Aktuálně: 1 920 inzerátů283 215 diskuzních příspěvků20 174 uživatelů

Politika...

megi-the-pes
megi-the-pes 03.02.2025, 14:24:04 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.02.2025, 11:59:22

Čím jsme si začali? 
Si to vemte u psů, jak je vadný, agresivní, tak nejde do chovu, hlava RF, SSSR, to byli vždy takoví jedinci. Nemyslím to zle, to je prostě taková povaha. 

Hlavně se teda nevracejme k těm válkám, co si oba tábory vymýšlí, kdo kterou začal. 

Přirovnala bych to taky třeba k tomu - Někomu řeknu, proč tluče toho psa… Nechte ho být! …A ten oslovený vezme krumpáč a dá mi po hlavě. 
OK? 
Podle mě takoví patří na opuštěný ostrov.

N (neregistrovaný) 03.02.2025, 14:54:47 xxx.xxx.242.38
megi:

To je teda snůška koko.in.

Takže si zařídím taxi a budu státní instituce. Otevřu nemocnici a budu státní instituce, pojišťovnu, banku, kosmetiku, tetovací salon, 
a šup, jsem instituce.
Aspoň se přestaňte trapně vymlouvat, ste chlapi, nebo uplakánci bačkoroví?

Anonym, co se v jiných diskuzích normálně podepisuje, 
a ten druhý taky s krizí identity.

A Vám vadí liberálové, kteří takové, jako jste Vy, obhajují.

Jste chudáci. Je mi Vás opravdu, upřímně líto.
Myslím to hezky.
Ale je to s Vámi k ničemu, nejste schopní diskuze, není to poučné,
vtipné, nic. 
Raději buďte rádi, že dnešní svět je takto liberální, 
protože byste jinak byli tam, kde se odpoledne chodí s hráběmi. 

Užijte si to. ;-) 

Megi, děkujeme za názor.👍 Vás se to netýká když nejste ani schopná pochopit o co jde. Taháte do toho věci jako USA a Mělník.. Tam ten problém opravdu nehledejte. 

N (neregistrovaný) 03.02.2025, 15:28:54 xxx.xxx.242.38
Orionka:

Mám obavu, že v ČR už to neprojde. Maďar se cuknul, Slovensko se cuká, bůh ví jak to dopadne, Rakousko to zkouší…ČR - to už by bylo moc. Nepustí. Baxu jste neslyšel?

Vždyť to slyšíte, lidi by chtěli všechno,ale jak chce někdo něco po nich tak ouha.😐 Ovšem takhle si nechat “srát” na hlavu.. Smutno mi je z toho. Svět se mění a ČR bude zase v zadu úplně poslední.😐 Je fakt možný, že už tu zem opustil zdravý rozum? 😐 Jsem ale jen špinavý američan co neví jak vypadá svoboda a nechodím k lékaři, protože na to nemám.😄 Mám pojištění jako vy a jedenáct důchodových k tomu. Otec je taky v důchodu a neokusuje lavičky v parku hlady.😄 Holt v USA máte vždy volbu. Buď budu peníze rozhazovat jak chci a nebo budu myslet na budoucnost. Večer vám když tak vysvětlím jak to ve skutečnosti s těmi lidmi bez domova a v dluzích je. Zatím jen,že spousta z nich jsou nezodpovední a naprosto kašlající na zabezpečení. Vlastně i u vás je takových mnoho. Můj bratránek je soudní executor. Tak občas vyprávěl,no.😐

Orionka (neregistrovaný) 03.02.2025, 16:44:00 xxx:xxx.f26c:68d0
megi-the-pes:

Čím jsme si začali? 
Si to vemte u psů, jak je vadný, agresivní, tak nejde do chovu, hlava RF, SSSR, to byli vždy takoví jedinci. Nemyslím to zle, to je prostě taková povaha. 

Hlavně se teda nevracejme k těm válkám, co si oba tábory vymýšlí, kdo kterou začal. 

Přirovnala bych to taky třeba k tomu - Někomu řeknu, proč tluče toho psa… Nechte ho být! …A ten oslovený vezme krumpáč a dá mi po hlavě. 
OK? 
Podle mě takoví patří na opuštěný ostrov.

S čím jsme si začali? No přece s odmítnutím plynu a ropy. RF nám kohoutky nezavřela.

O nic víc ani míň v mém příspěvku nešlo.

Anonymní (neregistrovaný) 03.02.2025, 17:38:43 xxx:xxx.fc6f:edc7
megi-the-pes:

Jó, pojďme volit někoho, kdo se tam nedostane, ledaže spojíme 500 stran dokupy, co? 
To je po vzoru USA, kde si dva prezidenty točí 128 let dokola, že. 
Výborná rada, výborná, 
posíláme piškotek. 

To už moje slepice maj lepší názory. 

A jejich názory jste schpna chápat? Jestli alespoň s nimi se mentálně srovnáte

N (neregistrovaný) 03.02.2025, 19:29:57 xxx.xxx.242.38
acher:

tak to abychom začali plést svetry

https://www.echo24.cz/a/HeZUn/zpravy-zahranici-pravidla-eu-krby-a-kamna-zvysi-ceny-ohrozi-cesky-trh-varuje-asociace-napojeni-elektrinu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1431010&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Další nařízení? Bože, jsem zvědavý jak se bude zhoršovat situace,lidi bez práce a nařízení a mandatorní výdaje nařízené EU a vládní bandou budou stále platit. Kde na to budou brát lidi kteří prostě nemají tolik peněz nevím. Štve to vůbec tady někoho? Myslíte na své spoluobčany kteří nemají vysoký příjem? 😐 Fakt nevím jestli je to normální, ale nenávidím když lidem co už tak mají hluboko do kapsy někdo ještě hází klacky pod nohy.😐

Orionka (neregistrovaný) 03.02.2025, 23:07:42 xxx:xxx.f26c:68d0
N:

Další nařízení? Bože, jsem zvědavý jak se bude zhoršovat situace,lidi bez práce a nařízení a mandatorní výdaje nařízené EU a vládní bandou budou stále platit. Kde na to budou brát lidi kteří prostě nemají tolik peněz nevím. Štve to vůbec tady někoho? Myslíte na své spoluobčany kteří nemají vysoký příjem? 😐 Fakt nevím jestli je to normální, ale nenávidím když lidem co už tak mají hluboko do kapsy někdo ještě hází klacky pod nohy.😐

Znáte to : tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho…EU rozpadne . Bohužel u nás se bude plnění jejich nařízení vyžadovat z pilnosti a vilnosti i dlouho potom.

Orionka (neregistrovaný) 03.02.2025, 23:18:34 xxx:xxx.f26c:68d0
N:

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-trump-ma-nove-podminky-pro-pomoc-ukrajine-chce-jeji-vzacne-kovy-40507467

Když jsme o tom mluvili na začátku, tak tomu málo kdo věřil.😐 

Koho to překvapí? America first !!! Říká od začátku. Proto ho lidi volili. Snad jen v našich některých kruzích panuje zděšení. Od začátku říká: Evropo, starej se a své si vyřiď sama.

Orionka (neregistrovaný) 03.02.2025, 23:22:33 xxx:xxx.f26c:68d0

Ukrajina prý provedla první podzemní atomovou zkoušku. A nás pořád straší Ruskem, které má atomové, ale i rozum. 

Nějak počtářům nevychází počty…..co se dodalo, použilo a co tam je. Asi o půlku.

orionka-2
orionka-2 03.02.2025, 23:48:55 xxx:xxx.70d5:161e
N:

https://www.youtube.com/watch?v=TDSuHL1z3RI

https://www.youtube.com/shorts/dowaoLCUL68

https://www.youtube.com/watch?v=skcqFTi3s_A

Na YT je toho plno. ( Škoda, že nebyl internet, když nám bylo  -náct )

N (neregistrovaný) 04.02.2025, 00:12:28 xxx.xxx.242.38
Orionka:

Ukrajina prý provedla první podzemní atomovou zkoušku. A nás pořád straší Ruskem, které má atomové, ale i rozum. 

Nějak počtářům nevychází počty…..co se dodalo, použilo a co tam je. Asi o půlku.

Myslíte jak se ztratí 100 miliard USD? 😄 Vždyť nedávno se rozčiloval i Ukrajinský generál kde je slíbená obranná linie? Dorazil na místo určení a kde nic tu nic. Neměla ona Ukrajina pověst ohledně té korupce takovou mírně řečeno “neblahou” i před válkou? 😄 

Trump nenechá kámen na kameni a říkám vám už nyní: Měsíc max. dva a je příměří a konec Zelenského.

Anonymní (neregistrovaný) 04.02.2025, 05:11:03 xxx:xxx.fc6f:edc7
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 04.02.2025, 00:12:28

Pokud Zelensky nepoužije jaderné zbraně. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.02.2025, 05:53:51 xxx.xxx.124.197

Už jste zase v důchodu? Ne v Německu vojákovat? Týjo, to jsou zvrat(k)y.

Tak hezký den, libtardíci.

Buggyra
Buggyra 04.02.2025, 05:58:54 xxx.xxx.198.226
megi-the-pes:

A zatím to zastavuje akorát UA, že. 😀

Tak ono je celkem jedno, kdo to zastaví, nějak někdy v minulosti to bylo Polsko nebo Německo, to zase byl plyn, nějak se nedohodli nebo co…to byly jen příklady. Prostě jsme v tomhle závislí na dovozu a budeme pořád jen koukat, co druzí. Tak to je. To jsem tím chtěla říct.

Mně vlastně až tak zásadně nesejde na tom, jestli stojí nafta třicet nebo sto za litr, asi tak nějak zásadní je, jestli vůbec je, a je mi celkem šumafuk, kde ji vezmem. Až nebude (myšleno u nás), tak to budu teprv bohatá, protože to si bude chtít každý najmout koníka s vozíkem.

Buggyra
Buggyra 04.02.2025, 06:03:45 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 03.02.2025, 14:16:00

Nene, pojďme si zvolit nějaké nové tváře, jako to udělali po revoluci v Bělorusi. Ať je legranda! A že v Bělorusi mají ropy dost, no ne? Taky do armády jim teče podstatné procento rozpočtu, jestli von se Trump nakonec nedá do holportu s nimi. Asi by měl, oni to tam umějí vést k pořádku, a tam když se volby upe nepovedou, taky všichni vytáhnou na Kapitol (teda trochu jinak, ale…). Já to vidím v jasných barvách. Rudě.

Buggyra
Buggyra 04.02.2025, 06:14:37 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 03.02.2025, 21:37:14

Tak on je v prvé řadě podnikatel. Nic překvapivého. A samozřejmě ten dovoz a obchod budou zprostředkovávat jeho firmy, to bude nenápadné.

Buggyra
Buggyra 04.02.2025, 06:15:33 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.02.2025, 23:07:42

EU je příliš výhodný byznys, aby se rozpadla. To by se Trumpovi velmi nehodilo. Dost možná ani Putinovi.

Buggyra
Buggyra 04.02.2025, 06:18:18 xxx.xxx.198.226

Trump nenechá kámen na kameni a říkám vám už nyní: Měsíc max. dva a je příměří a konec Zelenského.

Na to si počkám.

Čekala jsem do listopadu a kde nic tu nic, čekám doteď a kde nic tu nic, tak si počkám ještě měsíc dva, to už je chvilka 🙂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.