Alan by s nikým nešel, on má problém kolikrát i jít s manželem.Zrovna v neděli večer říkám manželovi: “Vezmeš Alana vyvenčit,už mě dneska bolí koleno. Alane běž s pánečkem.”Manžel mu dal obojek,vodítko a vyšli za branku.A už slyším:" Hele,jestli nchceš jít,tak budeš doma.Přetahovat se s tebou nebudu." A vrátili se domů.Pes nechtěl jít.Tak jsem namazala koleno a šli jsme spolu.Syn,který to sledoval,se smál."Táta ho táhne jak kozu a za tebou běží,jak ocásek.""To není ocásek,to je pořádný vocas,kterého mám neustále za sebou."odpovím.Včera se okolo nás blýskalo,ale u nás ani nekáplo.
Jak se vám venčí?
Já si včera v parku připadala jak voayer (nebo či jak se to jmenuje).
V parku hromada mladejch lidí a několik dvojic “okupovalo” lavičky a tak jsou mladí tak nějaký to líbání, objímání…no a Sardullah si to štráduje se psy sice různými trasami, ale zároveň, jak je ten park malej, tak mám nějaký styčný body, rozcestí, kde projdu klíďo 2x ..3x…a ty mladý, jak na potvoru seděli na lavičkách u těch rozcestí….a já nejsem úplně nenápadná, když sebou táhnu Máťu a bílou medvědici…sem si říkala, jestli si nemyslej, že kolem nich jdu schválně několikrát.
Gučka jeden kabát má, pláštěnku plandavku s flísem na ven, ale není ideální.
On má hodně širokej krk a hlubokej hrudník, přitom je dost krátkej a má strašně úzký bedra, takže co je mu přes hrudník je mu pak hodně dlouhý. Budeme hledat a zkoušet, když jsem objednala, nebylo mu to a spousta peněz fuč☹️.
Doron, co tahle mikča 40 cm, byla by mu? Stojí pár kaček a už se asi nedá moc sehnat. Chtělo by to prohledat ty internety…Je teda na sucháče, který se po čase obalí chlupy a nefungujou, ale Vahine sucháče vypárala a přišila patentky-2 varianty- na hubený a tlustý bříško a teď bělouše mikina přežije 🫣 na bolavý záda a na podzim, když neprší, je fajn
acher:Alan by s nikým nešel, on má problém kolikrát i jít s manželem.Zrovna v neděli večer říkám manželovi: “Vezmeš Alana vyvenčit,už mě dneska bolí koleno. Alane běž s pánečkem.”Manžel mu dal obojek,vodítko a vyšli za branku.A už slyším:" Hele,jestli nchceš jít,tak budeš doma.Přetahovat se s tebou nebudu." A vrátili se domů.Pes nechtěl jít.Tak jsem namazala koleno a šli jsme spolu.Syn,který to sledoval,se smál."Táta ho táhne jak kozu a za tebou běží,jak ocásek.""To není ocásek,to je pořádný vocas,kterého mám neustále za sebou."odpovím.Včera se okolo nás blýskalo,ale u nás ani nekáplo.
Na tý druhý fotce je ďábel…🫣
Jsem unešená ze sýkorky na hrnku❤️ taky mám hrnky takový pelmel a samozřejmě s příběhem…zbožňuju je všechny
Jo ďábel,co tam vysílal ty blesky.
Spletla jsem se, chtěla jsem napsat, jestli by Gučkovi nebyla velikost 45cm délka zad….tu velikost mají v tomto obchodě největší
Já jsem ujetá na hrnky,ale doma už mám stop stav. Jen jednou za čas, když obzvlášť nad nějakým slintám se muž ustrne a nechá mě ho koupit nebo ho dostanu jako dárek. On je muž nějak přesvědčen, že stačí jeden menší na kafe a jeden větší na čaj. Nechápe, že jednou si vezmu ráda hrnek se srdíčky, jednou se sovičkou, jindy s vlkem….
sýkorka na hrnku je z KIKU-miluju sýkorky a toto bylo ještě zasněžený-prostě boožííí
jo,u mě to nechápe zase tatka….
ten používá 3-slovy 3 věci-sklinku na pití,sklinku na kafe a hrnek na mlíko-oboje asi 100let…..
..tak já to mám jak váš taťka…jednu sklenku na nealko a vodu, jeden hrnek s kočkou,který jsem si pořidila,když mi dopadlo dobře lékařské vyšetření a piju z něj kafe i čaj…no a když jedu na nějakou akci,tak mam od dcery větší termohrnek s fotkou Keliše…a na chalupě mám trvale jeden hrnek na kávu a čaj zakoupený před lety z nějaké chráněné dílny v Třeboni s motivem čiči, ale je to tím, že jednak mam doma málo místa a neshromažduju a jednak když si nějakou věc oblibim, tak nerada jinou a užívám ji de facto do jejího zničení….
Tak jsem nucená konstatovat, že účinnost tablety proti klíšťatům pominula. Dáváte ještě teď na podzim někdo další? Našla jsem cca 6 odpadlých nacucaných klíšťat na podlaze. ☹️
Sarah01:Tak jsem nucená konstatovat, že účinnost tablety proti klíšťatům pominula. Dáváte ještě teď na podzim někdo další? Našla jsem cca 6 odpadlých nacucaných klíšťat na podlaze. ☹️
No já už loni ne, ale chvíli jsem nad tím uvažovala. Letos zatím tableta účinkuje.
Yoda měl minulý týden po dlouhé době přisáté klíště - mrtvé. Takže ještě Bravecto funguje (od března).
Ano, dávala jsem další tabletu asi před týdnem. Dneska jsem z kožichů pár lezoucích tahala.
Já jsem dávala Simparicu Trio, letos teda dřív, než loni, tak asi už účinek pominul. Budu muset asi dávat 3x ročně.
Taky dávám Simparicu.
V dubnu u Bambule dostala Bravecto a stále ještě drží. Klíště jsem ji našla minulý týden, ale už bylo mrtvé.
Asi Bravecto účinkuje dýl, ale zatím ho dávat nechci.