Někde někdo vyprávěl, že nový parlament je víc než vláda v demisi a může zavázat premiéra v demisi ( delegaci, která pojede do Bruselu ), jak má hlasovat. Je li pak to pravda nebo ne…….nevím a taky nevím, jestli na to bude parlament (nová koalice) dost chytrý a jestli je na to dost času. ( Píšu jako hotentot, nechce se mi to hledat. Třeba to někdo najde)
Vzdal se Agrofertu a všech příjmů z něj plynoucích. To jsem zvědavá, kdo první hodí kamenem. Za jak dlouho asi správci ten majetek rozfofrují a přivedou ku krachu?
N (neregistrovaný)05.12.2025, 01:16:39xxx.xxx.189.103
assil:
No jistě, proto taky třeba ANO má v programu například vice chemických hnojiv na pole. Proč asi, že jo. To jsou dvě mouchy jednou ranou. Ale nemusíme zas tomu chodit tak rovnou naproti a udělat kozla zahradníkem. Kdyby šel Strnad do politiky, měl by stejný problém jako Babiš, ale naštěstí má asi víc rozumu a zůstává v pozici lobisty.
Ale ono je to jedno, stejně myslím, že nakonec bude Babiš jmenován, pak to bude 4 roky vyhnívat a pak se zas otočí kolo voleb dál.
A o těch hnojivech v programu ANO jste to vzala kde? 😀 Já jenom vím, že tam někteří z pětikolky chtěli ukotvit s Ukrajinou na věčné časy i když se tam kradou naše peníze.😀 To je mimochodem právě ten zájem mnoha zúčastněných v tomto “branném cvičení”.😀 Jinak bych to ani nenazval. Vlastně už bude trochu pokoj.Babiš bude jmenován premiérem v úterý?
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 04.12.2025, 19:08:18
No jo, jenže abychom ještě nevzpomínali, jaká byla ODS vlastně fajn, že ještě nečinila nic tak zásadního, ve světle možných budoucích událostí… Kdo ví, čeho se můžeme nadát.