Aktuálně: 2 742 inzerátů262 027 diskuzních příspěvků19 174 uživatelů

Jak se vám venčí?

Trickyvoo
Trickyvoo 15.09.2025, 11:24:42 xxx:xxx.aff7:43e7
Orionka:

Asi bych Gore-Texové boty nedávala do pračky, ale proti gustu…

To už nešlo jinak, bláto bylo uvnitř, všude. Ještě jsem je neprala, prala jsem je jen v čisté vodě a chvíli .Já boty neperu, zoufalá premiéra. Můj muž má jinou značku Gore-Tex bot a jdeme to stejný, on má v botě sucho, já mokro. Dcera měla dětský boty často s Gore-Texem a nikdy neměla mokro v botech. Tak si říkám, že mně prostě nefungují a ano v sobotu jsem je švihla do pračky, protože už nebylo co ztratit a budou aspoň čistý a v suchu či v mírném mokru to v nich pořád půjde.

Kilian
Kilian 15.09.2025, 11:30:41 xxx:xxx.135e:75f2
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 14.09.2025, 20:44:38

..stejně jste super jak v pohodě a s radostí zvládáte….🌻

Dafi
Dafi 15.09.2025, 14:15:15 xxx.xxx.136.20

tak po 4 dnech v práci-2 mezisměny,takže 2 krátké vycházky za den-z toho jedna cvičící,

a 2 ranní v deštivém víkendu-v sobotu-odpo k rybníčku,trošku proběhat s hračkama,otočky,kroky a k výběhu s koníkem-který se za mnou došel podívat-asi se v tom blátě mokru nudil,kámoše měl fuč…,tak se nechal párkrát pohladit a odkráčel,kdo ví,jestli si pamatoval,jak jsem ho skoro každý týden chodila na jaře/v zimě česat…

pak učesat pejsky,vystříhat Dafči mezi prstíkama a ostříhat trošku bříško a jít se válet…

v neděli po ranní vycházka za zahradu-trošku pocviit,pak kousek k lípě mezi polama-hledej-ztratil párkrat a dom…

-přes neděli několikrát obří přívalovej liják,i když jsem šla ráno před pátou venčit,tak jsem zmokla za pár vteřin,a oblíklá ve věcech do páce,at se ráno nezdržuju převlíkáním,jsem se valila rychle převlíct gatě a vyfénovat vlasy,at v práci do mražáku nejdu s mokrýma vlasama-zákazníky neodradil ani déšt…

v sobotu Vánoce hadr…:--O

dnes ráno jsme vyjely do Chřib-z BUNČE kousek na Brdo-po štěrkové cestě,ze které jsme odbíhaly do lesa na šutry a pařezy,aby to Dafču bavilo-v lese běhala,skákala po pařezech,šutrech a byla veselá,na cestě štěrkové se táhla-smtná něštastná otrávená holčička….😀

tuhle polohu-štastné psí holky v lese

a neštastné psí holky na štěrkové cestě střídala tak přesvědčivě,že to vypadalo,že mám sebou 2 jiný knírače-smutnýho a veselýho….

Žeryk je veselej všude,jinak by mě už šišklo,kdyby si vymýšlel taky….na konci válel sudy,tak byl taky štastnej-a papaly jablíčko…

po cestě 2 krát projelo rychle auto a v zátočině ke studánce jal KAMION!!!!!!!!!BOŽE JÁ NARVANÁ V ROŠTÍ,OBA PSY V NÁRUČI NA SOBĚ….MAZEC UFFFFFF,

jinak slunečno,větrno…

pak jsme jely na Kostelanský ranč..kde stáje v pondělí zavřeno..

ranč Galatík a dom…

fajn to bylo…

v Roštíně jsem si koupila za 30kaček hrnek ze sněhuláčkem zasněženou krajinkou-tak mám zimní hrnek-juchůůmiluju Vánoční pohledy a dekorace,ale na dekorace není moc místo-a tahle velikost hrnku mě chyběla…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 15.09.2025, 14:49:17 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 15.09.2025, 14:15:15

A fotka toho hrnku je jako kde?😎

Vahine
Vahine 15.09.2025, 15:24:40 xxx:xxx.2ecf:8b01

Jak na sebe koukají, to je krásný ❤️

Taky chci vidět hrnek 😊

Vahine
Vahine 15.09.2025, 15:29:17 xxx:xxx.2ecf:8b01
Trickyvoo:

Dcera má nyní zlomenou nohu, tak jsem v sobotu tuhle nepříjemnost využila a šla Lanškrounskou kopu 30 km, muž hlídal a litoval, že nemůže taky, čímž mě překvapil, nečekala jsem, že by se mu taky chtělo. Sama jsem nevěděla, jak to s Malinou zvládneme. Takové štreky nechodíme. Nahlásila jsem se den předem, takže když ráno pršelo, už jsem nedokázala couvnout a vyrazily. Překvapila mě Malina, jakoby věděla nasadila na začátku tempo, které držela celou dobu. Jen při sestupu z Lázku jsem jí říkala pomalu, abych totálně blátivou cestu nesjela po zadku. Pro mě bylo nejhorších závěrečných 6 km po asfaltu, Malina na mě koukala asi na 29 km, že už dál nejde, ale když jsem jí řekla, že už tam budeme, nasadila tempo a pokračovala až do cíle. Pršet naštěstí přestalo úplně cca na 12 km, takže do cíle jsme dorazili už suché. Já jen měla nohy od bláta až po kolena a v botech s Gore-Texem mokro, takže si budu kupovat jiný. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Furt tu Vaší Malí někde potkávám….pak kouknu trochu odspodu áá není to Malí. I tlapičky měl podobný ten poslední kluk…

orionka-2
orionka-2 15.09.2025, 17:45:10 xxx:xxx.af88:a418
Dafi:

tak po 4 dnech v práci-2 mezisměny,takže 2 krátké vycházky za den-z toho jedna cvičící,

a 2 ranní v deštivém víkendu-v sobotu-odpo k rybníčku,trošku proběhat s hračkama,otočky,kroky a k výběhu s koníkem-který se za mnou došel podívat-asi se v tom blátě mokru nudil,kámoše měl fuč…,tak se nechal párkrát pohladit a odkráčel,kdo ví,jestli si pamatoval,jak jsem ho skoro každý týden chodila na jaře/v zimě česat…

pak učesat pejsky,vystříhat Dafči mezi prstíkama a ostříhat trošku bříško a jít se válet…

v neděli po ranní vycházka za zahradu-trošku pocviit,pak kousek k lípě mezi polama-hledej-ztratil párkrat a dom…

-přes neděli několikrát obří přívalovej liják,i když jsem šla ráno před pátou venčit,tak jsem zmokla za pár vteřin,a oblíklá ve věcech do páce,at se ráno nezdržuju převlíkáním,jsem se valila rychle převlíct gatě a vyfénovat vlasy,at v práci do mražáku nejdu s mokrýma vlasama-zákazníky neodradil ani déšt…

v sobotu Vánoce hadr…:--O

dnes ráno jsme vyjely do Chřib-z BUNČE kousek na Brdo-po štěrkové cestě,ze které jsme odbíhaly do lesa na šutry a pařezy,aby to Dafču bavilo-v lese běhala,skákala po pařezech,šutrech a byla veselá,na cestě štěrkové se táhla-smtná něštastná otrávená holčička….😀

tuhle polohu-štastné psí holky v lese

a neštastné psí holky na štěrkové cestě střídala tak přesvědčivě,že to vypadalo,že mám sebou 2 jiný knírače-smutnýho a veselýho….

Žeryk je veselej všude,jinak by mě už šišklo,kdyby si vymýšlel taky….na konci válel sudy,tak byl taky štastnej-a papaly jablíčko…

po cestě 2 krát projelo rychle auto a v zátočině ke studánce jal KAMION!!!!!!!!!BOŽE JÁ NARVANÁ V ROŠTÍ,OBA PSY V NÁRUČI NA SOBĚ….MAZEC UFFFFFF,

jinak slunečno,větrno…

pak jsme jely na Kostelanský ranč..kde stáje v pondělí zavřeno..

ranč Galatík a dom…

fajn to bylo…

v Roštíně jsem si koupila za 30kaček hrnek ze sněhuláčkem zasněženou krajinkou-tak mám zimní hrnek-juchůůmiluju Vánoční pohledy a dekorace,ale na dekorace není moc místo-a tahle velikost hrnku mě chyběla…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ta pavučina 👍

Verun
Verun 15.09.2025, 20:44:43 xxx.xxx.220.9
orionka-2:

Ta pavučina 👍

OT:Jj takhle je hezká.ale když jich pak při sbírání hub mate postupně na ksichtě deset a koutkem oka vidíte,jak z ní někdo mizí vám za krk,tak už pak tak hezký  nejsou😂🙈

sutrik
sutrik 15.09.2025, 20:48:24 xxx:xxx.2338:8f70
Orionka:

Neviděla jsem v těch kartičkách na zemi žádný systém (budiž mi odpuštěno), ale moc se mi líbí, jak jste u toho obě veselé!

Orionko, Kilian, děkuju za pochvalu.

Když se něco učím já, nesoustředím se tak na Bonnie. A připadalo by mi nefér po ní vyžadovat v tu chvíli přesnější provedení. Říkám si, že to je sport, který má bavit pesana i psovoda. A že je někdy důležitější radost než přesnost.

I tak bych měla občas ztlumit nadšení, aby Bonnie neskákala až po hlavě 🙂 Pak je i její přesnost lepší. Ale to bych se nesměla tak soustředit na provedení cviků. Takže to chce nachodit, jako každou novou kartu, abych neváhala nad provedením.

Trickyvoo
Trickyvoo 15.09.2025, 21:15:25 xxx.xxx.62.63
Vahine:

Furt tu Vaší Malí někde potkávám….pak kouknu trochu odspodu áá není to Malí. I tlapičky měl podobný ten poslední kluk…

A měl ten kluk i tak pěkný fousy jako naše Malí? 😄

Vahine
Vahine 15.09.2025, 21:46:21 xxx:xxx.2ecf:8b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 15.09.2025, 21:15:25

Nááhodou skoro…měl je černý a kratší. Malí je má hezčí 😊

efe
efe 16.09.2025, 08:17:53 xxx.xxx.199.5

Dnes ráno adrenalin na zahradě. Vylezu v pyžamu venčit psy, ještě je skoro tma. Hlídám Vasila, aby mi neochcal verandu a najednou vidím v růžku u plotu něco se hýbat. Byl to zajíc, jak viděl psy, snažil se dostat skrz plot pryč, což se mu nepovedlo. Pak si ho všimla Eliška a začla na něj štěkat. To už jsem v pyžámku a pantoflíčkách skákala šipku do mokrý trávy pro Barču, protože už si ho všimla taky. Naštěstí se mi jí podařilo polapit dřív, než ona polapila zajíčka, a ten zatím zmizel ve vzdáleným koutě zahrady. Odvedla jsem jí za kožich domů, nasadila obojek a vodítko a šly jsme se venčit radši s jištěním, nebyla jsem si jistá, jestli zajíc dokázal opustit zahradu. Obešly jsme všechny kouty (zahrada je fakt velká), ale zajíc nikde, tak snad se mu to povedlo a Barča ho během dne někde nevyškrábne…

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:12:58 xxx.xxx.136.20

tak hrnek-ze sněhuláčkem na dečce s kotátkama-to je ten ze včera🙂

a další hrnky-nemám sadu-teda dřív jsem měla sadu toho hrnku vlevo s tou zlatou obrubou-ale zbyly jen 3,pije z nich kafe tatka a kamarádka,ty ostatní všechny pečlivě střídám-menší na menší kafe,větší pak na velký-hrnek s citátem o psech má mna druhé straně knírače,další hrnek s citátem je k Valentýnu,ale koupila jsem si ho sama-Vše co potřebuješ je láska…,pochopitelně sýkorka-který miluju!-2 kotátka mám z Prahy,hrnek z hromadou pejsků je od Plaky-v něm bylo ráno mlíko…😀

bucláček s kresleným pejskem je na ranní kafe od rodičů…

prostě mám ráda hrnky bud s obrázkem něčeho co mám ráda,nebo s citátem…

jinak jsem měla překrásnej hrnek s Pernštejnem-ideální velikost kafe-a kníračem-ideální velikost na kafe-+hezký obrázky-a ty se mi rozbily-což mě teda mrzelo…☹️

všechny hrnky pečlivě střídám-podle žízně a chuti na kafe/čej mlíko-za den prostřídám třeba 5 velikostí….

sady nemám ráda,prootože pak člověk neví čí to je…

kamarádka u mě pije z toho půllitrovýho-ten když viděl skorochán,tak říkal,že by v něm mucjha mohla plvat stovku😀😀😀

jo a pak hrnek ve tvaru sněhuláka-ten je v BK  tatky…,

a aby to nebylo o hrnečcích,když jsme na psech-tak Dafi má vroubek-mrcha líná rozmazlená tlustá!!!!

odpo jsem strávila na sedačce na terase,kafe,knížky,zákusky..a v noci,že se pudou vyčurat,kousek před vrata….

no Dafča,že nikam nejde…tak jsem ju vytáhla za pamlsek,tak šla pít..pila,pila,pila a ….šla ležet…

do postele,že…

a když jsem ju šla vystrnadit třepnutím na záda,tak se po mě ohnala a zavrčela!!!!!

ne teda natvrdo,ani nechnapla,nic,ale bylo vidět,že je naštvaná!!!!

jako ležím-nejdu!!!!!

tak jsem ju vytáhla a šly se vyvenčit

a reakce Martina???

Sardullah-celej ,ale celej Tvůjmuž,když se zastává Ginny!!!😀

jééé chudinka se na tebe naštvala,že ju táhneš véén,ona chtěla spinkat,se s tebou nebude bavit!!

si ju budeš muset udobřit!!

a pak-už jste se udobřily??

a já-seš blbej,ty!aby ses jí nezastával!!v noci bys s ní nešel!!!-v noci by mě budil-a Dafina chce jít véén,pust ju!!!!

no ve 3 ráno bouřka jak hrom,Žeryk se mi narval k hlavě….

a ráno mokro,bláto,šly jsme ven s kamoškou s basendžíkem a s Žerykem,k rybníčku kolem velkých ohrad a polí a zpět polama….a dědinou,

Žeryk pak do vany osprchovat břicho a nožky a ostříhat ve vaně břicho a rousy na nožkách-at to nemá tak zamokřený,blátivý,

Dafi šla předtím jen čůrat a pak po Žerykovi a jeho očistě tak se mnou OCHOTNĚ-OOO ZÁZRAK-OCHOTNĚ PO DĚDINĚ-do pidiparčíčku trošku aportíku a otočky a kroky,pak za zahradu, uázat lavičky,oběhnout sloupy před barákem u kapličky a dom…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Doron
Doron 16.09.2025, 09:26:26 xxx.xxx.18.81

Včera navečer vzal kamarád Dorona a Frama spolu se svou fenkou ven, musela jsem zůstat dýl v práci. Dorouš s nimi chodí běžně, u Frama to byla premiéra a zároveň derniéra.

Přijel na spodní parkoviště k lesu, tam stála tři prasata. Jel na horní parkoviště, tam stály v družném hovoru tři  paní a tři docela velký psi běhali na volno, takže se bál vystoupit, paničky si je zavolaly, až když Franík vystrčil svojí velkou chlupatou hlavu.

Nahoře na kopci začalo hodně foukat, Škumpa z toho chytla paniku a ztuhla, Frama to naopak rozveselilo, chytil “rapliky” začal tryskat v obrovských kruzích po poli a tak si ho raději vzal na vodítko, kde ho ten blb prý táhnul jako kráva, doslova.

Pak přeběhla kousek před nimi srna, Škumpa za ní vyrazila, ale dala se hned odvolat ( to jsem ji naučila já🙂), Fram k ní chová ochranitelské pudy, takže to chtěl vzít za ní a přihnat si ji zpátky.

Tak se chudák kamarád trmácel už se dvěma psy na vodíku, jediný Dorouš byl vzorný, potkali ještě starší paní, která se ujistila, že jsou psi hodní a pak zdvihla svého jorkšíra psům přímo na hlavu aby se seznámili. Když při nastupováni do auta nechal nějaký chlapík svého psíka na flexině skočit do kufru , kde už byli psi naložení, řekl prý kamarád už něco neslušného, prestože je obvykle gentleman.🤣

No.., všechno dobře dopadlo, opakovat už to nebudeme.😅

Gučka má záda o hodně lepší, trochu jsem zatopila v ložnici a dala mu tam ovčí kůže, teď zrovna hledám nějakou fyzioterapii a taky někaký vhodný kabát, ono mu máloco sedne.

Doron
Doron 16.09.2025, 09:32:41 xxx.xxx.18.81
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 16.09.2025, 09:12:58

Dafi, nemáte to s manželem lehký.🤣

A co koňský hrnek? Ten byste ještě potřebovala.😊

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:52:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2025, 09:32:41

konský hrnek jsem měla a ehmm-rozbil se….

takže ten teda nemám,ale byl!!!😀

mám dřevěnýho koníka..a kvarteto s koníkama,který jsem nikdy nehrála….😀😀

jen k mé hrnkové úchylce-j se ráda prostě kochám-takže ráda i u pití se kochám…

takže třeba vyhlížím nějakej hrnek co bude dělat-vem si mě,vem si mě,vem si mě😀+teda obecně suvenýrový hrnky se mi taky líbí-ale zase mít hromady hrnků se zámkama nechci,ale ten s tím Pernštejnem byl prostě-že jako-ten musím mít!!!!

no,hrnek s koníkem do sestavy-toho co mám ráda-t.j,-psi,koně,ptáčci,citáty,-by se ještě hodil….ale to zas jak mě kde padne něco do oka:-(),

jinak kamarádovi zážitky teda nezávidím-ufff ten měl teda náročnou vycházku!!!

Gučka prostě-zakrývat sa zakrývat-a klidně bych zatím zkusila na něj upravit nějaký vaše oblečení-zatím..

nemyslím to špatně!!!

kamarádky co měly velký psi tak jim kdysi provizorně daly třeba svou flísovou vestu….

já zas kupuju občas dětský svetříčky a bodíčka na psy….v sekáči…

Sardullah
Sardullah 16.09.2025, 10:09:56 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2025, 09:26:26

No koukám, že kamarád měl den jak korálek😄…úplně to vidím…to si pak člověk řekne, kterej blbec vymyslel to, že procházka se psem je relax…úplně to vidím, chudák…

Sardullah
Sardullah 16.09.2025, 10:16:34 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 16.09.2025, 09:12:58

Já teda nemám takhle tematický hrnky…spíš je to každá pes jiná ves…něco se časem porozbíjí, něco přikoupí a tak jsou tři hrnky cibulák, dva zelený, jeden, co mi přivezla kámoška s Egypta…jeden, co malovaly děti, ale debil jejich matka to šoupla do myčky a tudíž je hrnek jen bílej, jeden se srdíčkama atd atd…různé velikosti.

Já mám na hrnky takovej ten věšáček, takže je nemám nikde schovaný…mimo asi půllitrovýho, na kterém je napsáno, že mi stačí jeden šálek kávy denně.

Tak mě to občas popadne, že si říkám, že bych si měla koupit nový hrnky, aby to mělo nějakou štábní kulturu a aby to trochu vypadalo…ale pak mi zase přijde blbý vyházet ty starý hrnky, když jim nic není a když si představím, že bych si pořídila nějaký no name hrnečky, které jsou bez rodinné historie, tak už se mi do toho tuplem nechce.

Dafi
Dafi 16.09.2025, 10:21:04 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.09.2025, 10:16:34

no,já právě mám ke každýmu hrnku důvod proč byl koupenej-nebo je to dárek…

a mám je roky…

a sadu nechci,nemám ráda sady sklinek ani-když pak člověk přemýšlí čí je to hrnek,sklinka….

vlastně nějaký hrníček-kytičkoaný a tak u mmě moc není….🙂

Sarah01
Sarah01 16.09.2025, 10:27:25 xxx.xxx.11.197

Já mám jak sadu hrnků, tak i různý jednotlivý a musím teda říct, že z těch ze sady nepiju vůbec, ty mám jen pro návštěvy, nejradši mám ty různě velký a z různýho materiálu, některý jsou keramický, jiný porcelánový a taky s různým potiskem a piju z nich taky podle toho, z čeho se mně zrovna chce. Na těch sadách je blbý, že když se jeden rozbije, tak už ho člověk často nesežene. U těch jednotlivých různých je to úplně jedno. 😊

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.