Buggyra:Kdo bude posílat atomovky?
Těch možností je na celý seznam a nemusí to být jen hlavice.
Buggyra:Kdo bude posílat atomovky?
Těch možností je na celý seznam a nemusí to být jen hlavice.
A. Strejček - J. A. Komenský
Ty:Teda, slyším ho po dlouhé době mluvit nějak srozumitelně. Ale jinak teda dopadl.
Kdo? Zeman? Jak dopadl? Přežil!
Milá Bu….., podívejte se někdy na mapu a možná posoudíte rozpínavost trochu jinak.
- Izrael ukázal světu skutečnou podstatu současných mezinárodních vztahů. Ukázal, že jediným spojencem suverénního státu jsou jeho ekonomika a armáda.
A že je absolutně nezbytné, aby armáda dokázala chránit ekonomiku a ekonomika dokázala zabezpečit armádu vším, co k tomu potřebuje. Všechno ostatní jsou jen řeči, které fungují do prvního úderu. Izrael se o povolení provést svůj úder nikoho neprosil. Prostě to považoval za nutné a udeřil.
Poslední 2 věty jsem měla smazat a nechat tam jen obecnou pravdu.
Jak se díváte na rozpínavost Ruska vy? Tak to napište. Nemějte strach, vidíte, že já tu jsem naprosto “proti všem” a taky mě nikdo nepohlavkuje 🙂 Já si nic dohledávat nebudu, jak jistě víte, tak mi to klidně vyklopte rovnou a nebuďte tajnosnubná ;-)
Izrael ukázal světu skutečnou podstatu současných mezinárodních vztahů. Ukázal, že jediným spojencem suverénního státu jsou jeho ekonomika a armáda.
To máme smolíkof 😀 Nemáme ani jedno. Ale tak my taky nejsme suverénní stát, takže nepotřebujeme. 👍
Není třeba, bylo tu množství odkazů, jak to vlastně začalo. Kdo chtěl viděl a trochu popřemýšlel.
Buggyra:Jak se díváte na rozpínavost Ruska vy? Tak to napište. Nemějte strach, vidíte, že já tu jsem naprosto “proti všem” a taky mě nikdo nepohlavkuje 🙂 Já si nic dohledávat nebudu, jak jistě víte, tak mi to klidně vyklopte rovnou a nebuďte tajnosnubná ;-)
Rozpínavost Ruska nevidím. To vám asi nestačí, na delší rozbor nemám ani čas, ani data a ani odbornost. Není to o strachu.
Dodám pro Buggyru : říká se “Chytrému napověz, hloupého trkni” a protože vás mám za chytrou…..nápověda stačí. 🙃
Já se tím nebudu zabývat, svůj názor jsem sdělila, na váš jsem se zeptala, jen ze zvědavosti 🙂 Jsem s tím úplně v pohodě 😊
Jinak tedy čerpám z jiných zdrojů, než vy, dámy, a ty zdroje jednoduše podporují zase můj pohled na věc, stejně jako vaše zdroje podporují zase váš pohled, tak to na světě chodí. No do hlavy nikomu nevidím, tak se klidně zeptám na něčí názor. Když mi ho sdělí, fajn, když mi ho nesdělí, fajn 😉
Jinak tedy čerpám z jiných zdrojů, než vy, dámy, a ty zdroje jednoduše podporují zase můj pohled na věc, stejně jako vaše zdroje podporují zase váš pohled, tak to na světě chodí.
Asi tak. 😀
přeeesněěě! 😄
Potraviny s hmyzem
trojAAAcko:Jinak tedy čerpám z jiných zdrojů, než vy, dámy, a ty zdroje jednoduše podporují zase můj pohled na věc, stejně jako vaše zdroje podporují zase váš pohled, tak to na světě chodí.
Asi tak. 😀
Blbý je čekat na místě na výsledek.😄
Vlajky
trojAAAcko:Jinak tedy čerpám z jiných zdrojů, než vy, dámy, a ty zdroje jednoduše podporují zase můj pohled na věc, stejně jako vaše zdroje podporují zase váš pohled, tak to na světě chodí.
Asi tak. 😀
Velmi zjednodušený pohled je, že začaly platit jiné normy, než smlouvy a dohody. Začalo platit právo silnějšího. A začalo to ve světě dost dlouho před SVO RF. Jestli čerpáte z podobných zdrojů také situaci na domácí scéně, pak se podívejte do své peněženky.
Jestli čerpáte z podobných zdrojů také situaci na domácí scéně, pak se podívejte do své peněženky.
Každý svého štěstí strůjcem. 😉 Co já víc udělám než odvolit dle svého nejlepšího úsudku když vynechám ilegalitu? Bohužel má strana neměla takový úspěch jaký bych chtěl takže se vezu se všemi na stejné lodi a je jedno co a kde čtu.
Moje peněženka je naprosto prázdná, ale co bych taky čekal když jsou dvě hypotéky ve vztahu, obě dvě nemovitosti na rekonstrukci, nespočet hladových krků doma, udržovat auto v normálním stavu, svatba za pár měsíců a kde vezmu na oblek ještě nevím. 🤷 A pak jsou tu ti co jsou ve vztahu někde v nájmu si stěžují, že si nemůžou dovolit hypotéku - o tom píšou všude. Přitom dle vládnoucí koalici mám průměrnou mzdu a budoucí žena naprosto podprůměrnou a stejně to jde. 😉 Za mě lidi kteří si stěžují mají nudný život, taky bych si asi stěžoval kdybych neměl tolik práce a povinností.
Život pro normální smrtelníky jako jsem třeba já nebyl nikdy lehký, ale lidi si ho začali představovat a realita se holt projevila. Moje babička mi vyprávěla jak to měla ona s dědou v 60. letech. Obecný byt, babička dvě práce, děda během dovolené dojížděl do Německa aby vydělal Marky aby si mohli postavit dům. Svatba u dědy rodičů na zahradě a jen podepsány papíry na úřadě. 👍 Pokud člověk něco chce tak pro to musí něco udělat. Jestli si chcete pořád na něco stěžovat tak prosím, ale já tu potřebu fakt nemám. 😃