Dublinbarzoj:Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Božínku to je nádhera😂 a ten váš to bude určitě pořádná Arnold.
Ještě doladit jméno na A pro malýho prince
Argus,Athos,Arčí,Arní,Andy,Aron…píšu foneticky..To jen tak..Že majitele těchhle psích jmen jsem znala osobně🤭
Dublinbarzoj:Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Nevidí, neslyší, ale je to tam! Budoucí krasavec a šlechtic.
Žjofka užofka! To je teda naděleníčko. Víte, že jsem nikdá neviděla takhle malýho barzojíka??? Nunynuny jsou. Tak ať přijde domů ten nej parťák.
Bobca:Ještě doladit jméno na A pro malýho prince
Argus,Athos,Arčí,Arní,Andy,Aron…píšu foneticky..To jen tak..Že majitele těchhle psích jmen jsem znala osobně🤭
Když Athos, tak i Aramis. Nebo Arrakis. Ono se toho najde…
Ještě doladit jméno na A pro malýho prince
Arrow, však bude lítat přece jako šíp, ne?
..tak jistá podoba by tam mohla být🙂
a - jo! 😲
Veliká podoba, kdo ví co se té Essince narodilo, že jo, budu se muset poptat, co bydlí u sousedů🙈🙈🙈
My jsme včera venčili na veterině a já tam měla supr zážitek. Při odchodu plná čekárna a při tom jedna návštěva. Dvě holky - dva psi a dvě kočky. Ale! Ta jedna klasicky v přepravce a ta druhá . OBROVSKEJ, OBROVSKEJ NÁDHERNEJ MAJŇÁK ČERNOBÍLEJ - v kočárku! Páč jak je velkej, tak do přepravky nic moc na to nošení. To mi ale přišlo jako naprosto geniální řešení i na běžný venčení pro některý kočky, kde to nejde na vodítku!! Ten kočárek - kočka je venku, navíc proti psům i chráněná, má zážitky, ale je v bezpečí, paráda nápad. A kocour byl krásnej, byl majestátní, byl ňuňavej, byl neskutečně přátelskej /pro mě zážitek, když to srovnám s Mousesem/ a v tom kočárku naprosto spokojenej. Škoda, že jsem neviděla, jak to probíhalo v ordinaci 😀
Arrow, však bude lítat přece jako šíp, ne?
Nojo.."Aroua" mám vedle a na toho jsem zapoměla!!je jak border,ale bez ocasu..strašně hodný..nechává se drbat hlavně na břichu,když ho potkám🤭
Božínku to je nádhera😂 a ten váš to bude určitě pořádná Arnold.
😀tak ono s tím otcem to nikdy není 100 procentní a Keliš má pro barzoje a chrty vůbec velkou slabost neb se s nimi často u nás na procházce potkáváme, vždycky k nim tak zamilované vzhlíží, pravda těm barzojům je po kotníky, ale ten jeho pohled, když zakloněn na ně civí, ten tedy stojí zato..
Kamarádka vozí kočky na felinoterapie do DS v kočárku a je to prý moc praktické, pořád mně na to lakala, ale nějak jsem se k tomu nedonutila jezdit po Praze a v metru s kočkou v kočárku…vyhovovala mi klokanka a kočka na vodítku na klíně…
Jo klokanka je taky dobrej nápad! Zas ten majňák - se pronese, zvlášť takovej obřík, jako byl ten včera. Bože kdybyste ho viděli, tu vlídnost v tom kukuči, to úplně prostě potřebujete zabořit gezicht do toho kožichu a jenom tak chvíli být.
No on ragdoll vážil také poměrně dost a občas se pronesl..ony ty MCO jsou jak psi, jsou fakt boží
A kerejpak zrzavec si copak vymyslel??
Rumíček - nějak se mi začal špatně stravovat ☹️ , trpí nechutenstvím, co mu třeba i jde jeden den, tak druhý den - děkuju, nezlob se, ale víš, mě se z toho dělá blbě a jde od toho pryč, jediný co jde jsou piškoty a nějaký obyč britgranule - tak jsem ráda, že aspoň něco - a včera se i posejřil. Pevně doufám, že je to z toho, že se zbláznil - což taky nejni úplně top varianta, to přiznávám. No a v neděli jdeme na vyšetření srdíčka.
Koukam zase samej marod tady. Tak držíme moc palce klukovi zrzavýmu! Co játra? Mně nežrala mopsle při selhávání jater. Jakože vůbec.
Fčéra mu pan dochtor udělal servisní prohlídku -i to co jsme viděli my na sonu, tak je ok - zaplaťpsíbůhSirius.Slinivka, játra, ledviny, šécko v pořádku. toho jsem se právě taky bála. Tak pevně doufám, že to vychází z toho, že se zbláznil. A že i to srdce bude v cajku.
🍀moc a moc