N (neregistrovaný)30.07.2025, 23:12:35xxx.xxx.189.103
Daja:
Tak když nebude bolet vo co gou😉?
Jo a to tajné, že nevíte ani VY tak mi víme do kdy budeme napadeni a kdy bude válka mezi východem a NATO. Je to tak tajné, že to ví celý svět😈?
Bude to bolet jinak,ale hodně. Rusko žádnou invazi nezahájí.. USA bude prodávat zbraně a Evropa to zacáluje.😄 Kam by Rusko chodilo když vlastně Evropa bude krvácet bez toho,aby noha rusáka překročila hranice. Jen to bude znamenat obrovské výdaje a tím i zhoršení jak ekonomické, tak sociální situace. No a to je příznivé “podnebí” pro změny a nespokojenost. Rozpad EU je cílem všech velmocí dohromady.🙂 Získají tím všichni krom EU. USA se napakuje na zbraních a RF se zbaví elegantně potencionální hrozby ze strany rozšiřování EU na východ. Nevím čím někteří přemýšlí( nemyslím vás), ale určitě bude USA bojovat za rozšíření EU na Ukrajinu.😄 Taková blbost může napadnout fakt jen hloupé nádoby v Brusselu.Takže snad to dopadne jen takto,ale to víte, nikdo nemůže přesně vědět kde se něco zvrtne. To by byl malér obrovský.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 30.07.2025, 23:12:35
taky se jednou s vámi na něčem shodnu 🙂 Žádná vojna a jaderky a podobné nesmysly, ale pěkně ekonomická rozebírka, kterou si EU začala kopat sama a ruští přicmrndávači jen dmýchají. Tak se mi to líbí, tak to má být - to je v pořádku 👍 Hlavně žádné prskavky.
Lidi, nepropadejte panice a utrácejte. Ne, že budete sedět na zbytcích úspor na štrozoku. Penízky se musí točit, jinak bude krize, a tu my co? Nechceme. Resp. krize bude, to je statisticky nevyhnutelné, ale čím bude menší, tím lépe.
Na druhou stranu radši krizi než prskavky, jako vážně.
Já to tak černě nevidím. Třeba se na další pokus odvolá Uršulka, dostane se tam někdo lepší a Evropa bude zase vzkvétat. Po několika letech to USA a Číně nandáme, RF bude jen předkrm. 🤡
To by někdo musel vymýtit tu nekonečnou byrokracii. Zrovna včera tu byl na audit panáček k zpracovatelskému řetězci a svorně jsme nadávali na požadavky, které stačí splnit jen na papíře a jsou nevymahatelné, čímž přesvědčují společnost, že se nemusejí dodržovat, a to tedy ani ty, které zrovna dávají smysl…
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2025, 08:18:27
My jsme měli před 14 dny takový Evropský meeting pro všechny povinný a tam CEO řekl “díky politice a přeregulovanosti v EU se musíme přizpůsobit a změnit přístup k práci” - mezi řádky to znamenalo “makejte dvakrát víc než támhle v Africe abychom Vás nezrušili”. 😀
Tak což v Africe, tam se moc nemaká, ale jestli budou chtít makat víc, než v Čajně, tak to jsme myvímekde. Protože JÁ tolik makat nebudu, to v první řadě 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2025, 09:13:50
Nemaká, ale tolik se tam neplatí. 😀 Co jsem slyšel tak naše pobočka v Tunisu i docela zabrala takže těžko říct no, ale jiný kolega zas, že ti v Egyptě jsou hrozný a dostávají samé reklamace. 😀 Ale co už, ony si to ty nadnárodní firmy pěkně spočítají co se jim vyplatí. my smrtelníci holt musíme držet krok nebo se přizpůsobit.
Tak severozápad Afriky je specifikum. Bydlí tam kamarád a říká, že jediní, kdo tam makají, jsou Afričani z rovníku, severní Afričani že nehnou ploutví. (on je nazývá jinak, ale chci být korektní 😀) Afričani z rovníku táhnou nahoru s vidinou, že to někam dotáhnou, tak tahaj, místní se vezou.