Aktuálně: 2 706 inzerátů262 739 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Politika...

assil
assil 22.08.2025, 11:48:21 xxx:xxx.de75:6f01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 21.08.2025, 23:15:12

To jsou ty rozdílné názory, pro mě ctí válečného zločince a agresora. A ani bych neřekla, že ctí, ale že obdivuje.

Evropu po rameni občas pkácne, akorát ne uznale, ale shovívavě.

orionka-2
orionka-2 22.08.2025, 13:33:44 xxx:xxx.5591:7aa2

To jsou ty rozdílné názory, pro mě ctí válečného zločince a agresora. A ani bych neřekla, že ctí, ale že obdivuje.

To byste musela napsat : “Sešli se dva masoví vrazi a agresoři”

( Ale možná, že pro vás jsou Pal. opice)

N (neregistrovaný) 22.08.2025, 14:06:39 xxx.xxx.189.103

Masový vrah je každý druhý prezident USA.😄 A hlavně se mi líbí, jak se Evropa vyděluje zodpovědnosti a účasti? Nejste lepší a zůčastňovali jste se všichni v rámci kontingentu “osvobození” mnoha zemí. Nakonec se nikdo neosvobodil a zbylo jen spousta mrtvých a ti co přežili akorát trpí v hrozných podmínkách zničených zemí.😐 Normální okupace a řekli vám,že jen Putin je masový vrah. Tak to opakujete a hlavou bohužel nemyslíte. Jste stejní vrazi jako on a asistujete všem mocenským zájmům a výpadům celého NATO.😐 Bohužel, taková nepříjemná je pravda. 

Buggyra
Buggyra 22.08.2025, 14:47:24 xxx.xxx.198.226

Vidím rozdíl v tom, že můj národ nějak nemá potenciál ovlivnit ve svém krvelačném řádění mě, přestože jsou to všechno masoví vrazi, zatímco Putin mě tak nějak jako nepříjemně ovlivnit může. Tak radši snad budu prstem ukazovat na něj. Tak nepříjemná je moje pravda.

N (neregistrovaný) 22.08.2025, 15:24:00 xxx.xxx.189.103
Buggyra:

Vidím rozdíl v tom, že můj národ nějak nemá potenciál ovlivnit ve svém krvelačném řádění mě, přestože jsou to všechno masoví vrazi, zatímco Putin mě tak nějak jako nepříjemně ovlivnit může. Tak radši snad budu prstem ukazovat na něj. Tak nepříjemná je moje pravda.

Když Putin bude krvelačně řádit, tak budou krvelačně řádit všichni a u vás.😄 Čili to vám už bude jedno jaká výzbroj vás zabije či zmrzačí. Otázkou je, zda Rusko je tím jedinným viníkem. Co mělo za lubem NATO na Ukrajině nikdo neví. Impulsem byly změny na Ukrajině a naprosto nepochybně s velkou podporou západu. Jak jsem již říkal mnohokrát, je mnoho zemí trpících mnohem víc než Ukrajina před válkou a my jsme mermomocí museli “osvobozovat” zrovna jí i přes hlasitý nesouhlas jaderné velmoci v pozadí s mocnými spojenci? 🙂 To uvádím jen pro případ, že by někoho snad napadlo něco o hodnotách svobody a demokracie. Tak touhle omáčkou můžou krmit jen “něco” s IQ tak do padesáti.😄 Snad to nebude eskalovat dál a neskončí to nakonec třetí válkou v Evropě. Štvalo by mě kdybych tu na chovu zvířat zůstal sám.😐

Orionka (neregistrovaný) 22.08.2025, 16:59:42 xxx.xxx.226.32
Buggyra:

Souhlas.

Zase je to taky nevýhoda, protože když vím, že jsem tam jen na 4 roky, tak když už mě zvolí, hledím si nahrabat a zajistit kšeftíky do budoucna a po mně potopa.

Edit: patří k síle demokracie

To zní jako kdysi argument: ti už si nakradli, ti už krást nebudou - nepotřebujou. (Argument pro to, volit ty stejné znovu) Vždycky jsem na to říkala, že s jídlem roste chuť.

Orionka (neregistrovaný) 22.08.2025, 17:15:25 xxx.xxx.226.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 22.08.2025, 15:24:00

Co mělo za lubem NATO na Ukrajině nikdo neví ? Vždyť je to pořád stejné: Dracht nach Osten. 

orionka-2
orionka-2 22.08.2025, 17:27:19 xxx:xxx.5591:7aa2
Buggyra:

Buď jste to nějak zamotala, nebo jsem vás nepochopila. Putin vás může nepříjemně ovlivnit víc, než naše krvelačná vláda ? Nechápu.

assil
assil 22.08.2025, 21:23:25 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 22.08.2025, 17:27:19

No asi myšleno tak, že Putin nám může házet rakety na hlavu, naše vláda, ať je krvelačná jak chce, tohle zřejmě dělat nebude. Taky kde by je vzala.

Orionka (neregistrovaný) 22.08.2025, 21:30:21 xxx.xxx.226.32
assil:

No asi myšleno tak, že Putin nám může házet rakety na hlavu, naše vláda, ať je krvelačná jak chce, tohle zřejmě dělat nebude. Taky kde by je vzala.

Asi bude třeba objasnění od B. Raketu by asi nenazývala nepříjemným ovlivněním. 

N (neregistrovaný) 22.08.2025, 21:35:27 xxx.xxx.189.103
assil:

Zase na druhou stranu bez naší vlády by Putin ani neměl důvod nám házet cokoli na hlavu.😄 Mimochodem když se tak na to celé dívám, tak mladí nedosáhnou dnes už ani na vlastní bydlení.😐 Auto za chvilku levné “lidové” za milion a už dnes musíte mít u nového domu nabíječku na elektromobil.😄 I když auto třeba vůbec nemáte. Tak aby to nedopadlo tak, že v té krásné svobodě kde vám pořád někdo nařizuje vlastně nepůjde žít.😐 Co je platné že si můžete kecat na netu, když stejně pak poslušně vše musíte plnit a hlavně platit? Nevím Assil,ale podle mého to svoboda rozhodně není.

assil
assil 23.08.2025, 16:23:28 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 22.08.2025, 21:35:27

Mladí na bydlení dosáhnou úplně normálně jako vžydcky, jen holt když chtějí ve 30 nový barák nebo super byt nejlépe v Praze za 10 mio, tak mají smolík, ovšem tak to bylo vzdycky. Jejich problém je, že se jim nechce šetřit a odmakat si to. A to je pak úplně jedno jaká je vláda nebo nařízení z EU.

N (neregistrovaný) 23.08.2025, 16:46:36 xxx.xxx.189.103
assil:

Mladí na bydlení dosáhnou úplně normálně jako vžydcky, jen holt když chtějí ve 30 nový barák nebo super byt nejlépe v Praze za 10 mio, tak mají smolík, ovšem tak to bylo vzdycky. Jejich problém je, že se jim nechce šetřit a odmakat si to. A to je pak úplně jedno jaká je vláda nebo nařízení z EU.

Úplně normálně.😄 V mé obci zhruba třicet kilometrů od Prahy před mým odjezdem se pod šest milionů dala sehnat stěží parcela. Možná v lokalitách určitých se dá sehnat,ale tam zase práce méně placená a dostupná. Nedávno jsme to právě probírali na streamu u tanků a nevypadá to že by se něco změnilo.😐 Osobně se přesvědčím asi za měsíc. 

https://medium.seznam.cz/clanek/jasmina-esterova-je-mi-tricet-a-chtela-jsem-hypoteku-na-6-milionu-prijem-minimalne-100-tisic-rekli-mi-v-bance-148950

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.