Jaké tohle vlákno…no jsme tam zas. Krška2, ten alespoň vedle pindů něco ví.
Politika...
07.12.2025, 08:56:28 xxx.xxx.147.163
Ale tady jsme v Politice. Jak můžu vědět, že sem motáte včely?
Ano, p. Krška hodně ví. Ale spousta jeho příspěvků končí urážkami a politikou, která s chovem včel nesouvisí.
Vám nepřijde divné, že je vlastně se všemi ostatními přispěvateli v opozici? A že jedno vlákno už bylo kvůli němu uzamčeno?
A tím končím, ať neplevelím.
Taky končím, protože nedosahuji vaší mentální úrovně, nerozumím řeči vašeho kmene
Jako nevím, kdo je Krška, ale jednou jsem se na včelách zeptala, kde mám kupovat med, a dostala jsem studenou sprchu. Od té doby tam nelezu a med kupuju normálně v obchodě.
07.12.2025, 09:38:03 xxx.xxx.147.163
Máte SZ.
Anonymní:Ne. V odborných diskuzích jsou ale důležitější vědomosti nebo alespoň vlastní praxe
Tak 3x, asi to bude pravda, ale může za to moje vypadávající připojení.
Anonymní:Ne. V odborných diskuzích jsou ale důležitější vědomosti nebo alespoň vlastní praxe
Ale tady “v politice” na chovu zvířat nejsme v odborné diskuzi. Tady se řeší jen pocity.
Tak odbornou diskuzi můžou vést asi jen vystudovaní politologové a i ti by se asi hádali stejně neb jak poslouchám s nima rozhovory, má taky každý jiný názor.
Kometo, chápu, že každý má někdy špatný den, ale upřímně, koukněte na své příspěvky na posledních stránkách a snadno zjistíte, jakými názory jste přispěla do téhle diskuze. Kdyby se vám to nechtělo zkoumat - tak žádnými.
Orionka:Kometo, chápu, že každý má někdy špatný den, ale upřímně, koukněte na své příspěvky na posledních stránkách a snadno zjistíte, jakými názory jste přispěla do téhle diskuze. Kdyby se vám to nechtělo zkoumat - tak žádnými.
To ale několik dalších taky, jak tak koukám.
assil:Tak odbornou diskuzi můžou vést asi jen vystudovaní politologové a i ti by se asi hádali stejně neb jak poslouchám s nima rozhovory, má taky každý jiný názor.
Politolog taky prezentuje jen svůj názor. Opravdovou politickou diskuzi mohou vést jen ti co mohou politiku ovlivnit. A to jsou lídři největších zemí.🙂 Ostatní se hádají jen proto že houby vědí.😀 Studovaný nebo úplný negramot. Oba se jen domnívají.
Podvýbory