tak hrnek-ze sněhuláčkem na dečce s kotátkama-to je ten ze včera🙂
a další hrnky-nemám sadu-teda dřív jsem měla sadu toho hrnku vlevo s tou zlatou obrubou-ale zbyly jen 3,pije z nich kafe tatka a kamarádka,ty ostatní všechny pečlivě střídám-menší na menší kafe,větší pak na velký-hrnek s citátem o psech má mna druhé straně knírače,další hrnek s citátem je k Valentýnu,ale koupila jsem si ho sama-Vše co potřebuješ je láska…,pochopitelně sýkorka-který miluju!-2 kotátka mám z Prahy,hrnek z hromadou pejsků je od Plaky-v něm bylo ráno mlíko…😀
bucláček s kresleným pejskem je na ranní kafe od rodičů…
prostě mám ráda hrnky bud s obrázkem něčeho co mám ráda,nebo s citátem…
jinak jsem měla překrásnej hrnek s Pernštejnem-ideální velikost kafe-a kníračem-ideální velikost na kafe-+hezký obrázky-a ty se mi rozbily-což mě teda mrzelo…☹️
všechny hrnky pečlivě střídám-podle žízně a chuti na kafe/čej mlíko-za den prostřídám třeba 5 velikostí….
sady nemám ráda,prootože pak člověk neví čí to je…
kamarádka u mě pije z toho půllitrovýho-ten když viděl skorochán,tak říkal,že by v něm mucjha mohla plvat stovku😀😀😀
jo a pak hrnek ve tvaru sněhuláka-ten je v BK tatky…,
a aby to nebylo o hrnečcích,když jsme na psech-tak Dafi má vroubek-mrcha líná rozmazlená tlustá!!!!
odpo jsem strávila na sedačce na terase,kafe,knížky,zákusky..a v noci,že se pudou vyčurat,kousek před vrata….
no Dafča,že nikam nejde…tak jsem ju vytáhla za pamlsek,tak šla pít..pila,pila,pila a ….šla ležet…
do postele,že…
a když jsem ju šla vystrnadit třepnutím na záda,tak se po mě ohnala a zavrčela!!!!!
ne teda natvrdo,ani nechnapla,nic,ale bylo vidět,že je naštvaná!!!!
jako ležím-nejdu!!!!!
tak jsem ju vytáhla a šly se vyvenčit
a reakce Martina???
Sardullah-celej ,ale celej Tvůjmuž,když se zastává Ginny!!!😀
jééé chudinka se na tebe naštvala,že ju táhneš véén,ona chtěla spinkat,se s tebou nebude bavit!!
si ju budeš muset udobřit!!
a pak-už jste se udobřily??
a já-seš blbej,ty!aby ses jí nezastával!!v noci bys s ní nešel!!!-v noci by mě budil-a Dafina chce jít véén,pust ju!!!!
no ve 3 ráno bouřka jak hrom,Žeryk se mi narval k hlavě….
a ráno mokro,bláto,šly jsme ven s kamoškou s basendžíkem a s Žerykem,k rybníčku kolem velkých ohrad a polí a zpět polama….a dědinou,
Žeryk pak do vany osprchovat břicho a nožky a ostříhat ve vaně břicho a rousy na nožkách-at to nemá tak zamokřený,blátivý,
Dafi šla předtím jen čůrat a pak po Žerykovi a jeho očistě tak se mnou OCHOTNĚ-OOO ZÁZRAK-OCHOTNĚ PO DĚDINĚ-do pidiparčíčku trošku aportíku a otočky a kroky,pak za zahradu, uázat lavičky,oběhnout sloupy před barákem u kapličky a dom…