Děkuji. A zvrací taky nebo to vždycky spolyká?
Moc se v tom nevyznám, jdeme teď s pejskem na vyšetření megaezofagusu. Příznaky jsou podobné.
Děkuji. A zvrací taky nebo to vždycky spolyká?
Moc se v tom nevyznám, jdeme teď s pejskem na vyšetření megaezofagusu. Příznaky jsou podobné.
Ano, někdy i zvrací. To, když neuhlídám ten potřebný klid po krmení a hlavně to odříhnutí.
Takže jdete na kontrastní rtg jícnu, zřejmě…U nás to podezření taky bylo, proto jsme to tehdy absolvovali. Držím Vám palce! 🌷 kdyby bylo potřeba, založte klidně samostatné téma.
jo a misky mám všechny výše, aby se k nim neshýbal, to je nutnost.
Tak my nevenčíme, asi mám chřipku.
Ajaj, brzo se uzdravte, Sarah🌷
No a už to začíná… podzim je tady a virózy taky…. teď teda lítá mezi lidmi spíš covid, ale dnes už je to ve finále jedno.
Tak koukej ležet, odpočívat, pít horkej čaj s citrónem a ať tě ta potvora chřipková brzy opustí…
Moc děkuji já jsem z toho docela vyděšená.
Zatím je to tak že zvrací když dlouho nežere, (žluté šťávy jakoby hleny, někdy více do bíla a zapěněné), ale krmíme 4x denně což není že by dlouho hladověl.
Na syrovém mase to bylo výrazně horší. Po přechodu na granule je to lepší ale ne dobré. Často se nad ránem překyseluje, mlaská naprázdno a je vidět že chce zvracet. Taky hodně žere trávu a pak zvrací ty šťávy. I když poslední krmení je pozdě večer, cca 23:00.
Může být problém taky s alergii na složku v krmivu. Tím jsme začínali. Přišel s jehněčími Brity a já mu dala večer dávku a ráno jsem ji měla nestrávenou v pelíšku. Vyhodil to, jak vstal. Nejdřív dostal prášky na snížení kyselosti žaludku- to u nás nepomáhalo, pak už teda ten degan a veterinární dietu hypoalergenic, značku bych musela najít, teď nevím. Pak jsme asi po půl roce? přecházeli na monoprotein a sedly až kachní Marpy.
Nechala jsem udělat krevní testy na alergie a u mého psa ty výsledky sedí + i něco navíc 🤦♀️. Samozřejmě, že ani to jehně, co jedl v těch Britech, když k nám přišel, nemůže.
Tak to jen tipy, co může být třeba taky část problémů Vašeho psa. Nahoře v liště máte “vyhledejte v diskuzi” napište tam třeba heslo zvracení a dejte hledat v příspěvcích, ne v tématech….tam toho bude těch tipů…
Teď až jsem si všimla, že jste založila téma 🤦♀️ mohla jsem už psát tam…třeba pomůže Kometa s přesunutím příspěvků? Prosím Kometo….jestli je to možné? Netuším…
Napsala jsem Zbyňkovi. Přesun příspěvků není v mé kompetenci.
U nás je to s venčením na prdlačku… tak Gině se hojí ta packa a navíc má antibiotika, moje kolegyně je na dovolený, takže já nonstop od rána do večera v práci a navíc povětšinou i chčije a chčije.
Dneska večer bych chtěla alespoň jednou obejít se psy park…ta Ginina packa vypadá docela dobře a sice má antibiotika, ale myslím, že jí pár minut pohybu nezabije.
Tak jen aby nepršelo…to je fakt děs…Máťu strkám ze dveří baráku násilím, ať se jde vyčůrat a kolikrát se mi to povede až na potřetí a to už je vidět, že fakt potřebuje čůrat….madam pastevecká pro jistotu nesleze ani z gauče…venku mokro, co by tam dělala, když ona vlastně vůbec čůrat nepotřebuje…
Dneska snad už bude hezky,ale když je hnusně,tak Alan také ven nemusí. Včera jsme se šli vyvenčit okolo 7 večer,domů přišel v 8 s pánečkem a ráno v 6 jsem ho doslova vyhodila ven ať se jde taky vyčůrat.No teď svítí sluníčko, tak zůstal ležet venku na lavičce a chytá teplo.
Já mám divný psy, nojo rusové, co se divím. Déšť ani zima nevadí 🙈. Teda jim nevadí.🤣
Tak zatímco já se léčím, děti s rodinkami odjely za tatínkem na Pálavu a moje odchovy na klubovku do Humpolce. Becky získala V4 ve třídě mladých z 15 fen. 🥰 Mám radost.
Tak Becky velká gratulace 👍
tak do čtvrtka deštivo,vycházky po kouskách,kousek za barák,kousek po dědině,od úterý mě příšerně moc bolela krční páteř….takže radost…☹️
ve čtvrtek jsem šla ze psama dědinou k rybníčku a ke koníkům,
a v pátek po ranní,kdy to vypadalo,že lidi odvezou i nás a regály jsem měla pak ftipný venčení
ve čtvrt na 5 jsem vstala po odpoledním šlofíku,
a šly jsme k rybníčku a ke koníkům,mají obří velkej výběh podél potůčku a zahrad,
dělají tam jednou ročně i westwrnový závody..
no takže jdu podél výběhu,napřed došel Dárek,na kterým jsem jednou jela a pak ho chodila celkem pravidelně česat…tak ten došel jen na vteřinu,a šel fuč a ke konci výběhu došel druhej hnědej koník,kterej stál těsně u hrazení a pásl se a nechal se hladit po hrudníku a krku a hřívě a hlavě a já mu zpívala a hladila a zpívala-malej koník,hodnej koník,maleej koník,hodnej koník….
no a mezitím,protože i dopoledne lilo a lilo a kolem ohrady tráva s kaluží..
tak mezitím jsem občas hodila Žerykovi míček a Dafi nechala oběhnout Žeryka a stromy a přinést srdíčko …
pak jsme šly dom-tvrdla jsem tam docela dlouho a mazlila a mazlila….
doma jen vyprat a vedle k máti…
ve 4 ráno jsem se snažila rozcvičit záda,chodila s nahřátým polštářkem na krku..peklo☹️
no vstaly jsme po osmé ráno,po deváté jsme vyjely ze všema 4 do lesa-mega bláto a ve z,mole vnitřnosti zvířat v pytlu…☹️
no,ale jinak,pejsci se proběhly,měly jsme změnu,pak jsme dojely do města a já šla přes město ze všema 4….
atrakce jak hrom…
dotaz dítěte na tatínka-tati,proč nemáme taky 4 psy?-protože nám stačí jedn..
dotaz pána-jéé vy máte psí školku??-ne,to je psí klub důchodců-a říkám věk..
no,ale jsou svižný!!!pán na to…-já,no byly jsme před chvilkou v lese…
jdu přes parkoviště k řece a paní ze psem-hahaha-kde jste nabraly tolik psů???
já-no někdo má jednoho,někdo 4…
u řeky jsem házela Žerykovi míček a měl sedni/lehni vstan a postatní psi sedni a packy dávaly…
doma učesat pořádně Dafču,dostala mrkev z rýží,Žeryk pamlsky a šla jsem vařit…
pejsci se šly opalovat na terasu…
Tak já mám psy jenom dva, takže nikdo se neptá na počty psů, ale fakt každej druhej člověk, který mě osloví, když jdu se psy, tak nezapomene zmínit “no…to když zatahaj, tak asi máte co dělat, že jo”…a nebo “no vy musíte mít ukrutnou sílu, když je udržíte”…"jé, vy máte štěstí, že ti vaši netahají, že si nevšímají psů, ten můj Alík je fakt hroznej"….
Nicméně vím, že čím větší počet psů, tím víc budíš pozornost. Já vídávala jednu paní, tak měla 5 pejsků - útulkáčů a to když člověk potká, tak už si všimne, i když to jsou menší pejsci, tak je jich moc moc moc moc…
-hahaha-kde jste nabraly tolik psů???
Tak to bych jim přála potkat Impact 😂…to by teprv čuměli…
no,mě ta pozornost dnes překvapila,protože i když se ze 4 psama ve městě nějak často nevyskytuju,-přece jen,je to fakt už moc,a oni chcou fšude čuchat,tahají,motají se,protože ještě vždy hledají Martina,tak proto se motají a trvá,než je trochu srvnám a tak…a ještě Bettynečka fakt blbě vidí+slyší,takže jdu,a čučím fakt za ni-jakože místo ní vyhlížím v její výšce větvičky,sloup a tak,prostě věci,kterým se nevyhne a do toho,hlídám další 3 psy a sleduju okolí…
no,ale občas s nimi ve městě jsem,protože Martin tam zakončuje vycházky-jde si ještě nakoupit….
takže nevím co dnes takový rozruch….
ftipný bylo,že jsem byla ze psama kousek od práce…chudáci měly moře lidí,nojo no,zítra zavřeno…
Martiin se blb:-O zeptal vedoucí,jestli nechce abych jim došla pomoct…uffff….,
jo,věřím,že musíš ze svými telátky budit pozornost🙂
akorát,občas už asi některý hlášky asi nejsou ani ftipný,že?
jo,kdyby viděly Impakt tak by zíraly,nebo barzojíky a Alušku s jezzevčíčkama…
Gratuluju
Ještě společná fotka s tátou. Zleva Becky, Beanie (Jožin) a taťka Robbie.
Jožinek neměl svůj den, šili s ním všichni čerti, tak dostal V bez pořadí, ale i to je moc pěkná známka.
Na klubovce se výborná cení stonásobně👍