Aktuálně: 3 798 inzerátů208 712 diskuzních příspěvků18 232 uživatelů

Politika...

Anonymní (neregistrovaný) 31.10.2024, 13:12:23 xxx.xxx.16.96
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 31.10.2024, 10:45:36

Tady to patrně nikoho nezajímá. Zde teprve zažívají zděšení ze spolu, prý není koho jiného volit, když jsou všichni lumpové v jedný partě. Asi je potřeba probírat každýho lháře zvlášť. Je to o hledání toho menšího libtardiho zla. Politici se mohou, zatím, měnit, voliči zůstávají. Změnu v téhle zemi nečekám.

Orionka (neregistrovaný) 31.10.2024, 16:59:35 xxx:xxx.9c7e:2b00
Anonymní:

Tady to patrně nikoho nezajímá. Zde teprve zažívají zděšení ze spolu, prý není koho jiného volit, když jsou všichni lumpové v jedný partě. Asi je potřeba probírat každýho lháře zvlášť. Je to o hledání toho menšího libtardiho zla. Politici se mohou, zatím, měnit, voliči zůstávají. Změnu v téhle zemi nečekám.

Bohužel  jsem zažila dost dlouhou dobu, kdy politici zůstávali a měnili se voliči. Když jim nedáme najevo, že se budou měnit politici…..

Orionka (neregistrovaný) 31.10.2024, 17:02:52 xxx:xxx.9c7e:2b00
JanaJanaJanaJana:

Tvl a SPOLU jde zase příští rok dohromady do voleb. Já fakt nebudu mít koho volit 😀 

ACO jste čekala? ODS sama žádný výsledek neudělá. A ty další? Mají naběhnutí k tomu, nepřekročit hranici 5%.

Orionka (neregistrovaný) 31.10.2024, 17:08:02 xxx:xxx.9c7e:2b00
assil:

Tak vždycky se najde x lidí, kterým ani zlodějna nevadí.

Jestliže víte o zlodejině, pak je vaší občanskou povinností ohlásit trestný čin. Jestli to neuděláte, tak je to jen plácnutí do vody. Čapí hnízdo nestačilo? Kdyby věděli o něčem novém, větším, natočili by se dokola na Čapím.

Orionka (neregistrovaný) 31.10.2024, 17:08:55 xxx:xxx.9c7e:2b00
Orionka:

Jestliže víte o zlodejině, pak je vaší občanskou povinností ohlásit trestný čin. Jestli to neuděláte, tak je to jen plácnutí do vody. Čapí hnízdo nestačilo? Kdyby věděli o něčem novém, větším, natočili by se dokola na Čapím.

…. netočili….

Orionka (neregistrovaný) 02.11.2024, 15:04:21 xxx.xxx.186.126

To vy jste si ještě nevšimly, že žijeme v komunismu? Traduje se, že kdysi Jakeš odpověděl: až budou banány levnější než brambory.

V týdnu v Lidlu - banány 19,-- a brambory 24,90 😈 a ještě byly hnusné, každá druhá nakopnutá a tečkovaná. Dlouho jsem se tak nerozčilila.

Orionka (neregistrovaný) 02.11.2024, 15:07:38 xxx.xxx.186.126

Hlavně ať si zase MPA oblíkne tričko s obrázkem. To pak nevím, jestli nás reprezentují dospělci (a měli by být vzdělaní) nebo puberťáci.

Nejspíš to budou poberťáci.

N (neregistrovaný) 02.11.2024, 23:05:02 xxx.xxx.242.38
Orionka:

To vy jste si ještě nevšimly, že žijeme v komunismu? Traduje se, že kdysi Jakeš odpověděl: až budou banány levnější než brambory.

V týdnu v Lidlu - banány 19,-- a brambory 24,90 😈 a ještě byly hnusné, každá druhá nakopnutá a tečkovaná. Dlouho jsem se tak nerozčilila.

Komunismus kde deset lidí vlastní třičtvrtě planety?  Tohle bude horší než komunismus..

rapotačka (neregistrovaný) 03.11.2024, 10:35:41 xxx:xxx.69bf:d98f

Toto není čudné?

z FB

Na Prima/CNN probírali, že VZP čelí finanční krizi, nedostatek financí vidí výhledově i Vojenská zdravotní pojišťovna.Duté hlavy tam spekulovaly o tom, co je potřeba udělat, aby se to nestalo. Prý buď opět zavedeme nadstandardní péče, nebo budeme zvyšovat opět výši zdravotního pojištění. Nic z toho občané nechápou. Platitli si celý život poctivě zdravotní pojištění a teď nám někdo říká, že budeme možná občany druhé kategorie, které někde sotva ošetří, pokud si nezaplatí připojištění!NIKDO, opakuji NIKDO z nich se ani nesnažil zabývat tím, JAK TOTO VZNIKLO. Popřípadě místo navýšení příjmů NIKOHO ani nenapadlo, jak je to možné, že peníze VZP najednou nestačí.A jsme u toho. Důvod je totiž tabu. Nesmí se o něm mluvit.Nesmí se pojmenovat?

orionka-2
orionka-2 03.11.2024, 11:13:13 xxx:xxx.3ee4:6031

Zdravotnictví je velká černá díra…..

Teď máme nové přístroje na stanovení osteoporózy. Na preventivce : A dám vám doporučení na denzitometrii…..Ale já mám kosti jako slon….nikdo ve vašem věku nemá kosti…každá žena je osteoporozou ohrožena….ale já padám a nelámu se….máte tam telefonní číslo, objednejte se…až budou výsledky, napíšeme prášky.

Snad by se k lékaři na odborná vyšetření mělo chodit při potížích. Jasně, že v mém věku mám nějaký stupeň osteoporozy, ale žádná denzitometrie a prášky mi ty kosti nespraví.

Cena ?

hmn
hmn 03.11.2024, 11:44:02 xxx.xxx.36.172

“Snad by se k lékaři na odborná vyšetření mělo chodit při potížích. Jasně, že v mém věku mám nějaký stupeň osteoporozy, ale žádná denzitometrie a prášky mi ty kosti nespraví.”

no, od toho to jsou prohlídky preventivní, které mají odhalit problém dříve, než člověk začne mít potíže. Možná, že nějaké ty pilule osteoporózu oddálí a člověk si nezlomí krček kosti stehení při prvním uklouznutí a pádu.

orionka-2
orionka-2 03.11.2024, 11:55:03 xxx:xxx.3ee4:6031
hmn:

“Snad by se k lékaři na odborná vyšetření mělo chodit při potížích. Jasně, že v mém věku mám nějaký stupeň osteoporozy, ale žádná denzitometrie a prášky mi ty kosti nespraví.”

no, od toho to jsou prohlídky preventivní, které mají odhalit problém dříve, než člověk začne mít potíže. Možná, že nějaké ty pilule osteoporózu oddálí a člověk si nezlomí krček kosti stehení při prvním uklouznutí a pádu.

Já s vámi musím jen souhlasit, však taky píšu, že v jistém věku……

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.