou prohlídku lomů Velké Ameriky. Psi mají vstup povolený. Říkala jsem si, jak to holky zvládnou, že to asi bude pro ně nuda. Ale vypadaly spokojeně.
Koupat se tam asi nemůže, že?
sutrik:Dneska jsme s kamarádkou a piraňou (Lusy) jely na komentovanou prohlídku lomů Velké Ameriky. Psi mají vstup povolený. Říkala jsem si, jak to holky zvládnou, že to asi bude pro ně nuda. Ale vypadaly spokojeně.
Koupat se tam asi nemůže, že?
Nesmí. Je i dolů zakázaný vstup, až na výjimky.
..to chce v noci a zazvonit na Hagena….
My se po týdnu vrátili z vody. Mladý pán se osvědčil jako pohodový lodní pes. A teď asi bude tak tři dny vyspávat a zpracovávat zážitky. 🙂
..Keliš v piskovně..
Je prostě úžasný! Jak se z něj stane černobílá tečička v dáli a pak zase připlave. Nemá on ADHD?
..ježíš nestrašte, to už by mně a kočky dostal do blázince definitivně…no já si pořád říkám, že je to tím, že se narodil do rodiny se sportovnímia malinama a že si prostě myslí, že je taky maliňák…
Tím by se to vysvětlovalo. Krize identity - si myslí, že je malina.
😄👍
Jo, Keliš je maliňák v malém těle.
Bonnie asi taky trpí krizí identity. Asi se považuje za králíčka Duracella. Viz dnešní video po 10 km procházky.
Abych jí nekřivdila, dokáže i proležet celý den. Nebo několik dnů, když je venku hnusně a bojí se namočit baterie.
..tryskomyš👍
Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Jedyty
Přesně to byla moje první reakce. Jedyty!
Tak já nebudu psát jedyty, už jsem si tady u fotek zašišlala soukromě, ale já zas musím napsat, že už teď se těším na další přírustek do smečky, dočkati se nemůžu😍
A víte, že jsem si na Vás o víkendu vzpomněla, jestli pak se zadařilo? Takže gratuluji Vám jako budoucí majitelce.
Dublinbarzoj:Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
A co tam chybí, víc černé?
Víc bílé jsem si představovala a bude tam asi navíc 3 barvička- rezavá, ale ten čumáček to dorovná. Jestli nebude mít nějakou vadu , např málo pigmentu, málo kulek…, tak bude Čtyřka. Ještě doladit jméno na A pro malýho prince.❤️ Jinam maminka je moc šikovná a chovatelce se klaním za 24h směny. 13 miminek už dá zabrat.
Zrovna jsem pupíky počítala, panečku, to je nadílka, gratuluju mamině i vám. 🙂
Dublinbarzoj:Víc bílé jsem si představovala a bude tam asi navíc 3 barvička- rezavá, ale ten čumáček to dorovná. Jestli nebude mít nějakou vadu , např málo pigmentu, málo kulek…, tak bude Čtyřka. Ještě doladit jméno na A pro malýho prince.❤️ Jinam maminka je moc šikovná a chovatelce se klaním za 24h směny. 13 miminek už dá zabrat.
No jejda, to je nadílka. 😍 Tak hlavně zdravíčko všem. 🍀