Aktuálně: 2 771 inzerátů260 962 diskuzních příspěvků19 160 uživatelů

Politika...

orionka-2
orionka-2 04.12.2025, 19:18:12 xxx:xxx.937d:df8c

Někde někdo vyprávěl, že nový parlament je víc než vláda v demisi a může zavázat premiéra v demisi ( delegaci, která pojede do Bruselu ), jak má hlasovat. Je li pak to pravda nebo ne…….nevím a taky nevím, jestli na to bude parlament (nová koalice) dost chytrý a jestli je na to dost času. ( Píšu jako hotentot, nechce se mi to hledat. Třeba to někdo najde)

rapotačka (neregistrovaný) 04.12.2025, 22:55:08 xxx.xxx.168.162
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 04.12.2025, 22:21:37

Co zmiňujete v poslední větě, to mě napadlo hned v prvním okamžiku.   

Tolik špíny  všude kolem nás,    

N (neregistrovaný) 05.12.2025, 01:16:39 xxx.xxx.189.103
assil:

No jistě, proto taky třeba ANO má v programu například vice chemických hnojiv na pole. Proč asi, že jo. To jsou dvě mouchy jednou ranou.  Ale nemusíme zas tomu chodit tak rovnou naproti a udělat kozla zahradníkem. Kdyby šel Strnad do politiky, měl by stejný problém jako Babiš, ale naštěstí má asi víc rozumu a zůstává v pozici lobisty.

Ale ono je to jedno, stejně myslím, že nakonec bude Babiš jmenován, pak to bude 4 roky vyhnívat a pak se zas otočí kolo voleb dál.

A o těch hnojivech v programu ANO jste to vzala kde? 😀 Já jenom vím, že tam někteří z pětikolky chtěli ukotvit s Ukrajinou na věčné časy i když se tam kradou naše peníze.😀 To je mimochodem právě ten zájem mnoha zúčastněných v tomto “branném cvičení”.😀 Jinak bych to ani nenazval. Vlastně už bude trochu pokoj.Babiš bude jmenován premiérem v úterý? 

Buggyra
Buggyra 05.12.2025, 06:02:02 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 04.12.2025, 19:08:18

No jo, jenže abychom ještě nevzpomínali, jaká byla ODS vlastně fajn, že ještě nečinila nic tak zásadního, ve světle možných budoucích událostí… Kdo ví, čeho se můžeme nadát.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.