Aktuálně: 2 749 inzerátů261 912 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dafi
Dafi 27.09.2025, 17:26:58 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.09.2025, 16:43:06

krásné foto,krásní psi,krásný úspěch!

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 27.09.2025, 18:42:19 xxx.xxx.153.232

Kluci dostali nového vlka, tak řádili  na zahradě a ve výběhu.  Jo a hračka pořád žije🐺  

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 27.09.2025, 18:46:02 xxx.xxx.167.186

My byli minulý týden marod. Neměla jsem lžičky na nic. Dva dny venčil muž. No a mladý pán si z frustrace, že panička se nevěnuje, uhlodnul na ocase štetku. Takže jsem po dvou dnech s ukrutným bolehlavem a náběhem na zánět dutin zase honila kilometry a doma vymejšlela hlavolamy, aby mladý pán nevymejšlel (sebe)destruktivní hověziny a byl rád, že může chrápat. Na noc teda nafasoval pro jistotu límec. 

O víkendu nylo líp, tak jsme vyrazili do Staré Huti a na naučnou stezku Karla Čapka. Kdo to tam nezná (a nemá to moc z ruky), doporučuju. Je to krásný asi deseti nebo jedenáctikilometrový okruh tak hodinku vlakem z Prahy směrem na Dobříš.

Jinak pro pobavení. Dneska jsem vyslala muže s dětmi na celý den ven. Po obědě jsem šla venčit. To, že klíče zůstaly doma, mi došlo přesněv ve chvíli , kdy jsem zabouchla domovní dveře. Branka na ulici byla samozřejmě taky zavřená. Jestli nás někdo viděl, jak s tou skoro sedmnáctikilovou chlupatou nespolupracující koulí v náručí přelejzám plot, musel se potrhat smíchy. No a domů jsme to absolvovali znovu, protože muž mi sice dovezl svoje klíče, ale těmi nejde branka odemknout. No prostě psina. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 27.09.2025, 19:17:44 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 27.09.2025, 18:46:02

Tak to jste dobrá teda 👍, já bych branku určitě nepřelezla ani bez psa. 

kometa
kometa správce
27.09.2025, 19:22:38 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.09.2025, 19:17:44

Když musíte… 

Xerxova
Xerxova 27.09.2025, 19:32:36 xxx:xxx.88f3:7b71

my tento týden venčili jen v lese za humny - často bylo mokro a zima… až dneska bylo hezky… Nejprve Yoda, od včerejška jsme raději vytáhli reflexní nákrčník - a zrovna dneska byly slyšet rány z kulovnice…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 27.09.2025, 21:57:25 xxx:xxx.f80a:ffb4

Dneska jsem šla 18 km přes Suchý vrch, Bukovou horu… Nejdřív jsem si říkala, že to asi bude dost opruz kvůli cyklistům. Jsou tam traily a když jsem tam šla posledně, tak tam lítali závodní rychlostí. Navíc bylo po týdnu hezky, tak jsem si říkala, že tam bude hodně lidí. Jak moc jsem se mýlila. Akorát přímo na Suchým vrchu bylo dost národa, ale jinak jsme s Malinou drtivou většinu cesty byly široko daleko samojediný. Moc se nám tam líbilo. Akorát v jednom místě se Malí chovala tak podivně až jsem usoudila, že v tom lese byl asi vlk. Bohužel jsem ho já neviděla. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daja
Daja 28.09.2025, 04:45:18 xxx:xxx.f7f0:c6f5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 27.09.2025, 15:52:44

No to mi povídejte o tom když jdete ven s více  psy. Ještě když jsme bydleli ve městě to bylo blbých připomínek ke třem psům ( dva Bišonci a jedna Ruská barevná Boloňka ). Přitom psy si nikoho nevšímaly a já poctivě uklízela i na vodítkách jsem si je ukočírovala.

Dafi
Dafi 28.09.2025, 06:55:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 28.09.2025, 04:45:18

blbý připomínky-chlap v dědině kdysi řešil,jestli za ně platím poplatky….

Sarah01
Sarah01 28.09.2025, 07:36:11 xxx.xxx.162.253

Když jsme měli 3 útulkáče, tak jsem na takový dotazy odpovídala, že jich máme tolik, protože se o ně jejich páníci už nechtěli starat. A teď říkám, že proto, aby jim nebylo smutno, když nejsem doma. 😊

efe
efe 28.09.2025, 07:42:38 xxx.xxx.64.15

Těšila jsem se na víkendové procházky a místo toho ležím mrtvá s covidem 🙄

Sarah01
Sarah01 28.09.2025, 07:51:12 xxx.xxx.162.253
efe:

Těšila jsem se na víkendové procházky a místo toho ležím mrtvá s covidem 🙄

Jestli já ho právě nemám taky. Horečky totiž skoro nemívám a teď jsem měla skoro 39.

Kilian
Kilian 28.09.2025, 11:42:54 xxx:xxx.9f4:138
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.09.2025, 16:43:06

..ještě jednou moc gratuluju…ony ty klubovky nejsou vůbec snadné výstavy..

Sarah01
Sarah01 28.09.2025, 11:49:47 xxx.xxx.162.253
Kilian:

..ještě jednou moc gratuluju…ony ty klubovky nejsou vůbec snadné výstavy..

Moc děkuju, i všem ostatním za gratulace. 🌺

Xerxova
Xerxova 28.09.2025, 14:40:57 xxx:xxx.d92a:2702

přeji marodům co nejrychlejší návrat na procházky.

My dneska výletili o kus dál - Růžový hřeben u Děčína. Krásné vyhlídky na Labe (Stoličná hora, Labská stráž, Růžová vyhlídka) a krásné skalní útvary. Taková Sluneční brána se nám líbila moc. Yoda na začátku byl na zabití (mlžné ranní louky ho lákaly a já si trochu zaposilovala), pak už byl vzorný a na konci už hypervzorný (to už se myslím těšil do auta).

Když sečtu páteční dlouhou dopolední se psem a následných 6 hodin na nohách při Noci vědců, sobotní dlouhou houbovou procházku a dnešní “růžovou” cestu… tak mám až dost kroků… 

Xerxova
Xerxova 28.09.2025, 17:36:29 xxx:xxx.d92a:2702

dnešní cesta z Ludvíkovic na Sluneční bránu a přes řadu vyhlídek na Labe k Děčínu a zase zpátky…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 28.09.2025, 19:17:39 xxx.xxx.57.94

🐾 Ploština - rozhledna Vysoké pole 🐾

V sobotu jsem přišla na to, že se dá autem zajet až k památníku Ploština. A tak byl plán na neděli jasnej. 😍 Hodit všechno za hlavu a hurá do lesa, páč tam se dá myslet jen na dvě věci - jak je tam krásně a jestli nezdechnu než dojdu k autu. 😂

Cesta byla pravda trochu delší - skoro 80 km. Ale co by člověk pro to dobití baterek neudělal. Na dálnici bylo vidět, jak jsou Hostýnky v mlze, ale nám krásně svítilo sluníčko. Jen ve Zlíně jsme sjeli do inverze, ale za Zlínem už vykukovalo sluníčko a bylo jasný, že nás čeká nádherný výlet. 🌞

Na Ploštině nebyla ani noha a místa na parkování habakuk. Takže vyložit psy a tradá do lesa. Nasrala jsem se hned na prvním kilometru, páč jsem si strčila do cesty pěknej krpál. Jen proto, že se mi nechtělo jít na okolo delší trasou. 😂 

Za krpálem ale cesta ubíhala parádně, všude klid, sem tam houbař. Došli jsme zadem až do Vysokého pole, kde jsme teda vzbudili půlku vsi. Nechápu, proč musej mít za plotem každej dva uřvaný čokle. 😆 Za vsí jsme si to štrádovali krásným kopečkem k rozhledně, kde bylo fakt, ale fakt mega nádherně! 🏞️🏔️

U rozhledny jsem uvázala psy, sebrala všechnu odvahu a rozhodla se vylézt nahoru. 😃 No, trochu se mi klepaly kolena, ale dala jsem to. 😆

Dole další snídaně a pak hurá přes údolí zase zpátky k autu. Poslední dva kilometry jsem měla trochu krizičku, ale nakonec jsme to statečně došli. 🫡

Výlet teda super a stálo za to si tam dojet. Fotek mám mraky a to jsem skrz ubývající baterku nefotila vše, co bych chtěla. 📸

Ps: Ta růžová šipka na fotce je naše zaparkovaný auto. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.09.2025, 20:48:53 xxx.xxx.136.20

tak dnes měl Žeryk 2 větší vycházky a Dafi s Mxíkem jednu,Betty žádnou-větší v lese by na ni byla dost,a na druhou mě ji máti medala….,

dojely mě 2 kamarádky z BK z našeho 4lístku,

takže včera po vycházce jsem vařila,prala,žehlila,uklízela,aby to u nás trošku vypadalo…

a dnes jsme stejně seděly na terase😀😀😀

Martin ráno udělal hromadu chlebíčků,upekl koláč a po desáté hodině dojely kamarádky,

obě mají rády vycházky-chodím s nimi na vycházky když jsem v BK,takže mrkly k nám dom,shltly chlebíček,a šly jsme s Dafi a Žerykem ven,bylo krásně,i když kolem velkýho pole vichr+teda občas bláto…

došly jsme k lípě-10minut od domu,kopec…tak se Dafča táhla…

pak obejít velký pole,kde na jedné straně sejít o mez níž na loučku,kde je vyhlídka a chráněná krajinná oblast Hašky-odtud,kde jsme chvilku poseděly,tak odtud do lesa na můj okruh k obrázku sv. Huberta,kolem hájennky,kolem pole,kolem cvičáku,dědinou dom,

tam poseděly na terase,dovezly,koláč,buchtu a domácí med,daly jsme kafe,čajík,jedna kamarádka hházela Žerykovi míček chviličku,Dafi zalehla na terase,a na druhou větší vycházku šel Žeryk s Maxem-k rybníčku,ohradě,kde nebyly koníci,byly tam prasátka,husy,kozy a v obřím výběhu taky koníci nikde….

obešly jsme další obří pole a dědinou dom…to už kamarádky mířily k domovu,

viděly i průvod v kroji,a mši v kapličce…,

večer pejsani schlamstli teplou večeři,Žeryk dostal nahřátý svetr a šly hajat…

Dafi s námi jít ven na druhou vycházku nechtěla…prý at jdem sami,a ležela na sedačce,pak byla načučená a nebavila se se mnou…

máti zase tvrdila kamarádkám,že by je Max pokousal☹️

v životě nikoho nerafl….

jako jasně,štěkal na ně..ale pak byl v klidu,v klidu s nimi šel ven,

Betty se šla uvítat v náruči a pomazlit,ta je nejhodnější z celé smečky,neblafe,nic….:-()

kamarádky překvapilo,že na ně Dafi blafe,i když je zná,ale oni knírači tak hlídají-prostě štěkají,když někdo dojde..pak stichnou a jsou v pohodě

já měla pochopitelně psy ze začátku na vodítku,když kamarádky přišly a pustila je pak…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.