Aktuálně: 2 742 inzerátů261 960 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Politika...

trojAAAcko
trojAAAcko 11.08.2025, 15:25:35 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 11.08.2025, 11:58:13

Jak řekla Gregorová - to nebudou platit občané, to se dotkne jen zaměstnavatelů (respektivě firem). 😀 Takže jsme v pohodě. Mám chuť to nazvat dezinformací. 🤡

N (neregistrovaný) 11.08.2025, 21:34:43 xxx.xxx.189.103
trojAAAcko:

Jak řekla Gregorová - to nebudou platit občané, to se dotkne jen zaměstnavatelů (respektivě firem). 😀 Takže jsme v pohodě. Mám chuť to nazvat dezinformací. 🤡

Možná je jenom retardovaná..😄

trojAAAcko
trojAAAcko 12.08.2025, 09:46:42 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 11.08.2025, 21:34:43

Já se na to včera ještě koukal a řekla trošku jinak a kontext byl malinko jiný. Nejdříve na otázku jak odůvodní když ty náklady nebudou minimální, ale drastické a co oni k tomu řeknou. Tak začala o klimatické apokalypse a potom to lidi rádi zaplatí. Na otázku jak budou pomáhat firmám přežít povolenky tak, že za pomoci dotací které se vyberou od firem. 😀 Na námitku, že to ve finále budou platit lidi, protože se zdraží produkty tak nesouhlasila. 😀 To je podle mě takovým systém který z principu mentality lidí nebude fungovat ať už přes podivné rozdělování dotací (/podvody) a každá firma si automaticky zdraží aby si udrželi příjmy pro zaplacení lidí a udržitelnost. Bude to taková řetězová reakce. Žádné firmě se nebude líbit, že křivka čistého zisku spadla.

N (neregistrovaný) 12.08.2025, 14:12:21 xxx.xxx.189.103
trojAAAcko:

Já se na to včera ještě koukal a řekla trošku jinak a kontext byl malinko jiný. Nejdříve na otázku jak odůvodní když ty náklady nebudou minimální, ale drastické a co oni k tomu řeknou. Tak začala o klimatické apokalypse a potom to lidi rádi zaplatí. Na otázku jak budou pomáhat firmám přežít povolenky tak, že za pomoci dotací které se vyberou od firem. 😀 Na námitku, že to ve finále budou platit lidi, protože se zdraží produkty tak nesouhlasila. 😀 To je podle mě takovým systém který z principu mentality lidí nebude fungovat ať už přes podivné rozdělování dotací (/podvody) a každá firma si automaticky zdraží aby si udrželi příjmy pro zaplacení lidí a udržitelnost. Bude to taková řetězová reakce. Žádné firmě se nebude líbit, že křivka čistého zisku spadla.

Vždycky to nakonec vše skončí na bedrech obyčejných lidí..To by pochopil i Otík Rákosník.😄 Všechny daně, poplatky,nařízení a všemožné blbosti vždy zaplatí koncový zákazník. 

N (neregistrovaný) 12.08.2025, 14:15:16 xxx.xxx.189.103

Mimochodem Putin nám vyznamenal šéfa CIA Leninovým řádem.😄😄 

Buggyra
Buggyra 14.08.2025, 06:39:02 xxx.xxx.198.226

Jsem si po drahné době zase otevřela odkaz. A už to vypadalo, že okurková sezona letos nebude. Znám osobně několik lidí s podobnými výkřiky a o nich nikdo nepíše… Takových na tiktoku nebo instagramu je. Může vás uklidnit, že takoví k volbám fakt nepůjdou 🙂 Máme svobodu slova, tak ať si plácá. Kdyby to plácal v hospodě, neštěkne pes.

Docela mě  zaujalo poslední Pro a proti na Českém rozhlasu, kdy zaznělo, že v současnosti svoboda slova dost dostává na záď nikoli od autorit, ale od samotných občanů, od mas, zejm. na sociálních sítích, kde se prostě některé věci “neříkají”, protože by byl dotyčný řečník jaksi vyloučen z komunity. Masy si cenzurují obsah samy a média se tomu přizpůsobují, protože občané chtějí číst jen informace, které jsou pro ně pohodlné. Asi v tomhle kontextu chápu, že dává smysl mít z daní placená média, pokud by dělala, za co jsou placená, tj. nezávislou žurnalistiku (o plnění této role se ovšem názory veřejnosti také dost škálují). 

Orionka (neregistrovaný) 14.08.2025, 07:12:26 xxx:xxx.5c45:d05a
rapotačka:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Kdo-voli-SPD-sebrat-100-Kc-z-duchodu-Satira-tvrdi-mlady-Ukrajinec-778190/diskuse/predplatitelu?p=2

Reaguji jen na titulek (zas to po mně chtělo, abych souhlasila, jinak mě to mě čtení nepustilo ) - někdo asi nepochopil, že volby jsou zatím tajné.

To ten Lobkovicz mě nas…. víc. Tomu bych přiřadila tolik titulu, že by mě kometa zablokovala.

Buggyra
Buggyra 14.08.2025, 09:41:00 xxx.xxx.198.226

někdo asi nepochopil, že volby jsou zatím tajné

Ale né, to parlamentní plátky jen potřebovaly vyplnit prostor (psal to nějaký jejich brigádník…). Článek je vlastně výpis citátů ze sociální sítě nějakého mladíka. Mladík se snaží budit pozornost a vydělat nějakou kačku bokem sledovaností. Pro mladíka nezasloužená reklama, pro plátky řekla bych spíš ostuda, že se neumějí věnovat něčemu, co nese informační hodnotu. No asi jako kdyby napsali článek o mně a mých výkřicích tady na diskusi (aniž by si zjistili, kdo ve skutečnosti jsem, o mladíkovi tam není písmeno, natož třeba pokus o rozhovor s ním…). Od něčeho, co si říká Parlamentní listy, bych čekala snad více…

orionka-2
orionka-2 14.08.2025, 10:04:25 xxx:xxx.70d5:161e

Sítě nenavštěvuji, nečtu. Horší jsou ti, kteří nenávist vyvolávají. Přečtěte si J.J.Lobkovicze. ( Chudák nebožtík se s ním ocitl na jedné fotce - to se PL nepovedlo ) Napadení starých lidí partičkami ( zatím to nejsou gangy ) mladíků, se pak bohužel stává realitou.

Buggyra
Buggyra 14.08.2025, 11:57:53 xxx.xxx.198.226

To je dobře, že socky (kromě této) nečtete 🙂 Máte klidnější spaní. Tam se na důchodce dá najít kde co…

Partičky nenapadají důchodce z politických důvodů, ale protože důchodci jsou snadná kořist, zpravidla jsou sami a nemají zastání. Ze stejného důvodu se partičky zaměřují také třeba na cizince, menšiny, bezdomovce… Toho, že partičky u toho vykřikují různé výkřiky, netřeba si všímat, partičky testují, co jim projde, je třeba pozavírat partičky a nikoli tupečky, co na internetu vybíjejí frustraci z toho, že jim babička nekoupila lízátko.

assil
assil 14.08.2025, 14:17:47 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.08.2025, 07:07:31

Já vím, akorát že aby se mu to vyplatilo, bude tam za ty prachy ošulená baterka, jak je na alíku zvykem u těhle věcí a to je to, co zrovna u takovéhle věci nechci.

trojAAAcko
trojAAAcko 14.08.2025, 15:45:51 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 14.08.2025, 14:17:47

Ještě je možnost si pro jistotu nechat udělat jiné baterie pro tu z Číny. Tchán měl svítilnu kterou nepoužíval (ani nenabíjel) a baterie uvnitř byla mrtvá. Tak jsem nechal udělat u jednoho pána novou (1S3P → 3 baterie paralelně v jedné sérii tak aby se navýšila kapacita a napětí zůstalo). Kapacita 10,5 Ah což je polovina co je na tom odkazu a chtěl 300Kč + poštovné. Takže když se to zdvojnásobí tak 700 se dá udělat úplně nová baterie a ještě to stejně vyjde levněji + možná i s větší kapacitou než je uvedeno v odkazu. Já u tchánovo svítilny to navýšil z 6Ah na 10,5Ah. Určitě tam jsou nějaký 18650 Li-ion baterie jako všude. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.