Dafi: tak úterý jsem věnovala každému zvlášt-napřed Žeryk s kamošem basendžíkem,k rybníčku,podél velkých ohrad,polí,a zase zpět přes pole-po cestičce teda,a dědinou dom-obě s kamarádkou jsme měly gumáky a Žeryk šel pak do vany osprchovat nohy,břicho*a ve vaně jsem mu rovnou ostříhala nožky,bříško,má to stejně řídký tu srst,takže zahřívací schopnost nula,jen na tom tahá bláto a borčus…
pak jsem vzala ven Dafču-celkem ochotně šla-k parčíčku,trošku pocvičit,pak za zahradu,a dom-trochu poslušnosti,nošení hračky a obíhačky,
k večeru kousek po dědině vyvenčit
ve středu jsem šla ze všema 4 ke křížku mezi polama,pak dozadu mezi polama a zpět-Dafi měla trošku obíhání psů,pak trošku cvičil Maxík a šly jsme dom-Dafi se cestou tam strašně táhla-protože-pařezy,lavičky ne a stejná nudná trasa,aspon nebylo teplo…
odpo dojel tatka,tak se sedělo chvilku na terase,a já pak šla ze 3 psama kousek po dědině
dnes ráno,že se hecnu a po dlouhééé době,ale fakt dlouhééé době půjdu ze psama do lesa za hájenku-moc tam nechodím,protože kopec,a Dafi se tam strašně vleče a zastavuje,tak do lesa jezdíme autem-mimo Bučovice,
ale nechtělo se mě chodit ke křížku a mezi polama,že zase mokrá tráva a zima,tak jsem lezla kopec k hájence,Dafča se táhla za mnou,ale aspon tam nehrozí auto jak směrem k lípě…
dolezly jsme k hájence,šly do lesa k obrázku,pak kousek za něj,Dafi hupkala po pařezech,na jednom dávala packy ve stoje na střídačku-trošku cvičeníčka:-()
u obrázku jsem se pomodlila,na jeden strom nalepila a objímala, houby nenašla,zamračeno,bláto,pak poprchalo…
no,ale větší vycházka za náma psi proběhlí,Dafi jsem pak ošmikala hlavičku a náprsenku,Žerykovi vystříhala srst mezi polštářkama a ostříhala ocásek a šla jsem dělat větší úklid-t.j.-vyndat všechny knížky o psech+poháry,medaile,poumývat police,poutírat knížky a vrátit zpět,už jsem začala i s oblečením po něčem…
odpo šofík u rozhlasové pohádky,pak učesat psiska rodičů,kteří se nám usídlily doma,¨
a s nimi jsme jely do Ž.lesa,všichni 4 pejsani
po cestě zpět v autě jsem řekla příteli,že s našimi psy jsem byla ráno v lese…
tak proč jsme jely zase!!!do lesa???
a já-noo,nebyly Maxík s Betty,a Dafi si aspon zablbne na pařezech….-furt potřebuju aby zhubla☹️
no,v lese odpo sluníčko,tak tam bylo příjemně.
a pak po vycházce jsem valila na masáž…-pohodička
jo a fotila jsem naše krmení holubů a vrabců….
ta fotka obrázku u nás v lese je starší-to je náš cíl za barákem v lese-k obrázku…
Krásného Huberta máte. A holuby jsem našla.