Aktuálně: 2 743 inzerátů262 059 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Jak se vám venčí?

Kilian
Kilian 17.09.2025, 07:07:38 xxx.xxx.255.247

..dávám už roky Simparicu a letos jedno mrtvé   klíště v chlupech na hlavě, na to, co vymete při své výšce je to neskutečné…

Sarah01
Sarah01 17.09.2025, 07:32:56 xxx.xxx.11.197
Kilian:

..dávám už roky Simparicu a letos jedno mrtvé   klíště v chlupech na hlavě, na to, co vymete při své výšce je to neskutečné…

Evi, mně psi přinesou klíště i ze zahrady. ☹️ Nějaký pochytám, ale všechno určitě ne, v tom kožichu je prostě nemám šanci najít.

Kilian
Kilian 17.09.2025, 08:52:21 xxx:xxx.bcf5:10fc
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.09.2025, 07:32:56

..to věřím, hlavně prohledávat tvoje psy a toho mého zakrslíka je opravdu rozdíl, ale co dávám tu Simparicu, tak jsme de facto klíšťat prosti…

keriton
keriton 17.09.2025, 13:19:27 xxx.xxx.66.23

Dobrá připomínka, že bych mohla dát Simparicu. V krabičce jsou tři, takže dávám na začátku jara, léta a podzima, a nějak nám to vychází.

U nás teda pes nosívá zakouslých dost, ale jsou mrtvý, takže tahám jen ty, co jsou na blbým místě, ostatní nechám odpadnout. A lezoucích nespočet, na něj prostě jdou hodně.

Dafi
Dafi 17.09.2025, 13:50:22 xxx.xxx.136.20

u nás mají obojky,Žeryk z minulýho roku a vydržel mu celou sezonu i ted,a Dafi teda vyfásla před pár týdny novej,a nosí ho,Žerykovi jsem ho už nedala a klíštata-tuk,tuk,tuk-zatím nikde….

já ty obojky moc teda nemusím,protože zvlášt Dafi má pidi krk a pak má krk samý řemení🙂

řetízkáč,obojek,nebo postroj a když má náhubek ještě…

ale zase nám fungují….

Orionka (neregistrovaný) 18.09.2025, 15:33:00 xxx:xxx.96de:a0a

Dnes jsem se venčila v lesích a kopcích. Les byl mokrý, mlžný a tajemný. Klíště jsem nechytila, pár hub viděla a nechala v lese. (Ještě tu mám žampiony, očuchávám je a nějak na ně nemám chuť - zápašné=jedovaté. Když jsem to nevěděla, snědla jsem všechny)

Obrázek
Dafi
Dafi 18.09.2025, 21:23:51 xxx.xxx.136.20

tak  úterý jsem věnovala každému zvlášt-napřed Žeryk s kamošem basendžíkem,k rybníčku,podél velkých ohrad,polí,a zase zpět přes pole-po cestičce teda,a dědinou dom-obě s kamarádkou jsme měly gumáky a Žeryk šel pak do vany osprchovat nohy,břicho*a ve vaně jsem mu rovnou ostříhala nožky,bříško,má to stejně řídký tu srst,takže zahřívací schopnost nula,jen na tom tahá bláto a borčus…

pak jsem vzala ven Dafču-celkem ochotně šla-k parčíčku,trošku pocvičit,pak za zahradu,a dom-trochu poslušnosti,nošení hračky a obíhačky,

k večeru kousek po dědině vyvenčit

ve středu jsem šla ze všema 4 ke křížku mezi polama,pak dozadu mezi polama a zpět-Dafi měla trošku obíhání psů,pak trošku cvičil Maxík a šly jsme dom-Dafi se cestou tam strašně táhla-protože-pařezy,lavičky ne a stejná nudná trasa,aspon nebylo teplo…

odpo dojel tatka,tak se sedělo chvilku na terase,a já pak šla ze 3 psama kousek po dědině

dnes ráno,že se hecnu a po dlouhééé době,ale fakt dlouhééé době půjdu ze psama do lesa za hájenku-moc tam nechodím,protože kopec,a Dafi se tam strašně vleče a zastavuje,tak do lesa jezdíme autem-mimo Bučovice,

ale nechtělo se mě chodit ke křížku a mezi polama,že zase mokrá tráva a zima,tak jsem lezla kopec k hájence,Dafča se táhla za mnou,ale aspon tam nehrozí auto jak směrem k lípě…

dolezly jsme k hájence,šly do lesa k obrázku,pak kousek za něj,Dafi hupkala po pařezech,na jednom dávala packy ve stoje na střídačku-trošku cvičeníčka:-()

u obrázku jsem se pomodlila,na jeden strom nalepila a objímala, houby nenašla,zamračeno,bláto,pak poprchalo…

no,ale větší vycházka za náma psi proběhlí,Dafi jsem pak ošmikala hlavičku a náprsenku,Žerykovi vystříhala srst mezi polštářkama a ostříhala ocásek a šla jsem dělat větší úklid-t.j.-vyndat všechny knížky o psech+poháry,medaile,poumývat police,poutírat knížky a vrátit zpět,už jsem začala i s oblečením po něčem…

odpo šofík u rozhlasové pohádky,pak učesat psiska rodičů,kteří se nám usídlily doma,¨

a s nimi jsme jely do Ž.lesa,všichni 4 pejsani

po cestě zpět v autě jsem řekla příteli,že s našimi psy jsem byla ráno v lese…

tak proč jsme jely zase!!!do lesa???

a já-noo,nebyly Maxík s Betty,a Dafi si aspon zablbne na pařezech….-furt potřebuju aby zhubla☹️

no,v lese odpo sluníčko,tak tam bylo příjemně.

a pak po vycházce jsem valila na masáž…-pohodička

jo a fotila jsem naše krmení holubů a vrabců….

ta fotka obrázku u nás v lese je starší-to je náš cíl za barákem v lese-k obrázku…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 19.09.2025, 01:05:51 xxx.xxx.226.32
Dafi:

tak  úterý jsem věnovala každému zvlášt-napřed Žeryk s kamošem basendžíkem,k rybníčku,podél velkých ohrad,polí,a zase zpět přes pole-po cestičce teda,a dědinou dom-obě s kamarádkou jsme měly gumáky a Žeryk šel pak do vany osprchovat nohy,břicho*a ve vaně jsem mu rovnou ostříhala nožky,bříško,má to stejně řídký tu srst,takže zahřívací schopnost nula,jen na tom tahá bláto a borčus…

pak jsem vzala ven Dafču-celkem ochotně šla-k parčíčku,trošku pocvičit,pak za zahradu,a dom-trochu poslušnosti,nošení hračky a obíhačky,

k večeru kousek po dědině vyvenčit

ve středu jsem šla ze všema 4 ke křížku mezi polama,pak dozadu mezi polama a zpět-Dafi měla trošku obíhání psů,pak trošku cvičil Maxík a šly jsme dom-Dafi se cestou tam strašně táhla-protože-pařezy,lavičky ne a stejná nudná trasa,aspon nebylo teplo…

odpo dojel tatka,tak se sedělo chvilku na terase,a já pak šla ze 3 psama kousek po dědině

dnes ráno,že se hecnu a po dlouhééé době,ale fakt dlouhééé době půjdu ze psama do lesa za hájenku-moc tam nechodím,protože kopec,a Dafi se tam strašně vleče a zastavuje,tak do lesa jezdíme autem-mimo Bučovice,

ale nechtělo se mě chodit ke křížku a mezi polama,že zase mokrá tráva a zima,tak jsem lezla kopec k hájence,Dafča se táhla za mnou,ale aspon tam nehrozí auto jak směrem k lípě…

dolezly jsme k hájence,šly do lesa k obrázku,pak kousek za něj,Dafi hupkala po pařezech,na jednom dávala packy ve stoje na střídačku-trošku cvičeníčka:-()

u obrázku jsem se pomodlila,na jeden strom nalepila a objímala, houby nenašla,zamračeno,bláto,pak poprchalo…

no,ale větší vycházka za náma psi proběhlí,Dafi jsem pak ošmikala hlavičku a náprsenku,Žerykovi vystříhala srst mezi polštářkama a ostříhala ocásek a šla jsem dělat větší úklid-t.j.-vyndat všechny knížky o psech+poháry,medaile,poumývat police,poutírat knížky a vrátit zpět,už jsem začala i s oblečením po něčem…

odpo šofík u rozhlasové pohádky,pak učesat psiska rodičů,kteří se nám usídlily doma,¨

a s nimi jsme jely do Ž.lesa,všichni 4 pejsani

po cestě zpět v autě jsem řekla příteli,že s našimi psy jsem byla ráno v lese…

tak proč jsme jely zase!!!do lesa???

a já-noo,nebyly Maxík s Betty,a Dafi si aspon zablbne na pařezech….-furt potřebuju aby zhubla☹️

no,v lese odpo sluníčko,tak tam bylo příjemně.

a pak po vycházce jsem valila na masáž…-pohodička

jo a fotila jsem naše krmení holubů a vrabců….

ta fotka obrázku u nás v lese je starší-to je náš cíl za barákem v lese-k obrázku…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Krásného Huberta máte. A holuby jsem našla.

Daja
Daja 19.09.2025, 04:27:42 xxx:xxx.5a36:3363
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 18.09.2025, 21:23:51

👍 moc hezký týden. Už se těším na to, že začnu pořádně běhat i já a můžu do hor na pořádnou procházku.

Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:31:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.09.2025, 01:05:51

tak to jste šikovná,já je fotila z terasy,at se nevyplaší,chodí se k nám krmit dlouho i s hejnem vrabčáku,vodu mají v kastrůlku a jídlo v té obří bedně….

obrázek Huberta se mi taky líbí🙂

Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:34:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 19.09.2025, 04:27:42

no,ještě se mi do týdnu vešel v úterý psycholog a kamarádka v knize na pokec-vydyndala jsem z ní dlouhýý svetr až skrona zem na doma🙂

a včera po vycházce masáž

dnes vycházka ze všema 4 psama mezi polama s troškou cvičení-obíhání noh,kroky,otočky,ráno mokro,rosa děsná,ted to krásně sluníčkuje🙂

acher (neregistrovaný) 19.09.2025, 10:42:09 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 18.09.2025, 21:23:51

To je hrdlička, ne.

Sarah01
Sarah01 19.09.2025, 20:38:56 xxx.xxx.218.35

Včera jsme v očekávání krásného počasí odjeli s Cherry, dcerou a vnučkou do Roháčů. Opravdu to vyšlo, je tu nádherně. ☀️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 20.09.2025, 19:31:39 xxx.xxx.105.211

Dnes Roháčské plesá, mákli jsme si. Pejsky jsme nebrali, je tam zákaz, přesto jsme cca 10 psů potkali.

Orionka (neregistrovaný) 20.09.2025, 19:41:11 xxx.xxx.226.32
acher:

To je hrdlička, ne.

Když je to divoké, tak asi hrdličky. Holub hřivnáč má pásky bílé a také je tlustší.

Orionka (neregistrovaný) 20.09.2025, 20:01:23 xxx.xxx.226.32
Sarah01:

Dnes Roháčské plesá, mákli jsme si. Pejsky jsme nebrali, je tam zákaz, přesto jsme cca 10 psů potkali.

Nádherné fotky, slzu jsem uronila. Roháč, Plačlivo, Tri kopy…Jen v té první sérii se neorientuji. Ta dřevěná rozhledna je prosím kde? 

Doron
Doron 20.09.2025, 21:58:12 xxx.xxx.166.146

My dnes na Branově, trochu jsme houbařili, pesové se vykoupali v Berounce, bylo to hezký.

Úplně zuřím, že z toho tady chtějí udělat Národní park Křivokládsko, přijde mi to úplně v pohodě tak jak to je, nikdo sem nechodí, je tady klid, ty lesy žádnou ochranu nepotřebujou.

Zas jenom důl na dotace a různý nekalý kšefty, který už začaly .

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 20.09.2025, 23:19:45 xxx.xxx.218.35
Orionka:

Nádherné fotky, slzu jsem uronila. Roháč, Plačlivo, Tri kopy…Jen v té první sérii se neorientuji. Ta dřevěná rozhledna je prosím kde? 

Je to na druhé straně Zuberce, na kopci Machy, není to v TANAP.

Xerxova
Xerxova 21.09.2025, 06:43:03 xxx:xxx.a0ad:de3b
Doron:

My dnes na Branově.

tam jsem byla kdysi dáááávno na úžasném táboře. Bylo nám tak 12, jezdili jsme se ZDŠ, měli báječnou skupinovou vedoucí, která (byť ve věku babičkovském) organizovala pionýrské tábory pro děti od 8 do 15 let, kde jsme si hráli na Indiány a prožili neskutečně pohodové dny plné zážitků (i práce)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.