Aktuálně: 2 372 inzerátů291 104 diskuzních příspěvků21 111 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 09.09.2026, 09:51:42 xxx:xxx.9438:6a04

Když mi furt bulíme. Žijeme v té nejkrásnější a nejbezpečnější zemi a furt nás straší. Bude vedro, bude zima, 100 letá voda…..do Nepálu se jeďte podívat.

Jen asi nestačí se modlit, aby to tak zůstalo. 

Buggyra
Buggyra 09.09.2026, 10:26:14 xxx.xxx.198.226

To je právě ono. Nestačí se modlit, musíme taky trochu zatáhnout, aby to tak zůstalo.

Sice se tu máme krásně, ale to nemusí mít dlouhého trvání. Víme, jak dopadli ti, co usnuli na vavřínech.

A to zrovna já bych se tím zabývat vůbec nemusela, nenechám tu nikoho, koho by moje ignorace mohla mrzet.

Ale koho volit, aby se dařilo i nadále? Zatím je to spíš zklamání za zklamáním… a nějak nevidím, že by se do čela dral někdo, kdo nemyslí jen na své korýtko.

Orionka (neregistrovaný) 09.09.2026, 12:14:41 xxx:xxx.9438:6a04
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.09.2026, 10:26:14

Možná, že by prozatím stačilo, nenechat se strašit. V Německu zvítězilo Afd, zatím jen v jedné malé zemi. Slyšíte ten řev na části naší pol. scény. Mám se bát? Vy o té straně něco víte? Já ne. Do našich - parlamentních - voleb je - doufám - daleko. Nebo je třeba tuhle vládu urychleně shodit ? Byla by jiná lepší ? Byla lepší ta minulá ? Kupka mluví jako kniha, co nedělá tahle vláda a co by dělat měla. Proč to nevěděl 4 roky, když byl ministr ? Atd - samé otázky.  Věří někdo tomu, že nové předčasné volby něčemu pomůžou? Nebo spíš pravděpodobnější scénář: myslí si někdo, že by po pádu současné vlády, byla ta najmenovaná bez voleb lepší ?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.