Kde a kdy se zrodila myšlenka, že by měl mít každý svoje vlastní bydlení, neřku-li nové a ve Středních Čechách nebo Praze? Před 2. sv. válkou bylo klidně 10 osob na bytovou jednotku. Naprosto běžným bylo vícegenrační soužití rodin, které si vzájemně vypomáhali ve výchově, nákladech na žití a práci Nevyhovující bydlení se postupně bouralo a zalepilo výstavbou paneláků, které následně noví majitelé privatiozovali za hubičku. To jsou rodiče dnešních čtyřicátníků, což je nejbohatší generace, kteoru jsme v ČR kdy měli a dlouho mít nebudeme. U této generace se totiž nahromadil nemovitý majetek, který je typicky panelákový byt, který se pronajímá, dům, který postavily rodiče a nemovitost, kteoru postavily či koupily právě Ti čtyřicátníci. Bohužel bude nějakou dobu trvat, než se kapitál přelije zase trochu jinam a do té doby bude hodně lidí bydlet v nájemním bydlení. To ale není ostuda a má i svoje klady oproti vlastnímu bydlení.
Politika...
Jestli v Rusku lze říkat to a to jste vzala kde?
Ve sdělovacích prostředcích. Předem odpovím: ano, věřím, představte si, všichni tu věří nějakým sdělovacím prostředkům.
Já myslím že i v ČR bylo nedávno dost lidí popotahováno za své názory.
Koho zavřeli? Ti lidé byli popotahováni za to, že vyjadřovali svůj názor ve sdělovacích prostředcích, na blogu nebo ve fejsbůkových příspěvcích? A nebyl ten názor náhodou třeba popírání holocaustu?
Jak víte že naše vláda a představitelé neházejí někomu bomby na hlavu?
Oni v rámci kontingentu NATO nebo možná v rámci OSN něco někde vyvádějí, protože jim to někdo nadiktuje, to mě zase až tak netrápí. Rozsah jejich srandovní papírové účasti na nějakých operacích vs. rozsah řádění *** z Kremlu je pro mě naprosto nesrovnatelný. Snad nechcete obhajovat manévry Ruska tím, že naši chlapci přeci také někde někoho zastřelili? To je pořád dokolečka “Rusko není tak špatné, protože přece Amerika taky dělá chyby”. “Martin umučil kočičku, ale proto přeci není tak špatný, když přece i Franta chodí střílet na ptáčky.” Co to je za argumenty.
Mně je jedno, kdo z čeho má zisky nebo kdo se čeho bojí nebo kdo na koho ukazoval holou zadnici. Rusko vstoupilo na svrchované území jiného státu, aby tam vraždilo lidi. To je, milý pane, FAKT.
A jestli je to výsledek mocenské hry někde nahoře, pořád to nesnižuje realitu toho FAKTU.
Pokud se Rus nechal vyprovokovat k válečnému aktu mocenskými manévry nahoře, co zabrání těm nahoře mocensky obrátit jeho aktivity dál na západ nebo na východ nebo na jih nebo…? Co když se jim to zrovna hodí? Takže - proč se nebát? Vy se nebojte, na dvorku někde v tramtárii. Ale já to tady mám celkem za humny, tak si dovolím se bát 😜
Bylo by potřeba k těm odkazům dopsat, jestli to sdílíte jako něco zajímavého a hodnotného nebo pro pr…l. Takhle člověk neví, co si o tom myslet. Jestli sledujete toho plešatého Kollerova slouhu za důvěryhodný a správný zdroj, tak je vše jasné. Bohužel hlavně to, že jste duševně chorá osoba. 🙂 Jestli je to pro srandu, tak o.k. Někdy se na Kollera taky kouknu, abych si zlepšil náladu, protože větíšího pablba a klauna
aby člověk pohledal.
brandt:Tak tohle je úplně výborný komentář, na kterém by se dala vyučovat obrana proti černé magii. 💩 Neregistrovaný veterán po dvou misích, který zasévá semínka pochybností do hlav čtenářů té jeho …… Radši už nikde neprozrazuj tajné informace o věcech, které nám vláda tají, abys za to nebyl náhodou popotahovaný. Sám víš, že to tady nedávno bylo. Ideálně buď v tomhle stejně opatrný jako při rozhodování o tom, kdo je útočník a kdo napadený. Není to žádná sranda. Soused nedávnou seřezal manželku a nakonec se ukázalo, že to bylo v pořádku. Manželka se bavila s kolegou z práce, se kterým by mohli v budoucnosti klidně i souložit a nasazovat manželovi parohy, takže to nebyl útok, ale obrana před hrozbou z druhé strany. 👌
Manželka ale nezatáhne půl světa do války.😄 Dost blbé přirovnání..
Buggyra:Jestli v Rusku lze říkat to a to jste vzala kde?
Ve sdělovacích prostředcích. Předem odpovím: ano, věřím, představte si, všichni tu věří nějakým sdělovacím prostředkům.
Já myslím že i v ČR bylo nedávno dost lidí popotahováno za své názory.
Koho zavřeli? Ti lidé byli popotahováni za to, že vyjadřovali svůj názor ve sdělovacích prostředcích, na blogu nebo ve fejsbůkových příspěvcích? A nebyl ten názor náhodou třeba popírání holocaustu?Jak víte že naše vláda a představitelé neházejí někomu bomby na hlavu?
Oni v rámci kontingentu NATO nebo možná v rámci OSN něco někde vyvádějí, protože jim to někdo nadiktuje, to mě zase až tak netrápí. Rozsah jejich srandovní papírové účasti na nějakých operacích vs. rozsah řádění *** z Kremlu je pro mě naprosto nesrovnatelný. Snad nechcete obhajovat manévry Ruska tím, že naši chlapci přeci také někde někoho zastřelili? To je pořád dokolečka “Rusko není tak špatné, protože přece Amerika taky dělá chyby”. “Martin umučil kočičku, ale proto přeci není tak špatný, když přece i Franta chodí střílet na ptáčky.” Co to je za argumenty.Mně je jedno, kdo z čeho má zisky nebo kdo se čeho bojí nebo kdo na koho ukazoval holou zadnici. Rusko vstoupilo na svrchované území jiného státu, aby tam vraždilo lidi. To je, milý pane, FAKT.
A jestli je to výsledek mocenské hry někde nahoře, pořád to nesnižuje realitu toho FAKTU.Pokud se Rus nechal vyprovokovat k válečnému aktu mocenskými manévry nahoře, co zabrání těm nahoře mocensky obrátit jeho aktivity dál na západ nebo na východ nebo na jih nebo…? Co když se jim to zrovna hodí? Takže - proč se nebát? Vy se nebojte, na dvorku někde v tramtárii. Ale já to tady mám celkem za humny, tak si dovolím se bát 😜
Já ale neříkám,že se nemáte bát přeci? To jistě ano,ale konflikt vyžaduje vyřešení příčin jeho vzniku a ne bezhlavou panikou v nakupování nesmyslů ještě za nesmyslnější peníze. Akorát se pár lumpů zase “nažvejkne” a nic se na obranyschopnosti nezlepší.😐 Kde se ty peníze vezmou je snad jasné každému.. Hodně štěstí a ať vám to nadšení dlouho vydrží.🙂 Podle mě vás “oloupou” jak brambory a zdaní i nezdanitelné.
Záměrně jsem to udělal absurní, aby bylo poznat, že reaguji na totální blábol. Nic takového jako určení rolí aktérů tohoto válečného konfliktu až s odstupem času fakt není možné přijmout. Kalkulování a fabulace se stavem teoreticky možného v budoucnosti je v rozporu se zákony myšlení a logiky. Kdyby to bylo možné, tak je možné obhájit cokoliv a nikdy nezjistitme, jestli by to tak bez zásahů bylo nebo ne . Zachránil jsem Rusko před invazí USA a díky mojí skvělé strategii to bylo naštěstí včas. Ukrajinu jsem bohužel musel trochu rozcuchat. Tvůj Vláďa. 🥳
Válka je legitimní prostředek, kterým se od vzniku lidstva řešily různorodé spory mezi říšemi, státy, městy atd.
Ono to je celkem jednoduché, stačilo by oznámit, že Rusko zaútočilo na sousední Ukrajinu, protože se obavá budoucího Ukrajinského směřování na západ a tím k nežádoucímu posunu vlivu západních státu a společenstev do oblasti, která je pro Rusko a jeho politiku neakceptovatelná.
Samozrřejmě, že cílem nejsou žádné nacistické síly hodné zřetele, ale východní část Ukrajiny potřebujeme hlavně kvůli surovinovému bohatství a přístupu k moři. Zbytek Ukrajina nás nezajímá a strčte si ho za klobouk. Jednak tam zbyde jenom: zemědělství a hladové krky a druhak nemáme penize ani na chod RUska, natož další bezednou kasičku na prachy. 🙂
Jestli je něco absurdní blábol, tak přesně tohle. Uvažování úplně mimo na základě propagandy.
Anonymní:Jestli je něco absurdní blábol, tak přesně tohle. Uvažování úplně mimo na základě propagandy.
Máte nějaký inteligentnější argument, než že je to blábol? Vysvětlete v čem to je špatně.
Proč
Penelope:Máte nějaký inteligentnější argument, než že je to blábol? Vysvětlete v čem to je špatně.
Můžu já? 🙂 Stejné bláboly jsou v tom případě i to,že Rusko po Ukrajině chce napadnout Evropu. Pokud tedy považujeme možnosti v budoucnosti za bláboly.🙂
Jednoduše vemte rozum do hrsti a uvědomte si, že Rusko by se dobrovolně připravilo o ohromnou výhodu momentu překvapení s invazí na Ukrajinu. Dále by dávalo zbytečnou šanci západu vyzbrojit se a připravovat se na invazi. Dále proč Rusko nyní zbrojí? Není to třeba tím,že zbrojíme my? A v neposlední řadě kdo se hnul několikrát směrem na východ? Rusko ani o píď. A že na Ukrajině nejsou náckové?😄 Svědectví o tom podal instruktor z ČR a stejně tak poslední reportáž Francouzské reportérky(TV). Ostatně Poláci teď vyhostili snad padesát příznivců Bandery z nějakého koncertu kde mávali pochybnou vlajkou,ne? 😐 Asi omylem.😄
brandt:Kde a kdy se zrodila myšlenka, že by měl mít každý svoje vlastní bydlení, neřku-li nové a ve Středních Čechách nebo Praze? Před 2. sv. válkou bylo klidně 10 osob na bytovou jednotku. Naprosto běžným bylo vícegenrační soužití rodin, které si vzájemně vypomáhali ve výchově, nákladech na žití a práci Nevyhovující bydlení se postupně bouralo a zalepilo výstavbou paneláků, které následně noví majitelé privatiozovali za hubičku. To jsou rodiče dnešních čtyřicátníků, což je nejbohatší generace, kteoru jsme v ČR kdy měli a dlouho mít nebudeme. U této generace se totiž nahromadil nemovitý majetek, který je typicky panelákový byt, který se pronajímá, dům, který postavily rodiče a nemovitost, kteoru postavily či koupily právě Ti čtyřicátníci. Bohužel bude nějakou dobu trvat, než se kapitál přelije zase trochu jinam a do té doby bude hodně lidí bydlet v nájemním bydlení. To ale není ostuda a má i svoje klady oproti vlastnímu bydlení.
Protože až budeš v důchodu,tak na nájem nebudeš mít.😄 Na dobu před druhou světovou ti kašlu, to se taky zacházelo s lidmi jak s onucemi a byl i hlad.😐 A proč bychom se měli dodrovolně vzdávat majetku, který už jsme vlasně měli? Aby zase pár “dobytků” ještě víc ztloustlo a nevědělo jakou raketou příště poletí na měsíc?
Protože odpověd typu “blábol” a nevědět proč svědčí jen o papouškováni názorů.
N:Můžu já? 🙂 Stejné bláboly jsou v tom případě i to,že Rusko po Ukrajině chce napadnout Evropu. Pokud tedy považujeme možnosti v budoucnosti za bláboly.🙂
Jednoduše vemte rozum do hrsti a uvědomte si, že Rusko by se dobrovolně připravilo o ohromnou výhodu momentu překvapení s invazí na Ukrajinu. Dále by dávalo zbytečnou šanci západu vyzbrojit se a připravovat se na invazi. Dále proč Rusko nyní zbrojí? Není to třeba tím,že zbrojíme my? A v neposlední řadě kdo se hnul několikrát směrem na východ? Rusko ani o píď. A že na Ukrajině nejsou náckové?😄 Svědectví o tom podal instruktor z ČR a stejně tak poslední reportáž Francouzské reportérky(TV). Ostatně Poláci teď vyhostili snad padesát příznivců Bandery z nějakého koncertu kde mávali pochybnou vlajkou,ne? 😐 Asi omylem.😄
I když s vámi nesouhlasím, alespoň máte vlastní názor. Určitě co se týká Ruska, nebyla bych tak klidná.
Co se týká Polska a banderovců, vždycky se najde pár debilů, věřím, že i u nás.
Protože dnes uz se neválčí jen zbraněmi, ale dezinformacemi, a to celkem úspěšně. Proč se asi tak daří komunistům?
na druhou stranu Čína má lepší strategii, ta si nás koupí.🙄
Penelope:I když s vámi nesouhlasím, alespoň máte vlastní názor. Určitě co se týká Ruska, nebyla bych tak klidná.
Co se týká Polska a banderovců, vždycky se najde pár debilů, věřím, že i u nás.
Rusko zatím žádnou velkou válku nezačalo.. Obě velké války přišli ze západu.😐 Bude tomu nyní jinak? Vašeho názoru i času si samozřejmě také vážím.🙂
Penelope:Protože dnes uz se neválčí jen zbraněmi, ale dezinformacemi, a to celkem úspěšně. Proč se asi tak daří komunistům?
na druhou stranu Čína má lepší strategii, ta si nás koupí.🙄
Komunistům se daří protože p. Konečná je skvělý lídr který má tah na branku a Fiala a spol jí pomáhá s kampaní.😄
Penelope:Protože odpověd typu “blábol” a nevědět proč svědčí jen o papouškováni názorů.
Protože nehodlám diskutovat s vaším progresivní propagandou zvráceným viděním světa ještě nutně neznamená že nevím proč. Vim že by to byla jenom stráta času. Velmi kulantně vám odpověděl N a stejně si dokola vedete “svou”.
Joaha, tak dík za radu. Jdu se jí hned řídit a už jim nedám na zbrojení ani korunu! 🤣
A vy jim už žádné peníze taky nedávejte - rozhodně nelétejte do CZ, protože palivo je zdaněno a daně jdou na nákupy zbraní. Taky neplaťte nikde daně, ani z nemovitosti nedej bože, protože kam asi ty peníze půjdou… To dá rozum! Jdete na to od lesa, vy lišáku 🦊