Mně se líbí jak z toho vlastně Blažek vybruslil aniž by se nějak snažil. Provalilo se jak o tom snad celá vláda věděla a o Blažkovi po podané demisi pomalu ani zmínka. 😂 Takovým tempem si za týden na Blažka ani nevzpomeneme.
buď přijmete imigranty jako Francie, Španělsko či Itálie, nebo budete platit za ochranu hranic,
Taky jak ta Francie s Itálií vypadá včetně i Velké Británie. 😀 😀 😀 Týdenní dovolená je v pohodě, ale žít tam - no nevím nevím.
Myslím, že ani ta dovolená už ne, hlavně ve Francii a v GB, Berlín už taky. Cca před 6 lety jsme se ještě procházeli po Neukölnu, dnes už bych tam nešla.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.06.2025, 09:24:17
Myslím, že ani ta dovolená už ne, hlavně ve Francii a v GB, Berlín už taky.
Na Berlín jsem nějak zapomněl a taky pravda, ale myslím, že Hamburk je ještě horší (poměrově). Podle mě nějaká dovolená asi ještě půjde. Na to procházení turistických částí a tak - to podle mě bude v pohodě. Jenže žít - v turistických částech málokdo chce bydlet a mimo je to už docela o …. Ty turistický části jsou riskatnější v noci, ale když se jede na dovolenou tak se to prochází během dne a ještě k večeru to “žije”. Toho bych se osobně tolik nebál, ale taky jsem viděl video jak během dne jeden nejmenovaný z nejmenované skupiny skopnul těhotnou ženu ze schodů. Bylo to zrovna v Berlíně pokud se nemýlím před několika lety (ještě před covidem).
Mně spíše štve, že to ještě zákoně upravují tím stylem, že omezují běžným lidem se bránit viz Německo kde se nějak řešila i velikost nože.